Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Lenson rabattkod

    Här finner du alla Lenson kampanjkoder för Maj 2022

    Till butiken

    Lenson bjuder på gratis frakt när du handlar online

    160 stycken har använt
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik

    Just nu får du 15% rabatt på linser hos Lenson

    36 stycken har använt
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    (1 av 1)

    Utgångna Lenson rabattkoder

    25% rabatt på allt hos Lenson under Black Week
    Visa koden
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Med Lenson rabattkod får du Prova everclear ELITE kostnadsfritt!
    Visa koden
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Prova gratis på Everclear ELITE med Lenson rabattkod
    Visa koden
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Just nu får du 20% på kontaktlinser hos Lenson
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Fynda linser med 40% rabatt hos Lenson
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Nu sparar du 20% på linser
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Missa inte 20% lägre pris på linstillbehör
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Passa på - nu får du 4 för 3 på linser
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    -20% rabatt på ögondroppar hos Lenson
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Cyber Week hos Lenson - Upp till 40% på allt
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Få 10% rabatt & fri frakt när du prenumererar på linser
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik

    Se uppenbara rabatter hos Lenson

    Nykundsrabatt

    Aldrig handlat linser på Lenson förut? Tur för dig för då får du nämligen 50 kr rabatt som ny kund på Lenson när du anger rabattkoden i kassan. Rabattkoden hittar du överst på Lensons startsida eller på vår sida. Passa på att fylla på lagret och se till att tipsa en vän som inte har handlat förut.

    90 dagars returrätt

    På Lenson har du alltid 90 dagars returrätt och fria returer på kontaktlinser och solglasögon. En förutsättning för detta är att varan ska vara i obruten originalförpackning med alla tillbehör och vara i oförändrat skick, alltså varken använd, förstörd eller skadad på något vis.

    Prisgaranti

    Lenson erbjuder sina kunder prisgaranti. Detta innebär att ifall du skulle hitta en identisk vara för ett lägre pris hos en annan svensk nätbutik så får du tillbaka pengar. Detta gäller endast inom 14 dagar från inköpsdatum och med förutsättning att varan inte är nedsatt hos den andra butiken.

    Garanti

    Lenson erbjuder sina kunder två års produktgaranti för alla deras glasögon. Produktgarantin omfattar funktions- och fabriceringsfel men inte fel som uppkommit från normalt slitage, felaktigt bruk eller yttre skador. Garantier för kontaktlinser, kontaktlinstillbehör och solglasögon lämnas av deras respektive tillverkare.

    Synundersökning

    Dags för synundersökning? När du bokar en synundersökning får du en Lenson kampanjkod värd 200 kr. Den kan du använda till ditt nästa inköp av kontaktlinser, glasögon eller solglasögon. Det är hur enkelt som helst. Börja med att välja optiker, sedan bokar du en tid. Till sist så går du på den avtalade tiden.

    Leveranstid

    Hur lång är leveranstiden hos Lenson? Det beror helt och hållet på vad det är du har beställt. Leveranstiden för kontaktlinser ligger på ca 1-3 arbetsdagar. För glasögon är leveranstiden ca 5-10 arbetsdagar och för solglasögon är leveranstiden ca 3-5 arbetsdagar. För dig som abbonerar på linser bjuds på fraktkostnaden annars tillkommer det en mindre avgift.

    Skapa en användaprofil hos Lenson

    Det smidigaste sättet att navigera dig i djungeln av linser och solglasögon hos Lenson är definitivt att skapa ett konto. I ditt konto kan du nämligen både spara recept för dina solglasögon och linser och få en fullständig överblick över hela din orderhistorik. Som innehavare av konto hos Lenson kommer du även få ta del utav exklusiva erbjudanden och rabattkoder som endast ges till registrerade användare. Som om inte det vore nog kan du även spara dina favoritprodukter på ditt konto, så att du slipper gå igenom hela sortimentet och leta efter produkten nästa gång du ska göra en beställning!

    Uppgradera dina linser

    Det har hänt mycket med utvecklingen sedan de första kontaktlinserna introducerades på marknaden för 26 år sedan. Om du har använt samma typ av linser i flera år är det möjligt att just din linsmodell har utvecklats till den bättre. I många fall kan du testa den nya versionen utan att behöva besöka optikern och Lenson har listat vilka kontaktlinser som detta gäller för på sin hemsida. Ta en titt där för att se om det är aktuellt för just dig att uppgradera dina linser.
    0
    Visa merVisa färre

    Ny kund

    Ny kund hos Lenson? Passa på att ta del av deras rabatt som är exklusiv för deras nya kunder. Rabatten hittar du alltid högst upp på sidan i deras webbutik och ger dig din rabattkod utan att du behöver skriva in någon mejladress eller bli medlem. Ett enkelt och smart sätt att spara pengar på dina kontaktlinser.
    0
    Visa merVisa färre

    Liknande rabatter från andra butiker

    Billiga Ray-Bans - finns dom?

