Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Loopia rabattkod

    Här finner du alla Loopia kampanjkoder för Maj 2022

    Till butiken

    Skaffa Microsoft 365-licens från bara 99 kr hos Loopia

    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    (1 av 1)
    50%Rabattkod

    Loopia kampanjkod med 50% rabatt

    En riktigt populär Loopia rabattkod gav kunder en fin rabatt på webbhotell. När du fyllde i koden slapp du bindningstiden och fick 50% rabatt på första fakturan. Denna kampanj pågick under ett par månader och var riktigt populär. Kanske dyker den snart upp igen. Loopia bjuder ofta på specialerbjudanden och rabatter. Kolla vad som är aktuellt innan du handlar.

    Utgångna Loopia rabattkoder

    Just nu sparar du 90% på utvalda domäner hos Loopia
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Just nu får du 50% rabatt på webbhotellspaket hos Loopia
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Registrera en .se domän från 129 kr hos Loopia
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Skaffa dig ett webbhotell hos Loopia från bara 40 kr i månaden det första året
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Prova på Loopia Sitebuilder helt gratis
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Skaffa en Microsoft 365-licens från 100 kr/mån hos Loopia
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik

    FAQ Loopia

    Små spartips för Loopia från oss

    Nöjdhetsgaranti

    Loopia har en nöjdhetsgaranti som innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med deras webbhotell inom 30 dagar. Med andra ord: 30 dagars Öppet Köp. Så du kan i lugn och ro testa deras tjänster och se ifall det är någonting för dig eller ditt företag. Om inte får du pengarna tillbaka.

    Omdöme

    Loopia är ett väletablerat webbhotell med både privatpersoner och företag som kunder. I jämförelse med andra webbhotell får Loopia höga betyg gällande användarvänlighet, tillgänglighet, support och priser. De är stabila, säkra och pålitliga, och har därmed många, långvariga kunder.

    Domännamn

    Skydda ditt företagsnamn, dina varumärken och idéer genom att registrera dem som domännamn hos Loopia. En .se domän kostar bara 129 kr hos Loopia. Ibland finns även Loopia kampanjkoder, då du kan skaffa dig ett eget domännamn för ännu billigare peng. Sök efter lediga domäner idag!

    Snabb och säker kortbetalning

    Det finns många olika betalningsalternativ på loopia.se. Bankgiro, förskottsbetalning, utlandsbetalning och kontokortsbetalning. Vill du få dina användareuppgifter utan fördröjning? Det snabbaste alternativet är att välja faktura via e-post och sedan betala denna med kort på hemsidan. Gratis, snabbt och säkert.

    Kunskapsdatabas

    Loopias support är lyhörda och snabba. Men ibland kan det ändå vara snabbast att kolla upp svaret på din fråga i Loopias Kunskapsdatabas på deras hemsida. Där finns gratis guider och färdiga svar på de vanligaste frågorna. Hitta svar på dina frågor kring allt från Wordpress, e-post, fakturafrågor och mycket mer.

    Kontakt

    Det är enkelt att komma i kontakt med Loopia. Som kund har du alltid tillgång till deras omtyckta SuperSupport. De är tillgängliga varje dag hela året, helt utan extra kostnad. Du når dem via telefon, epost, chatt, Twitter och Facebook. Om du vill ringa kan du också välja alternativet att de ringer upp dig.

    Prisbelönt SuperSupport

    Du når Loopias SuperSupport alla dagar om året, även julafton och midsommar. Vardagar 7 till 21 och helger 11-15. Tjänsten är gratis och du väljer själv om du vill ringa, chatta, maila, twittra eller facebooka med supporten. De ser till att svara på alla dina frågor och lösa alla dina problem så snabbt som möjligt. Vill du spara ännu mer tid är ett tips att först söka i Kunskapsdatabasen på hemsidan.

    Liknande rabatter från andra butiker

    Från99 kr
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Skapa en egen hemsida billigt

    Hos Loopia är det enkelt att skapa en egen hemsida och komma igång med alla de steg som behövs för att snabbt få sidan online. Du kan använda Wordpress eller Joomla och välja mellan tusentals färdiga designteman och tillägg. Loopia erbjuder generösa webbhotellspaket. Har du tur kan du pricka in en kampanj, där en Loopia kampanjkod ger dig extra rabatt på webbhotell eller domän. Det är också enkelt att starta en egen hemsida för e-handel, med hjälp av exempelvis WooCommerce. SuperSupporten hjälper dig även gärna om du skulle ha några frågor.

    Butiker inom samma kategori

    • One.com
    • F-Secure
    • Comviq
    • NordVPN
    • Farnell
    • Onlineprinters
    • ITsajten

    Gratis epost för din domän

    I Loopias abonnemang ingår kostnadsfria e-postkonton. Du kan koppla ditt e-postkonto till din domänadress, t.ex. info@mindoman.se. Använd Loopias Webbmail eller skapa en e-postadress som skickar mail vidare. Till exempelvis till Gmail, Hotmail eller Outlook. Om du loggar in på Kundzon så kan du administrera dina e-postadresser. Du hittar också många svar på vanliga frågor i Kunskapsdatabasen.
    2000
    Visa merVisa färre

    Kundzon

    Logga in i Loopias Kundzon och få tillgång till en adminpanel. Där kan du bland annat:
    • Ändra lösenord.
    • Administrera e-postkonton.
    • Byta namnservrar, dns med A och CNAME.
    • Peka om domäner.
    • Lägga till nya domäner.
    • Vidarebefordra trafik.
    • Aktivera SSL.
    Du kan logga in i Kundzonen med användarnamn och lösenord men också med BankID.
    2000
    Visa merVisa färre

    Sveriges största webbhotell

    Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell och domänleverantör. De har över 200 000 kunder och 800 000 registrerade domännamn. De är prisade för sin effektiva kundsupport och låga webbhotellskostnader. Loopia är en del av Visma, och erbjuder därmed ständigt nya och effektiva tjänster och lösningar för verksamheter online. De erbjuder också en rad olika extratjänster och hjälp med att starta egen e-handel. Som tur är erbjuder de också återkommande Loopia kampanjkoder, för att hjälpa dig att spara extra pengar.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • Amazon
    • Boohoo
    • Cocopanda
    • Cubus
    • Homeroom
    • Interflora
    • Jotex
    • Lensway
    • SHEIN
    • Werlabs

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här