Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Klippkungen rabattkod

   Här finner du alla Klippkungen kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Upp till 70% rabatt på massor av snacks och godis hos Klippkungen

   Utgår idag
   Visa rabatten

   Handla 10 kg godis för endast 334 kr hos Klippkungen

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Spara upp till 50% på Anthon Berg produkter

   Visa rabatten

   Få 50% rabatt på Carlettichoklad

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Få 30% rabatt på geléhallon

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Få 25% rabatt på Lunchbags

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Frifrakt

   Dra nytta av rabattkod som ger gratis frakt

   Handla smart hos Klippkungen, handla och spara fraktkostnaden. Med jämna mellanrum erbjuder Klippkungen fri frakt med en rabattkod. Detta ger dig ett utmärkt tillfälle att köpa på dig ett lager med lösgodis och choklad. Ta alla chanser du kan för att spara pengar, så håll utkik efter nästa rabattkod!

   Utgångna Klippkungen rabattkoder som eventuellt återkommer snart

   Klippkungen rabattkod - få fri frakt på din beställning
   Visa koden
   Fynda olika godispåsar från Vidal för 60% billigare
   Visa rabatten
   Upp till 70% rabatt på mängder av godisfavoriter
   Visa rabatten
   Veckans deal - spara 50% på en hel låda dubbelnougat från Marabou
   Visa rabatten
   Alla hälsoprodukter för 30% billigare hos Klippkungen
   Visa rabatten

   Spara både tid och pengar hos Klippkungen

   Fri frakt

   Leveranskostnader beror på storlek och vare sig du vill ha hemleverans eller inte. Vanligtvis kostar frakten endast 49 kr. Annars så kan du få fri frakt med en Klippkungen rabattkod, vilket kan förekomma ibland. Se till att leta fram en möjlig kod som ger gratis frakt innan du slutför en beställning.

   Nyhetsbrev

   Prenumerera på Klippkungens nyhetsbrev för fler möjligheter att spara både tid och pengar. Du får inte bara reda på allt senaste nytt, men du blir även först att veta om nya kampanjer och Klippkungen rabatter. Det kostar dig ingenting och det enda du behöver göra är att fylla i din e-postadress.

   Kundservice

   Har du några speciella frågor om Klippkungen? Ifall du inte hittar informationen du vill ha så kan du fylla ut ett formulär med din fråga på hemsidan. Du kan även hitta andra kontaktuppgifter som telefonnummer och adress ifall du föredrar att kontakta Klippkungens kundservice på ett annat sätt.
   70%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Spana in Klippkungens stora sortiment

   Klippkungen har ett enormt stort utbud av lösgodis, snacks och drycker som du kan handla till super fyndiga priser. Som ett av dem största godisbutikerna online finner du allt du villa ha och mer. Detta är idealt för dig som organiserar en fest eller andra speciella tillfällen eftersom du kan enkelt och smidigt beställa allt du behöver i ett och detta till och med oftast med rabatt. Klippkungen har flera olika alternativ som tillåter dig att spara pengar på dina köp. I deras enskilda kampanj-sida hittar du ständigt rabatterade produkter eller exklusiva kampanjer som är igång. Har du tur så kan du klicka hem den hemliga kassen vilket du hittar i just den kategorin. Du sparar även alltid extra mycket på din order om du använder en Klippkungen rabattkod. Håll utkik efter en på våran sida! Vi ordnar fram de bästa och unikaste kampanjkoderna åt alla Klippkungens kunder.

   Ät Snart varor

   Köp matvaror både billigare och mer miljövänligt på samma gång i Ät Snart-sidan. Eftersom mycket mat som fortfarande kan ätas slängs bort i onödan har Klippkungen en kategori med godis och snacks som antingen närmar sig eller har nått förbi sitt Bäst-före datum. Dessa produkter har behållit kvalitén, men måste såklart ätas upp inom kort. Ett stort plus är att all godis du hittar i Ät Snart sortimentet är betydligt billigare än vanligt. Tänk dig dessutom hur mycket extra du sparar ifall du använder en Klippkungen rabattkod på en Ät Snart order.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Apoteket
   • Bokus
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Nordicfeel
   • STYLEPIT
   • VidaXL
   • Åhlens

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här