Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Linas Matkasse rabattkod

   Här finner du alla Linas Matkasse kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Få 400 kr rabatt på första kassen med Linas Matkasse rabattkod

   Upphör imorgon Kontrollerad
   Visa koden

   Spara 200 kr/matkasse på dina två första beställningar med Linas Matkasse rabattkod

   Visa koden

   Testa Linas vegetariska matkasse just nu för 300 kr billigare

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Få ViaPlay gratis i 3 månader när du beställer Linas matkasse

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Fruktkassepå-köpet

   Gratis frukt med Linas matkasse rabattkod

   Visst vill man alltid ha en skål med frukt hemma? En fruktskål bjuder dig och dina barn på nyttiga mellanmål och ger dessutom ditt hem en hemtrevlig och ombonad känsla. Med vår populära rabattkod fick användaren en hel kasse med frukt på köpet. Just nu är rabattkoden inte längre aktiv, men sekunden den blir det kommer du finna den här först av alla. Missa inte chansen att fylla på med gratis vitaminer.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Handla just nu 3 matkassar och betala endast för 2 med Linas Matkasse värdekod
   Visa koden
   Handla Linas Julbordskasse och få Linas kokbok med på köpet
   Visa koden
   Spara 300 kr på Linas Barnkasse - prova direkt!
   Visa rabatten
   Prova på pris hos Linas matkasse - få 300 kr rabatt på barnkassen just nu
   Visa rabatten

   Spara mer tid och pengar med några tips och trix

   Barnkasse

   I Linas Barnkasse hittar du enkla och lättlagade recept speciellt anpassade för barns matpreferenser. Spara både tid och pengar då du slipper packa med hela familjen till affären när ni är hungriga och trötta. Än mer pengar kan du spara om du även använder dig utav en Linas Matkasse rabattkod. De fem middagarna är baserade på goda, varierade och näringsmässigt välbalanserade recept med milda smaker.

   Nöjd kund-garanti

   Linas Matkasse strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med deras Nöjd kund-garanti har du som kund möjlighet att få pengar tillbaka om du inte är nöjd med din vara eller leverans. Tusentals nöjda och återkommande kunder uttrycker att de får mer tid med familjen och ser att matkontot minskar eller är oförändrat.

   Ingen bindningstid

   Med Linas Matkasse behöver du inte oroa dig för några bindningstider. Prenumerationen är löpande och du kan avsluta tjänsten när du vill. Du behöver bara ge Linas Matkasse 7 dagars framförhållning om du vill avboka en leverans eller pausa en prenumeration. Du kan också byta typ av kasse när du vill.

   Avboka

   Du kan avboka en kommande leverans, helt utan kostnad, om du meddelar Linas Matkasse minst sju dagar innan planerad leverans. Du kan också avboka leveransdatum själv genom att logga in på Mina sidor. Betala inte för mat du inte hinner äta upp. Både miljön och plånboken kommer tacka dig.

   App

   För att ytterligare bjuda sina kunder på inspiration och matglädje har Linas Matkasse utvecklat en receptapp, som ständigt fylls på med nya recept. Spara dina favoritrecept för att enkelt hitta dem igen när du vill laga en favorit i repris. Appen är helt gratis att ladda ner via iTunes eller Google Play och du kan då och då även ta del utav exklusiva Linas Matkasse rabattkoder via appen.

   Prova på-pris

   Är du lite osäker på vilken matkasse du ska välja? Vad innehåller en kasse och hur svårt är det att laga recepten? Kanske testa den Vegetariska kassen eller Inspirationskassen? Inga problem! Linas Matkasse erbjuder Prova på-pris när du testar en ny kasse. Flera hundra kronor billigare! Så det är bara att testa!

   Spara tid med färdiga recept

   Att laga god och näringsriktig mat, varje vecka, är inte alltid så lätt att få till i vardagspusslet. Du är inte ensam om att fastna i samma gamla recept och känna hur inspirationen tryter. Låt Linas Matkasse komponera veckans måltider åt dig och spara minuter, timmar - ja, dagar av receptletande! Och se fram emot en mer hälsosam, varierad och spännande vardag.
   400krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Våra bästa spartips för Linas Matkasse

   Jämför alternativen av matkassar

   Vilken matkasse passar dig?

   Linas Matkasse har 10 olika matkassar att välja mellan, noga utvalda för att passa dina behov. Är du vegetarian, laktos- eller glutenintolerant? Föredrar du ekologiskt, snabblagat, välkända smaker eller vill du få helt ny inspiration? Det finns en kasse för dig.

   Spara ovärderlig tid med familjen och håll bättre koll på hushållskassan med någon av följande matkassar. Vill du även spara pengar bör du kolla om vi har en aktiv Linas Matkasse rabattkod som kan spara dig pengar på matkassen. Sedan väljer du hur många middagar du önskar (3, 4 eller 5 middagar) och hur många personer (2, 4 eller 6) ni är.

   • Linas Originalkasse.
   • Linas Barnkasse.
   • Linas Originalkasse 70% Eko
   • Linas Lättlagade kasse
   • Linas Vegetariska kasse
   • Linas Flexitariankasse
   • Linas Supersnabba kasse
   • Linas Inspirationskasse
   • Linas Barnkasse Laktosfri
   • Linas Barnkasse utan gluten

   Spara pengar genom kundklubben

   Linas Matkasse har en kundklubb där du med varje matkasseleverans samlar poäng i Klubb Lina. Du behöver inte aktivt skapa ett medlemskap i klubben utan du får automatiskt ett kostnadsfritt medlemskap vid beställning av en matkasse.

   För dina intjänade poäng kan du välja vilken av deras premie-produkter som du vill beställa och få hemlevererade. Exempel på premier som du kan välja mellan är en stavmixer från Tefal, en Wüsthof Santoku-kniv eller mat-pch fryslådor från Frozzypack.

   Så fungerar klubben:
   1. Du får automatiskt poäng för varje matkasse som levereras. Dessutom får du extra poäng om du värvar en vän som provar Linas Matkasse.
   2. När du har samlat ett antal poäng kan du välja mellan ett antal premier att klicka hem.
   3. Du får ett paket på posten med dina utvalda premier.
   2000
   Visa merVisa färre

   Leverans direkt till dörren

   Du behöver inte ta ett steg utanför huset! Linas Matkasse levererar dina matkassar direkt vid din dörr, i ur och skur.

   • Leveransen är gratis.
   • De levererar till 689 postorter, från Boden i norr till Ystad i söder.
   • Din matkasse levereras varje eller varannan vecka mellan kl 17:00 –22:00, söndagar eller måndagar, beroende på var i landet du bor och vilken kasse du har beställt.
   • Leveransen sker i en obruten kylkedja, direkt hem till din dörr.

   Om du inte är hemma:
   • Linas Matkasses chaufför ringer på din dörrklocka eller porttelefon om sådan finns.
   • Om du inte är hemma när matkassen levereras så placeras den utanför din dörr. Chauffören skickar då ett sms till dig för att meddela att matkassen är levererad och därmed övergår ansvaret för kassen till dig.

   Du behöver meddela Linas Matkasse 7 dagar innan du vill boka eller avboka en kasse.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här