Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Lensway rabattkod

    Här finner du alla Lensway kampanjkoder för Maj 2021

    Till butiken

    25% rabatt på allt hos Lensway

    28 har använt denna vecka
    Visa rabatten

    Lensway rabattkod ger 5% rabatt på hela sortimentet

    Exklusiv Kontrollerad 7 dagar sedan
    Visa koden

    Samt få 70% rabatt på alla bågar och solglasögon på köpet!

    Just nu kan du fynda glasögon upp till 70% billigare

    Visa rabatten

    Upp till 35% rabatt på linser hos LensWay

    Upphör om 3 dagar 33 stycken har använt
    Visa rabatten

    Hos Lensway kan du köpa endagslinser med 20% lägre pris

    Visa rabatten
    (1 av 1)

    Utgångna LensWay rabattkoder

    Lensway rabattkod ger dig 20% lägre pris på linser
    Visa koden
    Spara 50% på glasögon med Lensway rabattkod
    Visa koden
    Spara upp till 25% på dygnetruntlinser hos Lensway
    Visa rabatten
    Nu sparar du upp till 35% på din beställning av linser
    Visa rabatten
    Beställ linstillbehör från bara 15 kr hos Lensway
    Visa rabatten
    Fynda i hela sortimentet för upp till 30% billigare
    Visa rabatten
    Upp till 70% på glasögon från Lensway
    Visa rabatten
    Få månadslinser från everclear med 30% rabatt
    Visa rabatten
    Prova dina glasögon 10 dagar hemma innan du bestämmer dig
    Visa rabatten
    Upp till 70% rabatt på Wayfarer-bågar
    Visa rabatten
    Upp till 25% på solglasögon i olika modeller
    Visa rabatten
    Handla nya solglasögon för säsongen - upp till 70% rabatt
    Visa rabatten

    Så får du lägre pris hos LensWay

    4 för 3

    En populär och återkommande LensWay kampanjkod är deras 4 för 3 rabatt på kontaktlinser. Om du köper 4 boxar linser behöver du endast betala för 3 boxar. Perfekt för dig som alltid vill ha ett litet lager med linser hemma. Rabattkoden brukar variera på vilka typer av linser den gäller på. Kan gälla på endagslinser, månadslinser och dygnetruntlinser.

    Nöjdhetsgaranti

    LensWay tycker att det är viktigt med nöjda kunder. Därför erbjuder de en tre månaders provperiod för alla optiska glasögon och solglasögon med styrka. Du får alltså prova på och använda dina nya glasögon i tre månader. Du kan sedan byta mot en annan produkt eller få pengarna tillbaka om det skulle vara så att du inte är nöjd.

    Magazine

    Spana in LensWays magasin. Du kan läsa flera olika intressanta artiklar. Få bland annat grym stilinspiration,tips och kunskap. Magasinet håller dig även uppdaterad om senaste nyheter och kampanjer. Missa inte heller att spana in lins- och glasögonskolan.

    Prisgaranti

    LensWay tillämpar en generös prisgaranti. Vilket innebär att om du skulle hitta din vara till ett lägre pris hos någon annan, så får du köpa varan hos LensWay till samma pris. Förutsättningar för detta är att det är samma produkt med samma specifikationer och att den kan köpas på samma villkor. Prisgarantin gäller dock inte på kampanjer eller nedsatta varor.

    Populära linsbutiker

    Hittar du inte märket eller modellen du letar efter? LensWay har ett stort och brett sortiment, men täcker såklart inte alltid alla områden. Är du fortfarande inte nöjd kan du även leta i webbutiker såsom Lentiamo, Mister Spex, Alensa och Lenson. Där hittar du även andra rabattkoder som också kan hjälpa dig att spara lite extra pengar.

    Studentrabatt

    Om du är student har du möjligheten att spara 15% med en LensWay kampanjkod. Den ger dig alltid en studentrabatt på alla linser, tillbehör och solglasögon samt så får du fri frakt. Rabatten gäller på hela sortimentet, alla modeller och varumärken med ditt Mecenatkort. Både budgetmärken som Le Specs till mer lyxiga varumärken som Michael Kors och Gucci.

    Låga priser på glasögon

    Hos Lensway så finner du ett brett sortiment av äkta glasögon från välkända varumärken för alla smaker. Eftersom Lensway tillverkar deras egna glasögon. Utan mellanhänder innebär det att priset blir billigare för dig som kund. Du får även 2 års produktgaranti på dina Lensway glasögon.

