via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Members rabattkod

  Här finner du alla Members kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  100krRabattkod

  Vår överlägset mest populära Members rabattkod

  Om vi historiskt ser till hur många användare som brukat en av våra koder, var en kod som gav 100 kr i rabatt på ett köp den överlägset mest populära. Koden hade inga restriktioner, utan gick att använda på alla produkter och märken. Dock gällde koden endast under 24 timmar. Om samma kod skulle återkomma är det på denna sida du finner den först av alla!

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Tips som kan spara dig pengar på ditt köp

  Gratis medlemskap

  Att bli medlem hos Members har många fördelar. Bland annat får du tillgång till exklusiva Members rabattkoder, nedsatta priser på utvalda produkter samt tillgång till exklusiva kampanjer varje dag. Att bli medlem är helt kostnadsfritt, och du får även Members nyhetsbrev en gång per vecka där du kan hålla dig uppdaterad kring de senaste prissänkta produkterna.

  Orginalprodukter

  När du handlar från Members kan du vara trygg i att det alltid är originalprodukter du får hemskickade. Anledningen till att Members kan hålla så låga priser är bland annat på grund av att de inte har något dyr lagerhållning för sina produkter. Så bara att handla på i trygg vetskap att dina produkter är 100% original.

  Leveranstid

  Leveranstiden för din produkt beror på vilken kampanj hos Members som produkten tillhör. I normala fall har du din produkt i handen 10-12 dagar efter att kampanjen har tagit slut. Du får alltid en uppskattning från Members för hur lång tid leveransen kommer ta för respektive produkt som du beställer.

  Retur

  Som kund hos Members har du alltid 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du kan returnera produkt och få hela beloppet återbetalat till ditt konto. Det enda du behöver göra är att ange orsaken till din retur samt packa varan och sedan skicka tillbaka den. Var dock uppmärksam på att din produkt måste vara i sin originalförpackning för att du ska kunna få dina pengar tillbaka.

  Kläder för dam och herr

  Members har ett brett utbud med allt från köksprodukter till sportartiklar i sin webbutik. Mest kända är de dock kanske för ditt sortiment av kläder. Du finner för både män och kvinnor allt från skor till smycken och koftor. För respektive kategori finner du enkelt storsäljarna med lägst pris. Med en Members rabattkod kan du dessutom få din kofta billigare, om det är detta plagg du för dagen är på jakt efter.

  Liknande rabatter från andra butiker

  64
  personer har besökt sidan denna vecka
  100krRabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Tips från oss om du vill spara pengar

  Bli medlem hos Members

  Om du är ute efter att spara pengar kan vi varmt rekommendera dig att bli medlem hos Members. Som medlem åtnjuter du tillgång till exlusiva och unika kampanjer, där du varje dag kan spara upp till 80% på ett köp. När du blir medlem får du även en Members rabattkod som ger dig 10% på din första order. Du blir medlem hos Members antigen genom att ange din email eller signa upp direkt med ditt din facebook. Vad väntar du på? In och bli medlem och börja spara pengar på direkten!

  Tipsa en vän

  Members har ett extremt generöst lojalitetsprogram för alla sina kunder. Genom programmet "tipsa en vän" får du 100 kr att handla för hos Members för varje vän du rekommenderar och som genomför en beställning. Det finns inte heller någon gräns för hur många vänner du kan rekommendera, du kommer alltid få 100 kr i bonus per vän som du rekommenterat och som genomfört en beställning.
  2000
  Visa merVisa färre

  Populära produkter

  I Members webbutik hittar du dagligen de mest populära och sålda produkterna för dagen. Ett hett tips om du saknar inspiration samt vill spara pengar är att kolla in dessa produkter, då den gemensamma nämnaren för alla produkterna är deras låga pris. Gör det därför till en vana att kolla in dagens populära produkter varje gång du besöker webbutiken. Du hittar enklast till sidan genom fliken "Populära Produkter" i menyn längst uppe till vänster.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • Bodystore
  • Campadre
  • Ellos
  • Hotels.com
  • inkClub
  • Klockia
  • Lenson
  • Palora
  • WhiteAway
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!