Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en KRY rabattkod

   Här finner du alla KRY kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   När du använder KRY:s app får du en KRY rabattkod som ger 30% rabatt på receptfria produkter hos Lloyds Apotek

   Upphör imorgon Kontrollerad
   Visa koden
   (1 av 1)

   Tips som kan spara dig tid och pengar

   App

   För att börja använda KRY:S tjänster behöver du först och främst ladda ner KRY appen på din mobil. Detta är helt kostnadsfritt och går i ett svep. Gå därefter vidare genom att logga in säkert med BankID, varefter du kan komma i direkt kontakt med en läkare inom ett par minuter. KRY:s rabattkoder används via appen och kan hjälper dig att spara ytterligare på ditt läkarbesök. Det har aldrig varit så smidigt och prisvärt att gå till doktorn.

   Frikort

   Visste du att du kan ha rätt till frikort och högkostnadsskydd? Ett enstaka besök kostar 250 kr och efter att dina patientavgifter uppgår till 1100 kr har du rätt till ett frikort. Med andra ord lönar det sig att hålla sig till KRY eftersom det dessutom är helt kostnadsfritt att använda deras tjänster trots att det är du som bestämmer hur, var och när du väljer att göra det.

   Omdömen

   Spara tid och förhindra potentiella missöden genom att ta del av KRY:s omdömen och recensioner innan du går vidare med din bokning. Här finner du mängder av vanliga frågor samt omdömen som vittnar om bra och effektiv vård. På detta vis behöver du inte ödsla tid och pengar samtidigt som du gör bättre val.

   Liknande rabatter från andra butiker

   30%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Våra bästa spartips för KRY

   Spara tid och pengar

   KRY är ledande bland digitala vårdcentraler för offentlig vård i Sverige, med en inkluderande och högkvalitativ vård vars målsättning är att vara tillgänglig för alla, oavsett plats och yttre omständigheter. Att använda sig av KRY:s tjänster är oerhört effektivt, med korta väntetider och flexibla besökstider. Det är alltid gratis för ungdomar under 20 år samt efter det att du fyllt 85. Ofta finns även erbjudanden som gör att du kan prova på Kry första gången gratis. Glöm inte att kombinera med en KRY rabattkod så kan du spara och få ditt nästa besök billigare.

   Behandlingar

   Läs mer på deras hemsida om de vanligaste frågorna som kommer in till KRY för att få vägledning om hur du bäst går vidare utefter dina behov. Tack vare deras personal av högutbildade och erfarna läkare kan du känna dig trygg i att bli bemött med respekt och kompetens. Att använda Krys tjänster kostar lika mycket som vanlig vårdcentral men är mycket smidigare. Ännu en fördel är om du om du har tur kan få besöket billigare med en KRY kampanjkod.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här