    Billigare solglasögon

    Det är aldrig fel att köpa nya solglasögon. Lensway har ett stort sortiment av äkta solglasögon från märken som DKNY, Tom Ford och Polaroid bland många flera. Lensway har även en återkommande tidsbegränsad 20% rabatt på solglasögon. Så glöm inte att kika in hos oss då och då för att inte missa när den är aktiv.
    0
    Visa merVisa färre

    Lensways outlet

    Är du ute efter att spara stora pengar på dina glasögon eller solglasögons? Kolla då in Lensways outlet. Här kan du spara upp till 50% rabatt på ordinarie pris eller få 500 kr rabatt på din vara. Utbudet i outleten uppdateras dagligen. Så vi rekommenderar att besöka outleten kontinuerligt. På så sätt kan du får ett riktigt pangpris på de glasögonen du letat efter. Besök oss med jämna mellanrum så du aldrig missar en Lensway kampanjkod.
    0
    Visa merVisa färre

    Liknande rabatter från andra butiker

    5%Rabattkod
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Översikt av våra rabattkoder

    Exklusiv rabattkod1
    Rabattkoder1
    Antal rabatter5
    Högsta rabatt70%

    Så shoppar du fraktfritt hos LensWay

    Att beställa linser online hos LensWay är enkelt. Om du alltid vill få fri frakt på din beställning hos LensWay kan du använda dig av linsabonnemang. Tre goda fördelar med ett linsabonnemang är:
    • Du har alltid linser hemma
    • Ingen bindningstid
    • Fri fraktkostnad

    Tyvärr går det inte att kombinera linsabonnemanget med en LensWay rabattkod. Men det finns andra sätt att spara pengar hos LensWay. När du handlar inom kategorierna glasögon, solglasögon och tillbehör kan du alltid använda en LensWay rabattkod. De har även kampanjer där du kan få en gåva på köpet eller uppdatering av dina produkter kostnadsfritt.

    Butiker inom samma kategori

    • Lenson
    • Specsavers
    • Bodystore
    • Topformula
    • Apotek Hjärtat
    • Lentiamo
    • Apohem
    • MM Sports
    • MyHeritage
    • Dynamic code
    • Svenskt Kosttillskott
    • Gasello
    • Quicktest

    Vad är Eye marker?

    För att du enkelt ska kunna hålla reda på vilka linser som ska användas för höger och vänster öga skickar LensWay med Eye Markers. Du får dessa helt kostnadsfritt för varje linsbeställning som du gör. Kort och gott är det två klistermärken som du klistrar på dina linskartonger. Så att du enkelt kan hålla koll på vad som är höger och vänster.
    2000
    Visa merVisa färre

    LensWay rabattkoder aktiveras så här

    Har du äntligen funnit de perfekta glasögonen? Att köpa glasögon är en investering då du ofta har samma par i flera år. Detta behöver inte betyda att de måste kosta mycket pengar. Med en LensWay rabattkod kan du dessutom få dina glasögon eller linser ännu billigare. Följ stegen nedan där vi guidar dig till hur du använder en rabattkod hos LensWay:
    • Börja med att kopiera rabattkoden som du vill använda
    • Gå till LensWays sida
    • Om du är ute efter en specifik produkt eller märke använder du sökfältet på startsidan. I annat fall kan du navigera dig runt på sidan tills du finner produkten/produkterna som du är i behov av
    • För varje produkt du vill inhandla klickar du på "Lägg i varukorgen". När du känner dig färdig klickar du på "Kassa" uppe i högra hörnet på sidan
    • Väl i kassan finner du alla dina produkter. Direkt under produkterna på sidan ser du rubriken "Har du en rabattkod?". Klistra in rabattkoden som du hittat på vår sida i steg 1 och klicka sedan på "Använd"

    Totalsumman har nu reducerats. Du kan även i samma kolumn se exakt hur stor rabatten blev i kr genom att använda dig utav en rabattkod.
    2000
    Visa merVisa färre

    Synundersökning

    Du känner väl till att LensWay jobbar tillsammans med ett stort antal optiker i hela Sverige? Att regelbundet genomföra synundersökningar är väldigt viktigt. Detta för att du alltid ska ha den rätta styrkan på dina glasögon eller linser. Genom följande enkla steg bokar du tid hos en optiker som är ansluten till LensWay:
    • Välj den ort där du bor
    • Välj en passande optiker samt vilken typ av synundersökning du är i behov av
    • Boka en tid hos optikern

    Beroende på var du gör din undersökning och vad du söker efter kan du göra en synundersökning från endast 100 kr.
    2000
    Visa merVisa färre

    Ray-Ban till bästa pris

    Ett av de mest populära solglasögonmärkena som LensWay erbjuder är Ray-Ban. I webbutiken finner du över 100 olika modeller för både dam och herr. Ett tips om du vill spara pengar på dina Ray-Bans är att sortera modellerna efter lägsta pris. De billigaste modellerna kommer då att presenteras först och längst upp på sidan. Glöm inte heller att kolla om LensWays populära 20% rabatt på solglasögon är aktiv vid köptillfället.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • BookBeat
    • discovery+
    • Gymgrossisten
    • H&M
    • Hotels.com
    • Jotex
    • Mister Spex
    • Nike
    • SheIn
    • Smartphoto

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här

    Rabattkod för linser online

    Vissa rabattkoder som du finner på vår sida gäller exklusivt vid köp av linser. Medan andra rabattkoder gäller för hela produktsortimentet hos LensWay. Du behöver dock inte misströsta, detta betyder oftast att rabatten är högre och mer fördelaktiga på just linser.
    2000
    Visa merVisa färre