Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Lensway rabattkod

   Här finner du alla Lensway kampanjkoder för 2018

   Till butiken

   Spara 15% på linser + fri frakt på köpet!

   Exklusiv
   Visa rabatten

   Hos Lensway skickas leveransen inom 24 h

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Nu kan du handla bågar från 100 kr på över 300 modeller

   Visa rabatten

   Shoppa legendariska Ray-Ban för 995 kr hos Lensway

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Handla ett par trendiga Michael Kors glasögon för 1000 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Frifrakt

   Mest använda rabattkoden

   Då Lensway normalt tar 49 kr i fraktkostnad kunde deras tillfälliga fria frakt anses som ett riktigt pangerbjudande. Här var det både nya och gamla kunder som kunde ta tillfället i akt och beställa hem både små och stora mängder kontaktlinser eller kanske ett par sköna solglasögon till semestern.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara upp till 40% på linser hos Lensway
   Visa rabatten
   Handla linser för 15% billigare hos Lensway
   Visa rabatten
   Handla linser + tillbehör hos Lensway för 15% billigare
   Visa rabatten
   Spara 15% på alla linser och tillbehör!
   Visa rabatten
   Över 200 nya glasögonmodeller - från 500 kr
   Visa rabatten

   Så får du lägre pris hos Lensway

   4 för 3

   En populär och återkommande Lensway rabattkod är deras 4 för 3 rabatt på kontaktlinser. Om du köper 4 boxar linser behöver du endast betala för 3 boxar. Perfekt för dig som alltid vill ha ett litet lager med linser hemma. Rabattkoden brukar variera från att gälla på endagslinser och månadslinser.

   Nöjdhetsgaranti

   Eftersom Lensway tycker att det är viktigt med nöjda kunder erbjuder de en tre månaders provperiod för alla optiska glasögon och solglasögon med styrka. Du får alltså prova på och använda dina nya glasögon i tre månader och byta mot en annan produkt eller få pengarna tillbaka om det skulle vara så att du inte är nöjd.

   Frakt

   En fraktkostnad på 49 kr tillkommer på alla beställningar. Beställningarna skickas som skrymmande brev med A-post och kan oftast delas ut direkt till din brevlåda. Om du köper linser och är extra mån om att få din beställning direkt till din brevlåda kan du välja alternativet “Packa linserna platt”. Lensways personal kan då packa om dina linser så att paketet blir extra platt och kan levereras direkt till dig.

   Prisgaranti

   Lensway tillämpar prisgaranti vilket innebär att om du skulle hitta din vara till ett lägre pris på en annan optikbutik så får du köpa varan hos Lensway till samma pris. Förutsättningar för detta är att det är samma produkt med samma specifikationer och att den kan köpas på samma villkor. Exempelvis gäller inte prisgarantin för kampanjer eller andra typer av rabatter och inte heller för webbutiker som inte är registrerade i Sverige.

   Populära linsbutiker

   Hittar du inte märket eller modellen du letar efter? Lensway har ett stort och brett sortiment, men täcker såklart inte alltid alla områden. Är du fortfarande inte nöjd kan du även leta i andra webbutiker såsom Lensstore, Mister Spex och Lenson. Där hittar du även andra rabattkoder som kanske dessutom passar dig bättre.

   Cashpoints

   Är du medlem hos Norwegian? Om du genomför ett köp via Norwegian så kan du få upp till 20% av värdet i Cashpoints.
   • 20% cashback vid köp av glasögon
   • 10% rabatt + 10% cashback när du köper linser
   • 10% rabatt + 10% cashback vid köp av solglasögon

   Tänk bara på att du inte kan använda en Lensway rabattkod när du tar del av denna rabatt.

   Billiga glasögon

   Hos Lensway så finner du ett brett sortiment av glasögon från välkända varumärken för alla smaker. Eftersom Lensway har egen tillverkning av glasögonen och inga mellanhänder så innebär det att priset blir billigare för dig som kund. Du får även 2 års produktgaranti på dina glasögon.

