via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Lenson rabattkod

   Här finner du alla Lenson kampanjkoder för 2018

   Till butiken

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 4.67 av 6 besökare.
   Exklusiv

   Få gratis linsvätska på köpet med exklusiv Lensway rabattkod

   Upphör om 3 dagar Verifierad idag
   Visa koden 4153

   Spara 10% på hela sortimentet av linser och tillbehör just nu

   Visa rabatten

   Ögondroppar från så lite som 69 kr

   Visa rabatten

   Fynda linsvätskor från endast 44 kr

   Visa rabatten

   10% rabatt samt fri frakt på alla solglasögon

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Frifrakt

   Spara alltid på din beställning med Lenson rabattkod

   En populär rabatt från Lenson var deras rabattkod för fri frakt. Denna kunde utnyttjas av både nya och gamla kunder och oberoende av värdet på beställningen. Det är inte alltför ovanligt att vi erbjuder fri frakt hos Lenson så håll ögonen öppna för att inte missa nästa rabattkod.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   UtgåttFå 10% rabatt på linser och tillbehör med rabattkod hos Lenson
   Visa koden 6211
   Utgått100 kr rabatt på linser och tillbehör när du handlar för 590 kr
   Visa koden 7634
   UtgåttSpara 20% på den dyraste linsboxen
   Visa koden 6554
   Utgått48% rabatt på hela sortimentet under 48 timmar
   Visa rabatten

   Se uppenbara rabatter hos Lenson

   Nykundsrabatt

   Aldrig handlat linser på Lenson förut? Tur för dig för då får du nämligen 50 kr rabatt som ny kund på Lenson när du anger rabattkoden i kassan. Rabattkoden hittar du överst på Lensons startsida eller på vår sida. Passa på att fylla på lagret och se till att tipsa en vän som inte har handlat förut.

   90 dagars returrätt

   På Lenson har du alltid 90 dagars returrätt och fria returer på kontaktlinser och solglasögon. En förutsättning för detta är att varan ska vara i obruten originalförpackning med alla tillbehör och vara i oförändrat skick, alltså varken använd, förstörd eller skadad på något vis.

   Prisgaranti

   Lenson erbjuder sina kunder prisgaranti. Detta innebär att ifall du skulle hitta en identisk vara för ett lägre pris hos en annan svensk nätbutik så får du tillbaka pengar. Detta gäller endast inom 14 dagar från inköpsdatum och med förutsättning att varan inte är nedsatt hos den andra butiken.

   Garanti

   Lenson erbjuder sina kunder två års produktgaranti för alla deras glasögon. Produktgarantin omfattar funktions- och fabriceringsfel men inte fel som uppkommit från normalt slitage, felaktigt bruk eller yttre skador. Garantier för kontaktlinser, kontaktlinstillbehör och solglasögon lämnas av deras respektive tillverkare.

   Synundersökning

   Dags för synundersökning? När du bokar en synundersökning hos Lenson får du en rabattkod värd 200 kr. Den kan du använda till ditt nästa inköp av kontaktlinser, glasögon eller solglasögon. Det är hur enkelt som möjligt.
   1. Välj vilken optiker du vill gå till
   2. Boka din tid
   3. Gå på den avtalade tid

   Ett smart sätt att göra det mesta av din synundersökning.

   Leveranstid

   Hur lång är leveranstiden hos Lenson? Det beror helt och hållet på vad det är du har beställt. Leveranstiden för kontaktlinser ligger på ca 1-3 arbetsdagar. För glasögon är leveranstiden ca 5-10 arbetsdagar och för solglasögon är leveranstiden ca 3-5 arbetsdagar. För dig som abbonerar på linser bjuds på fraktkostnaden annars tillkommer det en mindre avgift.

   Uppgradera dina linser

   Det har hänt mycket med utvecklingen sedan de första kontaktlinserna introducerades på marknaden för 26 år sedan. Om du har använt samma typ av linser i flera år är det möjligt att just din linsmodell har utvecklats till den bättre. I många fall kan du testa den nya versionen utan att behöva besöka optikern och Lenson har listat vilka kontaktlinser som detta gäller för på sin hemsida. Ta en titt där för att se om det är aktuellt för just dig att uppgradera dina linser.
   0
   Visa merVisa färre

   Ny kund

   Ny kund hos Lenson? Passa på att ta del av deras rabatt som är exklusiv för deras nya kunder. Rabatten hittar du alltid högst upp på sidan i deras webbutik och ger dig din rabattkod utan att du behöver skriva in någon mejladress eller bli medlem. Ett enkelt och smart sätt att spara pengar på dina kontaktlinser.
   0
   Visa merVisa färre

   Billiga Ray-Bans - finns dom?

