via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Klockia rabattkod

  Här finner du alla Klockia kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  En Klockia rabattkod gav 10% rabatt

  Trots att Klockia i första hand är en webbutik för just klockor så blev deras rabattkod för accessoarer från Swarovski deras allra mest omtyckta. Rabatten låg på så mycket som 10% och var giltig i en vecka. Bland Swarovskis accessoarer kunde man, då som nu, hitta lyxigt glittrande mobilskal och pennor.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spartips hos Klockia

  1 års Öppet Köp

  Hos Klockia har du alltid rätt till 365 dagars Öppet Köp. Du kan när som inom ett år från att du mottagit din produkt välja att returnera denna. Detta förutsätter dock att produkten är i oförändrat skick och fri från skador. När din retur blivit godkänd får du pengarna tillbaka.

  2 års Garanti

  Som kund hos Klockia har du två års garanti på din produkt. Skulle din klocka sluta fungera på grund av ett fabriksfel kan du alltså inom 24 månader nyttja garantin. För vissa exklusivare klockor medföljer även en internationell garanti som möjliggör för dig att lämna in klockan till alla auktoriserade återförsäljare.

  Företagsförsäljning

  Att ge en klocka som gåva till såväl hårt arbetande anställda som trogna kunder är ett fint tecken på uppskattning. Genom Klockias företagsförsäljning kan du som är företagare få förmånliga paketpriset på klockor till både anställda och kunder. Kontakta Klockia för en personlig paketlösning.

  Taxfree

  Hos Klockia finns pengar att spara genom deras Tax Free. Om du, eller någon du känner, är bosatt utanför Europeiska Unionen finns möjlighet att spara upp till 25% av det totala beloppet på ditt köp. Detta gäller när du eller din bekant tar och transporterar ut varan som du inhandlat från Sverige.

  Studentrabatt

  Visst är det trevligt med studentrabatter? Bjussigt och enormt välkommet. Klockia gillar studenter och erbjuder ofta studenter en generös rabatt på klockor och smycken. Kolla efter om du ser en rabattkod som bara gäller studenter just nu. Lyxa till din studentvardag och belöna dig själv efter en avklarad tentaperiod.

  Butik i Visby

  Klockia är till största del en webbutik, för att kunna erbjuda kunder ett så lågt pris som möjligt. Om du dock skulle vilja besöka Klockia så har de en fysisk butik i Visby på Gotland. Om du har vägarna förbi ön kan butiken vara värd ett besök och du vill klämma och känna på sortimentet av klockor.

  Smarta klockor med rabatt

  Smarta klockor ger dig mycket mer för pengarna. Du kan synka dem med din smartphone, använda dem i din träning, snabbt kolla meddelanden, e-mail, kontrollera musik och mycket mycket mer. De är snygga, trendiga och - hos Klockia - riktigt prisvärda. Om du hittar en Klockia rabattkod som du kan handla en smart klocka med så bör du helt klart passa på.
  5
  personer har besökt sidan idag
  5%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Billigare klockor på nätet

  Våra bästa tips

  Är det på tiden att du skaffar koll på tiden? Eller sjunger din nuvarande klocka på sista refrängen? Hos Klockia kan du strosa runt i ett enormt utbud av armbandsur, smartklockor, smycken och accessoarer - vilka med jämna mellanrum säljs med fina rabatter.

  Några av fördelarna med att handla hos Klockia.se:
  • En Rea-avdelning med upp till 70% rabatt
  • Fri frakt
  • Brett utbud av marknadens mest populära märken
  • 1 års Öppet Köp
  • 2 års garanti
  • Högt betyg på Trustpilot
  • Du kan handla med en Klockia rabattkod

  Öppet köp i ett år

  En klocka är en accessoar som många använder dagligen under flera års tid. Det blir som en kroppsdel, något man känner sig naken utan. Därför är det extra viktigt att du känner dig helt nöjd med din klocka. För att underlätta detta köpbeslut erbjuder Klockia ett helt års Öppet Köp. Klockan måste vara i oförändrat skick för att få pengarna tillbaka, men du har tid att känna efter om det är en klocka för dig.
  2000
  Visa merVisa färre

  Snabb leverans

  Klockia försöker att skicka din order så snabbt som möjligt, och du kan räkna med att få din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Gå in på din beställning och håll utkik efter färgen på lastbils-symbolen för att se den beräknade leveranstiden för din vara.

  • Grön lastbil innebär att din beställning kommer skickas inom loppet av 24 timmar
  • Orange lastbil betyder att ditt köp beräknas att levereras inom 5-10 arbetsdagar
  • Röd lastbil är symbolen som syns om varan är tillfälligt slut. Om du ser den kontakta kundservice för mer uppgifter.

  Din beställning kommer antingen skickas med PostNord eller DHL.
  2000
  Visa merVisa färre

  Endast äkta klockor

  Marknaden flödar över av falska märkesprodukter, därför kan det vara tryggt att veta att när du handlar hos Klockia så köper du endast äkta varumärken. Klockia är en auktoriserad återförsäljare och köper enbart klockor direkt från tillverkaren. Med din köpta vara så får du även ett officiell äkthetsintyg, som garanterar att den är autentisk. När du handlar produkter från större varumärken hos Klockia så kan du räkna med att få valuta för dina pengar!
  2000
  Visa merVisa färre

  Klockor från Gant

  Gillar du den klassiska och stilrena stilen hos Gant? Då kan du vara nöjd, för Klockia säljer ett urval av deras armbandsur i modellen Seabrook med riktigt fördelaktiga priser. Du kan välja mellan ett antal stilsäkra färger och vara säker på att du gjort ett ordentligt fynd.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!