Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Mecindo rabattkod

   Här finner du alla Mecindo kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Registrera dig till nyhetsbrevet och få en Mecindo rabattkod som ger 5% rabatt på ditt första köp

   Visa koden

   30% rabatt på stora delar av sortimentet hos Mecindo

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Spara upp till 44% på ACO produkter hos Mecindo

   Upphör imorgon
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   15%Rabattkod

   Vår mest använda Mecindo rabattkod

   Sett till alla rabattkoder vi haft på vår sida som hjälpt våra användare att spara hos Mecindo finns det en kod användarna gillade lite extra. Detta var en kod som gav 15% rabatt på alla produkter i hela sortimentet. Koden gällde även på reaprodukter men endast under 48 timmar. Förhoppningsvis återkommer din inom en snar framtid.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Få fri frakt på din beställning under hela Black Friday!
   Visa koden
   Spana in Mecindos julrabatter
   Visa rabatten
   Spara upp till 15% på utvalda julklappar hos Mecindo
   Visa rabatten
   Spara upp till 60% på mängder av varor hos Mecindo
   Visa rabatten
   Håll dig frisk med kosttillskott - nu 20% rabatt på utvalda märken hos Mecindo
   Visa rabatten

   Våra bästa tips när du vill spara pengar

   Omdöme

   Kolla in de som redan handlat från Mecindos recensioner av Mecindo så får du se att merparten har gett dem betyget "Utmärkt". Mecindo har nämligen ett betyg på 8,7 utav 10 på omdömessajten Trustpilot.

   Fri Frakt

   Handlar du för minst 599 kronor så bjuder Mecindo på frakten. Är värdet av din beställning mindre tillkommer en liten fraktkostnad på endast 19 kronor. Så även i detta fall kommer inte frakten kosta dig några större pengar.

   Leveranstid

   När du handlar från Mecindo får du vanligen din order levererad inom 2-4 arbetsdagar. Merparten av beställningarna skickas redan samma dag som du genomför din order, och som senast dagen efter.

   Billig naturmedicin

   I Mecindos onlineapotek kan du fynda en uppsjö av olika hälsoprodukter till såväl dig själv som ditt barn. Mest kända är de förmodligen dock för sitt stora utbud av naturmediciner. Fynda produkter som Johannesört, Ginseng, Lecitin och Rosenrot till extremt konkurrenskraftiga priser. Med en Mecindo rabattkod kan du dock sänka priset på produkterna ytterligare, så håll alltid utkik om du kan använda en kod för ditt kommande köp.

   Liknande rabatter från andra butiker

   5%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Var anger jag Mecindo rabattkoden?

   Följ denna korta guide

   Har du funnit en rabattkod för ditt kommande köp, men vet inte riktigt var i kassan du ska ange den för att få din rabatt? Lugn, vi har nedan satt ihop en guide till exakt hur du går tillväga för att använda din rabattkod.

   • Börja med att klicka på den rabattkod som du vill bruka. Genom att göra detta kommer en ny flik med Mecindos hemsida automatiskt öppnas upp i din webbläsare.
   • I Mecindos webbutik väljer du produkterna du vill köpa och klickar sedan på varukorgen uppe i sidan övre högra hörn.
   • Innan du kan slutföra din beställning och använda din rabattkod måste du först registrera dig. Fyll i dina uppgifter och tryck sedan på "Fortsätt".
   • Nere till höger i bild ser du nu rubriken "Använd rabattkod". Klicka på denna och fyll nu i rabattkoden som du kopierade från vår sida i det första steget.

   Du kan nu se hur priset för dina produkter har sänkts, och du har genom rabattkoden sparat in pengar på din beställning!

   Få en rabattkod på 5%

   Det finns ett extremt enkelt sätt att få en Mecindo rabattkod på 5%. Du behöver nämligen bara anmäla dig till Mecindos nyhetsbrev så får du direkt en rabattkod som ger dig 5% på ditt nästa köp. Du kan enkelt anmäla dig till nyhetsbrevet direkt på startsidan alternativt i orderöversikten innan du betalar för din beställning. Genom nyhetsbrevet får du även löpande information om nya rabattkoder och nya prissänkta produkter i Mecindos sortiment.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här