via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Lenovo rabattkod

  Här finner du alla Lenovo koder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  2000krRabatt

  En av våra många Lenovo rabattkoder

  En av de mest uppskattade rabattkoderna hos Lenovo var för 2000 kr rabatt på utvalda surfplattor i deras stora sortiment. Rabattkoden gällde under en begränsad period på tre dagar vilket är en vanlig tidsperiod för Lenovos koder. Tack vare denna rabattkod kunde flera av våra kunder uppgradera till en riktigt bra surfplatta eller två och vi hoppas att de är nöjda med sina köp än idag och att de har fått stor användning av sin surfplatta.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spartips för Lenovo

  Support

  Lenovo har en välutvecklad supportavdelning på sin hemsida där du kan få hjälp med de flesta problem som du kan ha med din produkt. Här finns det också möjlighet att ladda ner nya uppdateringar och drivers helt gratis så att din Lenovo-produkt håller sig i toppskick så länge som möjligt och du slipper slösa tid på långsamma hårdvaror. I deras community kan du även läsa frågor och svar från andra användare.

  Specialevent

  Lenovo lägger regelbundet upp ett antal specialevent i sitt community, där du kan lära dig mer om vissa funktioner och produkter. Med hjälp av communityt får man tips om hur man använder sina produkter på smartast möjliga sätt och hur man kan spara in på underhåll och uppdateringar av sin produkt.

  Reparationer

  Hos Lenovo får du hjälp med reparationer snabbt och lätt. På deras supportsida kan du fylla i din produkts serienummer för att se om din garanti fortfarande är giltig, vilket innebär att du kan spara en avsevärd mängd pengar på eventuella reparationer.

  Outlet

  Lenovos Outlet öppnar upp en värld för fantastiska rabatter. Lenovo uppdaterar regelbundet sitt sortiment med nya produkter och nedsatta priser. På deras outlet kan du hitta rabatter på upp till 75% och det är inte ovanligt att det finns rabattkoder som ger dig extra rabatt på det redan nedsatta priset.

  Smartphone

  Lenovos har ett stort utbud med smartphones som imponerar när det kommer till både design och prestanda. I deras webbutik är det inte ovanligt att hitta tillfälliga kampanjer med 10% rabatt eller mer, varför det är klokt att hålla lite extra koll här så att du inte missar en rabatt som passar dina behov och önskemål.

  Service

  På Lenovos hemsida har du möjlighet att få en komplett serviceupplevelse. Med deras beställningshjälp får du stöd och vägledning i ditt val av produkt med chans att få reda på rabatter och kampanjer som du kanske inte annars hade upptäckt så att du kan spara maximalt på ditt Lenovo-köp.

  Spelutrustning

  För att få den ultimata spelupplevelsen så är det viktigt att ha ordentlig utrustning. I Lenovos gaming-sektion så finner du datorer som prioriterar kraftfullt minne, imponerande grafik, och hög prestationsförmåga. Här hittar du även tillbehör, såsom skrivbord och datamusar som är formade för dina spelbehov.
  0
  Visa merVisa färre

  Säsongsrea

  Lenovos säsongsreor är ett bevis på att bra elektronik inte behöver vara dyrt. Under deras reor har du chansen att fynda allt från bästsäljande datorer till de senaste trendiga hörlurarna 50% billigare. Deras lagerrensningar är populära, och eftersom de är igång så länge som lagret räcker så gäller det att vara snabb.
  0
  Visa merVisa färre

  Rabatt på surfplatta

  Hos Lenovo hittar du surfplattor för Android och Windows, i en rad olika storlekar och prestanda. En favorit är till exempel Lenovo YOGA Book, en 2-i-1-Surfplatta som är oerhört populär och revolutionerande på marknaden. Med en rabattkod hos Lenovo finns mycket pengar att spara. Du kan ibland få hela 2000 kronor i rabatt på utvalda surfplattor. Då gäller det att passa på.

  Liknande rabatter från andra butiker

  26
  personer har besökt sidan idag
  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig
  1verifierade rabattkod
  210 krhar kunder sparat
  4nya rabattkoder denna vecka

  Sista chansen att spara

  Stora rabatter hos Lenovo

  Letar du efter ett ännu billigare sätt att köpa din nya dator på? Tack vare våra Lenovo rabattkoder kan du nästan alltid dra av mellan 10-15% på priset. Detta gör att du ganska enkelt kan spara 1000 kr på din nya dator.

  Om du letar efter ett riktigt kap kan du med fördel kolla in sista chansen-rabatten. Här hittar du också de senaste modellerna från märken som ThinkPad och YOGA och de säljs till oerhört låga priser.
  Här kan du också spara 1000 kronor utan problem eller 25% så bestäm dig för att spendera tid på denna sida.

  Garanti på din produkt

  När du köper en produkt hos Lenovo får du alltid en garanti per automatik. Vi rekommenderar dock att du funderar på om du även skulle behöva en garantiförlängning som innebär helt enkelt att garantin är giltig längre. Att köpa en förlängning av garantin kanske verkar som ett konstigt tips att spara pengar men i och med att betala en lite summa för den längre garantin så säkrar du upp dig och slipper onödiga reparationskostnader eller i värsta fall, köpa en ny Lenovo-produkt, utifall din nuvarande slutar att fungera.
  2000
  Visa merVisa färre

  Lenovo YOGA

  För dig som gillar nya, banbrytande underhållningsprodukter bör kolla in produkter från Lenovo ur Yoga-familjen. Lenovo Yoga ger dig produkter som är flexibla och utmanar dagens genomsnitt produkter, exempel på Yoga-produkter är:
  • Yoga Book
  • Yoga Tab 3 Pro
  • Yoga 910

  Vi har med jämna mellanrum Lenovo rabattkoder på vår sida som gäller på en specifik och ibland alla Yoga Produkter som kan spara dig mellan 10-25% rabatt.
  2000
  Visa merVisa färre

  Lenovo Thinkpad

  Lenovos Thinkpads är ett populärt val bland kunder som behöver en bärbar dator till vardagen, vilket inte är konstigt. Deras prisvärda ThinkPads har högpresterande och funkar både för privat bruk och arbete. Dem har ett omfattande utbud som passar alla plånböcker och behov, oavsett om du bara är ute efter en budgetvänlig allt-i-ett dator eller en mer avancerad jobbdator.
  2000
  Visa merVisa färre

  Mobiltelefon

  Är det dags för en ny mobil? Se då till att investera i en mobil som tål det dagliga slitaget och vars design håller genom åren. Lenovo Smartphones är stilrena, har hög prestanda och imponerande funktioner. De har även slitstarka skärmar, vilket innebär att du slipper att regelbundet betala för att byta ut skärmen.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Support

  Det finns kanske inget mer frustrerande än att ha problem med ens elektronik. Som tur är så har Lenovo gratis kundservice. Du kan välja att antingen chatta eller ringa för att få hjälp. Lenovo har även ett forum dit du kan vänta dig för att få tips och hjälp av privatpersoner. Så nästa gång du funderar på att slänga det där gamla tangentbordet som strular så spana först in Lenovos kundservice.
  2000
  Visa merVisa färre