   Billigare solglasögon

   Så här i semestertider kan det vara en idé att kolla på nya solglasögon. Lensway har ett stort sortiment av solglasögon från märken som DKNY, Tom Ford och Polaroid bland många flera. Lensway har även en återkommande tidsbegränsad 20% rabatt på solglasögon så glöm inte att kika in då och då för att inte missa när den är aktiv.
   0
   Visa merVisa färre

   Lenwsays outlet

   Om du är ute efter att spara stora pengar på ditt glasögon- eller solglasögons köp borde du verkligen kolla in Lensways outlet. Där kan du spara upp till 50% rabatt på ordinarie pris eller få 500 kr rabatt på din vara. Utbudet i outleten uppdateras dagligen så vi rekommenderar dig att besöka den kontinuerligt så du inte missar glasögonen du letat efter till ett riktigt pangpris.
   0
   Visa merVisa färre
   8
   personer har besökt sidan idag
   15%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Billigare linser hos Lensway

   Så får du fri frakt

   Om du alltid vill få fri frakt på din beställning hos Lensway kan du använda dig av Linsabonnemang. Tre goda fördelar med ett linsabonnemang är:

   • Du har alltid linser hemma
   • Ingen bindningstid
   • Ingen fraktkostnad

   Tänk dock på att du inte kan använda en Lensway rabattkod för att få linsabonnemanget ännu billigare. Om du inte vill använda dig av ett linsabonnemang finns det andra sätt att spara hos Lensway. De har ofta kampanjer där du kan få vissa varor eller en uppgradering av din produkt kostnadsfritt. Sådana kan vara:

   • Solglasögon på köpet
   • Styrka i glasögonen kostnadsfritt
   Kolla deras banners på startsidan för att garantera att du alltid får en bra rabatt.

   Vad är Eye marker?

   För att du enkelt ska kunna hålla reda på vilka linser som ska användas för höger respektive vänster öga skickar Lensway med Eye Markers, helt kostnadsfritt för varje linsbeställning som du gör.
   2000
   Visa merVisa färre

   Lensway rabattkoder aktiveras så här

   Har du äntligen funnit de perfekta glasögonen? Att köpa glasögon är en investering då du ofta har samma par i flera år. Detta behöver inte betyda att de måste kosta mycket pengar. Med en Lensway rabattkod kan du dessutom få dina glasögon eller linser ännu billigare. Följ stegen nedan där vi guidar dig till hur du använder en rabattkod hos Lensway.

   1. Steg ett: börja med att kopiera rabattkoden som du vill använda.
   2. Gå till Lensways sida.
   3. Om du är ute efter en specifik produkt eller märke använder du sökfältet på startsidan. I annat fall kan du navigera dig runt på sidan tills du finner produkten/produkterna som du är i behov av.
   4. För varje produkt du vill inhandla klickar du på "Lägg i varukorgen". När du känner dig färdig klickar du på "Kassa" uppe i högra hörnet på sidan.
   5. Väl i kassan finner du alla dina produkter. Direkt under produkterna på sidan ser du rubriken "Har du en rabattkod?". Klistra in rabattkoden som du hittat på vår sida i steg 1 och klicka sedan på "Använd".

   Totalsumman har nu reducerats. Du kan även i samma kolumn se exakt hur stor rabatten blev i kronor genom att du använde dig utav en rabattkod.
   2000
   Visa merVisa färre

   Synundersökning

   Du känner väl till att LensWay jobbar tillsammans med ett stort antal optiker i hela Sverige? Att regelbundet genomföra synundersökningar är väldigt viktigt för att du alltid ska ha den rätta styrkan på dina glasögon eller linser. Genom följande enkla steg bokar du tid hos en optiker knuten till LensWay:

   • Välj den ort där du bor.
   • Välj en passande optiker samt vilken typ av synundersökning du är i behov av.
   • Boka en tid hos optikern.

   Beroende på var du gör din undersökning och vad du söker efter kan du göra en synundersökning från endast 100 kr.
   2000
   Visa merVisa färre

   Ray Bans till bästa pris

   Ett av de mest populära solglasögonmärkena som Lensway erbjuder är Ray-Ban. I webshoppen finner du över 100 olika modeller för både dam och herr. Ett tips om du vill spara pengar på dina Ray-Bans är att sortera modellerna efter lägsta pris. De billigaste modellerna kommer då att presenteras först och längst upp på sidan. Glöm inte heller att kolla om Lensways populära 20% rabatt på solglasögon är aktiv vid köptillfället.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Apotek Hjärtat
   • BookBeat
   • Chiquelle
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Lyko
   • Nettbuss
   • Zooplus

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Rabattkod för linser

   Vissa rabattkoder som du finner på vår sida gäller exklusivt endast vid köp av linser och inte för hela produktsortimentet hos Lensways. Du behöver dock icke misströsta, detta betyder oftast att rabatten är högre och mer fördelaktiga på just linser.
   2000
   Visa merVisa färre