   Ray-Ban är tidlösa, hållbara, trendiga och - inte jättebilliga. Men det finns sätt att spara även på Ray-Bans. Det handlar som så ofta om tajming och att ha is i magen tills du ser en kampanj hos Lenson med sänkta priser på solglasögon som även inkluderar Ray-Ban. Om dina favoritglas inte finns med i kampanjen så hoppas vi att det finns en Lenson rabattkod som du kan använda. Då får du passa på!
   8
   personer har besökt sidan denna vecka
   LinsvätskaPå-köpet
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Så får du lägre pris

   50 kr rabatt

   Nästan alla optikkedjor har egna varumärken och säljer tillverkarnas kontaktlinser under ett annat namn. Hos Lenson kan du hitta samma produkter fast till ett annat namn vilket gör att du givetvis kan göra stora fynd då du inte behöver betala för varumärket. Hos följande optikerkedjor har Lenson listat vad linserna heter hos dem:
   • Specsavers Optik
   • Synsam
   • Synoptik
   Kolla in dessa linser för att spara mest och du som är ny kund kan alltid spara 50 kronor med en av våra Lenson rabattkoder. Som återkommande kund kan vi rekommendera Lensons abonnemang för att få fri frakt på din beställning.

   60 kr rabatt med REKO

   Du som vill få 60 kr rabatt och fri frakt på nästa köp läser nu rätt informationsruta.
   • REKO gör att du får rabatter genom att du rekommenderar dina vänner och de handlar för minst 200 kr.
   • För varje vän som handlar genom din rekommendation får du en premie värd 60 kr som läggs till på ditt användarkonto.
   • Premien kan senare användas som rabatt på ditt nästa köp.

   Ju fler vänner som handlar, desto mer rabatter kan du utnyttja. Premien läggs till på ditt konto 21 dagar efter att köpet är genomfört. Förutom att du får 60 kr rabatt via REKO så får du även fri frakt på din nästa order och kan således spara in några kronor på frakten.
   2000
   Visa merVisa färre

   Abonnemang

   Som linsbärare kan du genom att använda dig utav Lensons abonnemang enkelt se till att du alltid har linser tillhands. Genom att signa upp dig på ett linsabonnemang får du löpande linser hemskickade. Du får även ett mail sju dagar innan dina linser skickas. Du anmäler dig till linsabonnemanget genom följande tre enkla steg:
   • I varukorgen klickar du i att du vill börja abonnera.
   • Välj antal samt hur ofta du vill ha linserna hemskickade.
   • Välj betalsätt.

   Pengarna dras automatiskt från ditt konto och du slipper hantera betalningen. Om du vill ändra intervallet för hur ofta linserna skickas hem kan du enkelt göra detta under din profil på hemsidan.
   2000
   Visa merVisa färre

   Clickand Reload™

   Genom Lensons tjänst Click and Reload™ kan du smidigt och enkelt beställa exakt samma linsbeställning som du gjorde vid ditt föregående köp. Tjänsten fungerar enligt nedan:
   • Tjänsten räknar automatiskt ut när du borde börja få slut på linser.
   • Lenson skickar ett påminnelse-mail till dig.
   • Genom påminnelse-mail kan du klicka på en länk och genomföra samma beställning som du gjorde vid ditt senaste linsköp.

   Vill du kan du såklart också ändra mängd eller märke på dina linser.
   2000
   Visa merVisa färre

   Månadslinser

   Om du inte använder glasögon utan gillar att variera med kontaktlinser så bör du kolla in Lensons månadslinser. Hos Lenson kan du ofta hitta bra rabatter på kontaktlinser som ger dig upp till 25% eller ännu mer under kampanjperioder.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Bodystore
   • Ellos
   • Gina Tricot
   • Hotels.com
   • inkClub
   • Klockia
   • Mister Spex
   • SoffaDirekt
   • WhiteAway

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!