Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Lustjakt rabattkod

   Här finner du alla Lustjakt värdekoder för 2018

   Till butiken

   Fynda vibratorstav med 100 kr rabatt just nu - passa på

   Utgår idag
   Visa rabatten

   Fynda Autorabbit som är testvinnare - med 40% rabatt

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten
   (1 av 1)

   Några sista små spartips

   Rabatterade priser

   Är du ute efter billigare priser på sexleksaker så har du absolut kommit rätt. Lustjakt erbjuder alltid rabatterade priser på utvalda produkter. Här kan man fynda allt möjligt med upp till 70% rabatt. Att dessa produkter är rabatterade betyder inte att de är sämre, tvärt om! Här finner du även storsäljare och favoriter.

   3 års garanti

   Att investera dina pengar i sexleksaker är absolut ett smart val! Även om sexleksaker inte är det billigaste, så är det en investering i dig själv. Det bästa med att handla sexleksaker från Lustjakt är att du får mycket för pengarna. Alla produkter har nämligen 3 års garanti vilket betyder att du kan handla och slappna av.

   Billig frakt

   Lustjakt lägger stor vikt vid att skicka alla ordar diskret utan någon logo eller något som avslöjar innehållet. Normal leveranstid är mellan 1-4 dagar och oavsett ordervärdet så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning skickas med Schenker som ser till att du får hem paketet snabbt och säkert.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Rea på utvalda produkter - upp till 70% rabatt
   Visa rabatten
   Smaksatt massageolja till ett roligare förspel - just nu 50% rabatt
   Visa rabatten

   Liknande rabatter från andra butiker

   100 krRabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Våra bästa tips och råd inför din shopping hos Lustjakt

   Inspiration

   Har du svårt att bestämma dig eller vet du inte vad du vill köpa? Då är det tur att Lustjakt har ett brett sortiment av sexleksaker som är för alla, oavsett kön, ålder eller preferenser. Spana exempelvis in kategorierna: För kvinnan, för mannen, för par. Där finner du massvis med inspiration. Är du i behov av mer inspiration? Då är vårat bästa tips att börja följa Lustjakts nyhetsbrev, Instagram samt Facebooksida. Där får du inte bara ta del av massvis med inspiration, men även möjlighet att få rabatter. Har du en lustjakt rabattkod kan du använda den vid ditt köp för att shoppa så billigt som möjligt.

   Ta del av all information

   Lustjakt är inte bara en onlinebutik, men även en plattform med massvis information. Handlar du sexleksaker så är det viktigt att veta på vilka sätt man kan använda dom. På Lustjakts hemsida finner du massvis med information, allt från hur du använder sexleksaker till tips och råd. Funderar du över något som du inte kan hitta svaret till på hemsidan? Då kan du alltid kontakta Lustjakt kundtjänst som gärna hjälper till!
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Apotek Hjärtat
   • BookBeat
   • Chiquelle
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Lyko
   • Nettbuss
   • Zooplus

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här