via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Massfi rabattkod

  Här finner du alla Massfi kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  25%Rabattkod

  25% på Massfi - en grym kod för grymma prestationer

  Massfi är en guldgruva för dig som älskar träning, gym, sport och fitness. Här kan du spara stora summor och samtidigt handla produkter av högsta kvalitet. Grädden på moset här är de ljuva tillfällen då en rabattkod dyker upp. Och den mest populära - den som gav kunder 25% rabatt - gick åt snabbare än du kan säga proteinshake. Vilka Massfi kampanjkoder är aktuella nu så att du kan spara extra mycket?

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Tips för dig som vill spara mer

  Fri frakt

  Undvik tråkig fraktkostnad och se till att handla tillräckligt många produkter så att slutsumman överstiger 349 kronor - då blir frakten gratis. Handlar du i bulk är detta inga problem. Du hamnar lätt över denna summa och har produkter av högsta kvalitet som kommer att räcka länge. Skulle du handla för mindre kan en massfi rabattkod ge dig fri frakt.

  Omdöme

  Massfi är relativt nya på den svenska marknaden men de är väletablerade i Finland och oerhört populära där på grund av sina låga priser och höga produktkvalitet. På Facebook har Massfi över 32 000 följare och nöjda kunder. Följ dem där du med för att inte missa några specialpriser, rabattkoder och kampanjer.

  Prisgaranti

  Massfi vill att du ska vara trygg med att du alltid får de lägsta priserna på massfi.se och har därför infört en prisgaranti. Om du mot förmodan skulle hitta en annan svensk online-återförsäljare som säljer samma produkter till lägre pris så lovar de att matcha deras pris. Skriv till Massfi på Facebook.

  Kontakt

  Kolla först om du hittar svaret på din fråga under flikarna längst ner på hemsidan. Finns inte ditt svar där så kan du enkelt komma i kontakt med kundtjänst genom att fylla i ett formulär. De lovar att svara så snabbt som möjligt. Du kan också alltid nå dem på Facebook och chatta med dem där.

  Kvalitetslöfte

  Kvalitet har högsta prioritet hos Massfi. Du kan därmed vara säker på att deras produkter alltid håller bästa kvalitet och har godkänts i en rad tester. Om en produkt du får hemskickad är skadad eller inte motsvarar HACCP/GMP-standard så åtgärdar Massfi detta snabbast möjligt.

  Leveransgaranti

  Det är skönt att veta att du kan hämta ut din beställning på posten/ditt närmsta utlämningsställe, inom 2-5 arbetsdagar efter att beställningen skickats. Detta sker i 99% av fallen. Om du vill ha din produkt till jul rekommenderar de att du lägger din beställning innan den 20 december.

  Fynda bland varumärken

  På massfi.se hittar du enbart högsta kvalitet. Här finns alla de bästa varumärkena, såsom MyProtein, Nutrend, NOCCO och Optimum Nutrition. Du hittar även supersnygga kläder från GASP och Better Bodies, samt flaskor, shakers och andra tillbehör. Ofta kan du med en massfi rabattkod få exklusiva specialerbjudanden. Håll utkik!

  Gratis produkter

  Gratis är gott! Eller hur? Ibland bjuder Massfi på fina produkter när du handlar för över en viss summa. Ibland får du gratis iBCAA, ibland gratis snacks och bars. Kolla på hemsidan vilka produkter som just nu ger dig gratis produkter på köpet. Kanske hittar du en ny favoritprodukt.

  Liknande rabatter från andra butiker

  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig
  1verifierade rabattkod
  168 krhar kunder sparat
  3nya rabattkoder denna vecka

  Handla i bulk och spara

  Ju mer ju billigare

  Om du är på jakt efter marknadens senaste, mest kvalitativa och effektivaste muskelökningsprodukter - till lägsta möjliga pris - så är massfi.se precis vad du letar efter. Här kan du handla proteinpulver, aminosyror, kreatin, kolhydrater och mycket mer inom träning och hälsa. Vill du spara pengar så är vårt hetaste tips att bunkra upp och handla i bulk. Använder du dessutom en massfi rabattkod så kan ditt köp bli än humanare mot plånboken. På massfi.se pågår ofta kampanjer där du kan handla storpack, flerpack och välkända produkter med höga rabatter.

  Utnyttja värvningsrabatten

  Har du vänner som också lägger mycket tid på träning, sport eller muskelbygge? Om du värvar en vän till Massfi så får du 100 kronor i rabatt och din vän får 30% rabatt vid köp över 300 kronor. För att få värvningsrabatten måste du skapa ett konto och logga in. Där ser du en unik värvningslänk och kod som du kan dela med dina vänner. Så vad väntar du på - dela med hela gymmet!
  2000
  Visa merVisa färre

  Pressade priser

  De mest populära produkterna på Massfi.se kan pressas i pris, och säljs ibland med över 50% rabatt. Det kan handla om Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey, Mass Whey, Nocco BCAA och Mass Protein blend. Storsäljarna hittar du på en sida för sig på massfi.se. Här kan du också inspireras av vad andra handlar. En annan kategori att hålla koll på är sidan Utförsäljning. Här får du ofta 50% i rabatt på varor som massfi.se vill sälja ut på sitt lager. Ofta kan du med massfi kampanjkod även få de redan rabatterade produkterna billigare. Glöm inte att titta in här innan du skickar en beställning.
  2000
  Visa merVisa färre

  Vad har du för mål?

  Massfi.se hjälper dig att skräddarsy din produktbeställning efter just dina mål och dina aktiviteter. Klicka in på vilket mål som passar dig bäst.
  • Energi & Uthållighet
  • Fitness & muskeldefinition
  • Hälsa & Välmående
  • Idrott & Prestation
  • Kost & Viktminskning
  • Muskler & Styrka
  Du kan därefter filtrera på pris, märke, rabatt, volym etc. för att snabbare hitta precis det du är ute efter.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!