Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Mat.se rabattkod

   Här finner du alla Mat.se kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Missa inte - spara 200 kr på din order med Mat.se rabattkod

   Visa koden

   Få 200 kr rabatt på ditt köp med en Mat.se rabattkod

   Visa koden

   Spara 150 kr på ditt köp med en Mat.se rabattkod

   Visa koden

   Som ny kund får du 175 kr rabatt med en Mat.se rabattkod

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Spara 150 kr på din första beställning med Mat.se rabattkod

   Visa koden

   Mat.se har massvis av produkter till 20% rabatt

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Kniv-påKöpet

   Bästa Mat.se rabattkoden gav en gratis kökskniv

   Att handla dina matvaror och kassar hos Mat.se är superenkelt, billigt och tidseffektivt. Och när kunder hade möjligheten att få en kniv på köpet så var det ingen som tvekade. Genom att bara ange en rabattkod så sparade man in priset på en professionell kökskniv direkt.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara fraktkostnaden med Mat.se rabattkod
   Visa koden
   Handla laktosfria produkter hos Mat.se och få upp till 40% rabatt
   Visa rabatten
   Spana in kampanjhörnan hos Mat.se och få upp till 40% rabatt
   Visa rabatten
   Handla laxfilé för 15% billigare hos Mat.se
   Visa rabatten
   Spana in rabatterade produkter upp till 40% rabatt
   Visa rabatten

   Mer om hur du sparar hos Mat.se

   App

   Handla via appen som är anpassad för mobilen eller surfplattan för att kunna göra din beställning när som helst. Din smarta inköpslista, favoriter, kampanjer och kategorier finns i appen samt funktionen för att scanna in streckkoder. Appen hjälper dig att handla smart var du än befinner dig. Ladda ner den gratis redan idag via App Store eller Google Play. Via appen kan du även ta del av unika Mat.se rabattkoder som kan hjälpa dig spara mer.

   Bjud in en vän

   Hjälp dina vänner att få en enklare vardag genom att också bli kunder hos Mat.se. Dela din unika länk med vänner via e-post, Twitter eller Facebook. Din vän får 170 kr att handla för och du får en Mat.se rabattkod på 50 kr för varje vän som blir medlem. Din rabattkod skickas direkt till din e-post!

   Favoriter

   Filtrera favoritprodukterna i din egna lista! Som medlem kan du lägga till dina favoriter i en separat lista för att hitta dem snabbt. Börja med att gå igenom kategorier och när du finner produkterna som du vill ha, lägg till dem till favoriter. Varje gång du loggar in finns dina favoriter där för dig. Till och med favoriterna efter kategorier för att göra beställning så smidigt som möjligt.

   Planera varje måltid

   På mina sidor hittar du Planeraren. I den kan du skapa dina egna matkassar för flera veckor framöver för att ha koll på hur mycket pengar du spenderar samt vilka ingredienser du ska köpa för varje vecka. Du kan namnge din matkasse, beskriva den och göra den öppen för att delas med andra kunder hos Mat.se. Att handla på ett organiserat sätt har aldrig varit lika lätt.

   Smart inköpslista

   Alla dina beställningar sparas på Mat.se och smarta inköpslistan hjälper dig med framtida inköp genom att ge förslag baserat på dina tidigare beställningar. Äter du mycket vegetariskt? Då kommer inköpslistan ge dig tips på vegetariska produkter samt påminna dig om vad som behöver fyllas på hemma. Med denna funktion kommer du alltid ihåg att beställa hem det just du behöver istället slösa pengar på onödiga varor som blir kvar i kylskåpet.

   Leverans

   Om du handlar för över 700 kronor får du gratis leverans till nästa eftermiddag. När du handlar för mindre kostar det 29 kr. Ifall du önskar att få maten samma dag eller nästa morgon kostar det 49 kr. För tillfället levererar Mat.se inom Stockholm, Göteborg och Malmö. Om du bor utanför leveransområde, bli medlem och butiken meddelar när leveransen är utökad till din hemort. Då och då kan du även finns en Mat.se rabattkod som ger dig fri frakt, oavsett ordervärde - håll utkik!

