Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Members rabattkod

   Här finner du alla Members kampanjkoder för 2018

   Till butiken

   Få 10% extra rabatt med vår Members.com rabattkod

   Visa koden

   Tipsa en kompis om Members.com och få 100 kr rabatt

   54 stycken har använt
   Visa koden

   Börja julhandeln nu - upp till 81% rabatt på utvalda julklappstips hos Members.com

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Handla artiklar från märket Burberry och spara upp till 45% rabatt hos Members.com

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Shoppa plagg av märket Freddy Store för upp till 56% billigare hos Members.com

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Spara upp till 80% på mängder av parfymer

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Sportkläder från Röhnisch - nu upp till 60% billigare hos Members.com

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   100krRabattkod

   Vår överlägset mest populära Members rabattkod

   Om vi historiskt ser till hur många användare som brukat en av våra koder, var en kod som gav 100 kr i rabatt på ett köp den överlägset mest populära. Koden hade inga restriktioner, utan gick att använda på alla produkter och märken. Dock gällde koden endast under 24 timmar. Om samma kod skulle återkomma är det på denna sida du finner den först av alla!

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   -30% på väskor från Stella McCartney
   Visa rabatten
   Fynda ljusdekorationer från Decorative Lights upp till 83% billigare hos Members.com
   Visa rabatten
   Handla hem en fin Moccamaster för upp till 26% billigare hos Members.com
   Visa rabatten
   Upp till 58% rabatt på produkter av märket STAND just nu hos Members.com
   Visa rabatten
   Handla stilrena köksprodukter från SMEG för upp till 35% billigare hos Members.com
   Visa rabatten

   Tips som kan spara dig pengar på ditt köp

   Gratis medlemskap

   Att bli medlem hos Members har många fördelar. Bland annat får du tillgång till exklusiva Members rabattkoder, nedsatta priser på utvalda produkter samt tillgång till exklusiva kampanjer varje dag. Att bli medlem är helt kostnadsfritt, och du får även Members nyhetsbrev en gång per vecka där du kan hålla dig uppdaterad kring de senaste prissänkta produkterna.

   Orginalprodukter

   När du handlar från Members kan du vara trygg i att det alltid är originalprodukter du får hemskickade. Anledningen till att Members kan hålla så låga priser är bland annat på grund av att de inte har något dyr lagerhållning för sina produkter. Så bara att handla på i trygg vetskap att dina produkter är 100% original.

   Leveranstid

   Leveranstiden för din produkt beror på vilken kampanj hos Members som produkten tillhör. I normala fall har du din produkt i handen 10-12 dagar efter att kampanjen har tagit slut. Du får alltid en uppskattning från Members för hur lång tid leveransen kommer ta för respektive produkt som du beställer.

   Retur

   Som kund hos Members har du alltid 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du kan returnera produkt och få hela beloppet återbetalat till ditt konto. Det enda du behöver göra är att ange orsaken till din retur samt packa varan och sedan skicka tillbaka den. Var dock uppmärksam på att din produkt måste vara i sin originalförpackning för att du ska kunna få dina pengar tillbaka.

   Kläder för dam och herr

   Members har ett brett utbud med allt från köksprodukter till sportartiklar i sin webbutik. Mest kända är de dock kanske för ditt sortiment av kläder. Du finner för både män och kvinnor allt från skor till smycken och koftor. För respektive kategori finner du enkelt storsäljarna med lägst pris. Med en Members rabattkod kan du dessutom få din kofta billigare, om det är detta plagg du för dagen är på jakt efter.

   Liknande rabatter från andra butiker

   64
   personer har besökt sidan denna vecka
   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Tips från oss om du vill spara pengar

   Bli medlem hos Members

   Om du är ute efter att spara pengar kan vi varmt rekommendera dig att bli medlem hos Members. Som medlem åtnjuter du tillgång till exlusiva och unika kampanjer, där du varje dag kan spara upp till 80% på ett köp. När du blir medlem får du även en Members rabattkod som ger dig 10% på din första order. Du blir medlem hos Members antigen genom att ange din email eller signa upp direkt med ditt din facebook. Vad väntar du på? In och bli medlem och börja spara pengar på direkten!

   Tipsa en vän

   Members har ett extremt generöst lojalitetsprogram för alla sina kunder. Genom programmet "tipsa en vän" får du 100 kr att handla för hos Members för varje vän du rekommenderar och som genomför en beställning. Det finns inte heller någon gräns för hur många vänner du kan rekommendera, du kommer alltid få 100 kr i bonus per vän som du rekommenterat och som genomfört en beställning.
   2000
   Visa merVisa färre

   Populära produkter

   I Members webbutik hittar du dagligen de mest populära och sålda produkterna för dagen. Ett hett tips om du saknar inspiration samt vill spara pengar är att kolla in dessa produkter, då den gemensamma nämnaren för alla produkterna är deras låga pris. Gör det därför till en vana att kolla in dagens populära produkter varje gång du besöker webbutiken. Du hittar enklast till sidan genom fliken "Populära Produkter" i menyn längst uppe till vänster.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Apotek Hjärtat
   • BookBeat
   • Chiquelle
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Lyko
   • Nettbuss
   • Zooplus

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här