    Ray-Ban är tidlösa, hållbara, trendiga och - inte jättebilliga. Men det finns sätt att spara även på Ray-Bans. Det handlar som så ofta om tajming och att ha is i magen tills du ser en kampanj hos Lenson med sänkta priser på solglasögon som även inkluderar Ray-Ban. Om dina favoritglas inte finns med i kampanjen så hoppas vi att det finns en Lenson rabattkod som du kan använda. Då får du passa på!
    FriFrakt
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Så får du lägre pris

    50 kr rabatt

    Nästan alla optikkedjor har egna varumärken och säljer tillverkarnas kontaktlinser under ett annat namn. Hos Lenson kan du hitta samma produkter fast till ett annat namn vilket gör att du givetvis kan göra stora fynd då du inte behöver betala för varumärket. Hos följande optikerkedjor har Lenson listat vad linserna heter hos dem:
    • Specsavers Optik
    • Synsam
    • Synoptik
    Kolla in dessa linser för att spara mest och du som är ny kund kan alltid spara 50 kr med en av våra Lenson rabattkoder. Som återkommande kund kan vi rekommendera Lensons abonnemang för att få fri frakt på din beställning.

    Butiker inom samma kategori

    • Lentiamo
    • Luxplus
    • Boka direkt
    • Plusshop

    Här använder du koden som du hittat

    Lenson gör det lätt att använda rabattkoder. När du funnit de linser, tillbehör eller solglasögon som du bestämt dig för beger du dig till din kundvagn:
    • Under din kundvagn finner du “Har du en rabattkod?” ovanför totalsumman av dina varor
    • Skriv in din rabattkod här och tryck sedan “Lägg till” för att kunna utnyttja koden, och se hur kostnaden för dina produkter reduceras med en knapptryckning
    I ett vips har du nu fått ett lägre pris genom att använda vår Lenson rabattkod. Finns det ingen kod aktiv för stunden? Avvakta med din beställning och kolla in hos oss om någon dag igen så har vi med största sannolikhet hittat en aktiv kod som du kan använda till din beställning.
    2000
    Visa merVisa färre

    60 kr rabatt med REKO

    Du som vill få 60 kr rabatt och fri frakt på nästa köp läser nu rätt informationsruta. Läs mer om REKO nedan:
    • REKO gör att du får rabatter genom att du rekommenderar dina vänner och de handlar för minst 200 kr
    • För varje vän som handlar genom din rekommendation får du en premie värd 60 kr som läggs till på ditt användarkonto
    • Premien kan senare användas som rabatt på ditt nästa köp
    Ju fler vänner som handlar, desto mer rabatter kan du utnyttja. Premien läggs till på ditt konto 21 dagar efter att köpet är genomfört. Förutom att du får 60 kr rabatt via REKO så får du även fri frakt på din nästa order och kan således spara in på fraktavgiften.
    2000
    Visa merVisa färre

    Abonnemang

    Som linsbärare kan du genom att använda dig utav Lensons abonnemang enkelt se till att du alltid har linser tillhands. Genom att signa upp dig på ett linsabonnemang får du löpande linser hemskickade. Du får även ett mail sju dagar innan dina linser skickas. Du anmäler dig till linsabonnemanget genom följande tre enkla steg:
    • I varukorgen klickar du i att du vill börja abonnera
    • Välj antal samt hur ofta du vill ha linserna hemskickade
    • Välj betalsätt
    Pengarna dras automatiskt från ditt konto och du slipper hantera betalningen. Om du vill ändra intervallet för hur ofta linserna skickas hem kan du enkelt göra detta under din profil på hemsidan. Ta kontakt med Lenson om du skulle ha vidare frågor.
    2000
    Visa merVisa färre

    Click and Reload

    Genom Lensons tjänst Click and Reload kan du smidigt och enkelt beställa exakt samma linsbeställning som du gjorde vid ditt föregående köp. Tjänsten fungerar enligt nedan:
    • Tjänsten räknar automatiskt ut när du borde börja få slut på linser
    • Lenson skickar ett påminnelse-mail till dig
    • Genom påminnelse-mail kan du klicka på en länk och genomföra samma beställning som du gjorde vid ditt senaste linsköp
    Vill du kan du såklart också ändra mängd eller märke på dina linser.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • Amazon
    • Boohoo
    • Cocopanda
    • Cubus
    • Homeroom
    • Interflora
    • Jotex
    • Lensway
    • SHEIN
    • Werlabs

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här

    Månadslinser

    Om du inte använder glasögon utan gillar att variera med kontaktlinser så bör du kolla in Lensons månadslinser. Hos Lenson kan du ofta hitta bra rabatter på kontaktlinser som ger dig upp till 25% eller ännu mer under kampanjperioder.
    2000
    Visa merVisa färre

    Det här är Lenson

    Lenson är mästare på att bibehålla ett brett sortiment av linser med hög kvalité till låga priser. Sedan 2004 är de ett av Sveriges snabbast växande företag som jobbar med välutbildad personal för att kunna erbjuda toppservice. Ständiga samarbeten med välkända internationella tillverkare håller sortimentet uppdaterat och välsorterat. Navigera lätt bland linser och alla typer av glas medan du drar fördel av snabb leveranstid. Nu får du som är student en Lenson rabattkod på 15% + fri frakt på alla solglasögon. Ett kanon bra deal för dig som är student och vill spara mer pengar!
    2000
    Visa merVisa färre

    Hittade det du letade efter?

    Hittade du inte exakt de linserna du var ute efter? Då kan vi rekommendera dig att kolla in en några av våra andra webbutiker som säljer linser och glasögon online. Ofta kan vi även där erbjuda en rabattkod som gör att du sparar på ditt köp. Ett tips är att kolla in Lensway, Yourlenses eller Lentiamo. Missa inte Mister Spex, där kan vi nästan alltid erbjuda 3 olika koder inom linser och glasögon.
    2000
    Visa merVisa färre