   Inspireras av Glenns Mat-TV

   Missa inte Mat-TV med Glenn Hysén! Mat.se har lanserat ett nytt koncept med korta matlagningsprogram som du kan se på nätet. Här bjuds på äkta Göteborgshumor, enkla recept och riktigt go’ mat. Pytt i panna, fredagsmys, thaisoppa med vitlöksbröd, tacos, vegetariskt (nytt för Glenn?), lyxig frukost och romantisk middag för två. Roligare och enklare middagsinspiration får man leta efter. “Det är så gött!"

   Liknande rabatter från andra butiker

   39
   personer har besökt sidan idag
   18
   personer har sparat hos Mat.se idag
   200krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Tips som hjälper dig spara på mat

   Hur du handlar billigare mat på mat.se

   Att handla mat på nätet istället för att gå till en fysisk mataffär börjar bli riktigt populärt, och vi förstår varför:

   • Du sparar otroligt mycket tid! Transport till butik, parkering, köer, att dra med sig gnälliga barn… Allt det slipper du!
   • Du kan strukturera mycket bättre vad du behöver handla och minskar risken för att handla mer än du tänkt.
   • Du får alltid nybakt bröd och färska varor med färskvarugaranti.
   • Handlar du för över 700 kronor får du fri frakt hem till dörren.
   • Kombinerar du ditt köp med en Mat.se rabattkod finns än mer pengar att spara.

   Skapa konto på mat.se

   Spara tid och pengar genom att bli medlem helt kostnadsfritt hos Mat.se. På medlemssidan hittar du snabbt alla funktioner som gör din shopping smidigare. Alla beställningar tar mindre tid med funktioner som smarta inköpslistan och favoritrecept som sparas automatiskt i dina uppgifter. För att bli medlem behöver du endast ange e-post och postnummer för mer detaljerad information om leveranser till din ort. Medlemskapet är utan abonnemang och bindningstid. Du får förmåner som:
   • Gratis hemkörning till dig nästa eftermiddag när beställer för över 700 kr
   • Leverans under samma dag för bara 49 kr
   • Tillgång till över 1000 ekologiska varor i sortimentet"
   2000
   Visa merVisa färre

   Färdiga matkassar

   Slösa inte din tid på att köa i matbutiken, välj istället att klicka hem din färdiga matkasse direkt. Varje vecka tillkommer nya alternativ på måltider för 5 dagar från kockar som planerar nyttigt, lätt och smakrikt för att göra din vardag enklare. Du kan dessutom designa din egna matkasse som passar just din smak eller byta bland varorna som finns i kockarnas kasse. Klicka på kassen för att se alla produkter som ingår, sedan kan du ta bort eller byta varor för spara så mycket som möjligt. Kolla såklart även om det finns en Mat.se rabattkod som gäller specifikt köp av matkassar innan du genomför din betalning!
   2000
   Visa merVisa färre

   Uppsjö av recept

   Har du tröttnat på att äta samma måltider och behöver mer inspiration? I funktionen Recept hittar du över 3400 olika recept i kategorier som bland annat barnvänligt, vegetariskt och specialteman. Förutom att du får bra varierade recept och måltider så sparar du även pengar genom att inte göra dem mindre nyttiga och kostsamma impulsköpen som du hade gjort i din fysiska mataffär. Klicka på receptet och du får upp exakt alla varor som behövs för att laga maten samt information om portioner och kostnader. Med recept-funktionen slipper du all stress och kan fokusera på att laga planerad och prisvänlig mat.
   2000
   Visa merVisa färre

   Leverans direkt till din Volvo

   Mat.se levererar även till din Volvo när du aktiverar funktionen Volvo In-Car Delivery genom följande steg:
   • Aktivera In-Car Delivery med din Volvo on Call
   • Skapa kontot på mat.se med samma e-post som du använder för bilen
   • Lägg till dina varor i varukorgen och gå sedan till kassan, välj “Till min Volvo” som leveranssätt samt ange betalningsinformation
   • Slutför köpet och få maten levererad till din Volvo på valfri plats!
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här