Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Loopia kampanjkod

   Här finner du alla Loopia rabattkoder för Juni 2020

   Till butiken

   10% rabatt med vår exklusiva Loopia kampanjkod

   Exklusiv Kontrollerad
   Visa koden

   Registrera ditt .se domännamn för endast 24 kr hos Loopia

   Visa rabatten

   Passa på att spara 10% på webbhotell med denna Loopia rabattkod

   Visa koden

   Skapa din hemsida för hela 40% billigare hos Loopia

   Visa rabatten

   Hos Loopia finner du webbhotell från 80 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   50%Rabattkod

   Loopia kampanjkod med 50% rabatt

   En riktigt populär Loopia rabattkod gav kunder en fin rabatt på webbhotell. När du fyllde i koden slapp du bindningstiden och fick 50% rabatt på första fakturan. Denna kampanj pågick under ett par månader och var riktigt populär. Kanske dyker den snart upp igen. Loopia bjuder ofta på specialerbjudanden och rabatter, så kolla vad som är aktuellt innan du handlar.

   Utgångna Loopia rabattkoder

   10% rabatt på valfritt webbhotell med Loopia kampanjkod
   Exklusiv
   Visa koden
   Spara 40% på olika webbhotell hos Loopia
   Visa rabatten
   Skapa hemsida och e-post 50% billigare hos Loopia
   Visa rabatten
   Spara 20% på web hosting paket hos Loopia
   Visa rabatten
   Skaffa domänpaket för endast 35 kr/mån hos Loopia
   Visa rabatten
   50% rabatt på e-post med valfritt domännamn
   Visa rabatten
   Just nu kan du skaffa Loopia Starter för halva priset
   Visa rabatten
   För endast 99 kr/mån kan du skapa din egen hemsida hos Loopia
   Visa rabatten
   För endast 99 kr /mån kan du flytta din hemsida och e-post till Loopia
   Visa rabatten
   Som kund hos Loopia får du tillgång till proffsig support 7 dagar i veckan året runt
   Visa rabatten
   Just nu: köp Loopia Sitebuilder för endast 70 kr i månaden
   Visa rabatten
   För 149 kr i månaden får du tillgång till den senaste Office-versionen samt e-post
   Visa rabatten

   Små spartips för Loopia från oss

   Nöjdhetsgaranti

   Loopia har en nöjdhetsgaranti som innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med deras webbhotell inom 30 dagar. Med andra ord: 30 dagars Öppet Köp. Så du kan i lugn och ro testa deras tjänster och se ifall det är någonting för dig eller ditt företag. Om inte får du pengarna tillbaka.

   Omdöme

   Loopia är ett väletablerat webbhotell med både privatpersoner och företag som kunder. I jämförelser med andra webbhotell får Loopia höga betyg gällande användarvänlighet, tillgänglighet, support och priser. De är stabila, säkra och pålitliga, och har därmed många, långvariga kunder.

   Domännamn

   Skydda ditt företagsnamn, dina varumärken och idéer genom att registrera dem som domännamn hos Loopia. En .se domän kostar bara 129 kr hos Loopia, och ibland finns även Loopia kampanjkoder, då du kan skaffa dig ett eget domännamn för ännu billigare peng. Sök efter lediga domäner idag!

   Snabb och säker kortbetalning

   Det finns många olika betalningsalternativ på loopia.se. Bankgiro, förskottsbetalning, utlandsbetalning och kontokortsbetalning. Det snabbaste alternativet för att få dina användaruppgifter utan fördröjning är att välja faktura via e-post och sedan betala denna med kort på hemsidan. Gratis, snabbt och säkert.

   Kunskapsdatabas

   Även om Loopias support hör till den bästa i landet så kan det ändå vara snabbast att kolla upp svaret på din fråga i Loopias Kunskapsdatabas på deras hemsida. Där finns gratis guider och färdiga svar på de vanligaste frågorna, kring allt från Wordpress, e-post, fakturafrågor och mycket mer.

   Kontakt

   Det är enkelt att komma i kontakt med Loopia. Som kund har du alltid tillgång till deras omtyckta SuperSupport, varje dag hela året, helt utan extra kostnad. Du når dem via telefon, epost, chatt, Twitter och Facebook. Om du vill ringa kan du också välja alternativet att de ringer upp dig. Du bestämmer.

   Prisbelönt SuperSupport

   Du når Loopias SuperSupport alla dagar om året, även julafton och midsommar. Vardagar 7 till 21 och helger 11-15. Tjänsten är gratis och du väljer själv om du vill ringa, chatta, maila, twittra eller facebooka med supporten. De ser till att svara på alla dina frågor och lösa alla dina problem så snabbt som möjligt. Vill du spara ännu mer tid är ett tips att först söka i Kunskapsdatabasen på hemsidan.

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiv rabattkod
   1verifierad rabattkod
   Senast uppdaterad: igår

   Skapa en egen hemsida billigt

   Våra bästa tips

   Hos Loopia är det enkelt att skapa en egen hemsida och komma igång med alla de steg som behövs för att snabbt få sidan online. Du kan använda Wordpress eller Joomla och välja mellan tusentals färdiga designteman och tillägg. Loopia erbjuder generösa webbhotellspaket och har du tur kan du pricka in en kampanj, där en Loopia kampanjkod ger dig extra rabatt på webbhotell eller domän. Det är också enkelt att starta en egen hemsida för e-handel, med hjälp av exempelvis WooCommerce. SuperSupporten hjälper dig även gärna om du skulle ha några frågor.

   Gratis epost för din domän

   I Loopias abonnemang ingår kostnadsfria e-postkonton kopplade till din domänadress, t.ex. info@mindoman.se. Du kan både använda dig av Loopias Webbmail, men också skapa en e-postadress som skickar vidare till exempelvis Gmail, Hotmail eller Outlook. Om du loggar in på Kundzon så kan du administrera dina e-postadresser. Du hittar också många svar på vanliga frågor i Kunskapsdatabasen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Kundzon

   Logga in i Loopias Kundzon och få tillgång till en adminpanel där du kan ändra lösenord, administrera e-postkonton, byta namnservrar, dns med A och CNAME, peka om domäner, lägga till nya domäner, vidarebefordra trafik, aktivera SSL och mycket mer. Du kan logga in i Kundzonen med användarnamn och lösenord men också med BankID.
   2000
   Visa merVisa färre

   Sveriges största webbhotell

   Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell och domänleverantör, med över 200 000 kunder och 800 000 domännamn. De är prisade för sin effektiva kundsupport och låga webbhotellskostnader. Loopia är en del av Visma, och erbjuder därmed ständigt nya och effektiva tjänster och lösningar för verksamheter online. De erbjuder också en rad olika extratjänster och hjälp med att starta egen e-handel. Som tur är erbjuder de också återkommande Loopia kampanjkoder, för att hjälpa dig att spara extra pengar.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här