Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Microsoft rabattkod

   Här finner du alla Microsoft erbjudandekoder för 2020

   Till butiken

   Microsoft ger 10% studentrabatt på utvalda produkter

   Visa rabatten

   Just nu får du enorma 90% rabatt på Xbox Game Pass Ultimate

   Visa rabatten

   För endast 50 kr kan du beställa ett Microsoft presentkort

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Klicka hem Xbox-presentkort från 500 kr

   Visa rabatten

   Få gratis frakt och retur på din beställning hos Microsoft

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   1000krRabatt

   1000 kr rabatt på Microsoft Surface Pro idag!

   En av de bästa rabattkoderna vi haft för Microsoft var för 1000 kr rabatt på deras Surface Pro, en slags hybrid mellan dator och surfplatta. Microsoft rabattkoden gällde för alla olika modeller och versioner och utnyttjades flitigt av våra kunder. Detta var en särskilt bra rabattkod som vi hoppas kommer snart igen.

   Utgångna Microsoft rabattkoder

   Beställ Office 365 kostnadsfritt
   Visa rabatten
   Just nu kan du skaffa en Surface-laptop hela 30% billigare
   Visa rabatten
   30% rabatt på Surface hos Microsoft
   Visa rabatten
   Om är du student kan du ladda ner Office 365 helt kostnadsfritt
   Visa rabatten
   Nu får du 10% rabatt på Surface Laptop 3
   Visa rabatten
   Få Surface Pro 6 för 45% billigare
   Visa rabatten
   Spara upp till 45% på mängder av utvalda laptops hos Microsoft
   Visa rabatten
   Spara upp till 30% på utvalda Surface laptops hos Microsoft
   Visa rabatten
   Upp til 45% rabatt på Surface datorer
   Visa rabatten
   Få fri standardfrakt på din beställning hos Microsoft
   Visa rabatten
   Jobba hemifrån med Microsoft Team
   Visa rabatten
   Investera i en Surface PRO 5 CoreM för 35% billigare
   Visa rabatten

   Spartips för Microsoft

   Specialerbjudanden

   Under fliken “Specialerbjudanden” hittar du alltid ett flertal utvalda rabatter och produkter. Få ett extra lågt pris på datorer, spelkonsoler, Microsoft Office, eller 365 business. Håller du ett öga på denna kategori kan du spara både tid och pengar på ditt framtida köp. Ibland krävs det dock en Microsoft erbjudandekod för att aktivera rabatten, som du ofta kan hitta här hos oss.

   Konto

   Ett smart tips är att skapa ett konto hos Microsoft för att spara massvis med tid och få mer gjort. Logga in på ditt konto där allt du behöver finns och ligger synkroniserats. I ditt konto ligger paket såsom Onedrive, Skype, Outlook, Office med mera. Detta gör att du får mer tid över till annat och din vardag blir mycket mer förenklad. Skapa ditt konto redan idag.

   Prenumeration

   Genom att köpa en årlig prenumeration av Microsofts program kan du enkelt spara pengar. När du köper en årlig prenumeration istället för en månadsbaserad så sparar du 2 prenumerationer. Du får alltså 12 månader för priset av 10. Genom att köpa programmen via hemsidan får du direkt tillgång efter betalning samt automatisk förnyelse.

   Nöjdhetsgaranti

   Med Microsofts nöjdhetsgaranti har du möjlighet att returnera din vara inom 30 dagar. Garantin gäller alla fysiska och hämtningsbara produkter, prenumerationer och tjänster. Du får full ersättning både för ditt köp och frakt. Detta gäller både när du inte är nöjd och om nåt inte fungerar som det ska. Du behöver inte uppge något särskilt skäl för din retur.

   X-box Live

   Med Xbox Live guldmedlemskap får du gratis spel, exklusiva medlemsrabatter och en mängd andra extra förmåner. Köper du 12 månaders medlemskap bjuder Microsoft på 3 extra månader. Du får även en Microsoft rabattkod som motsvarar cirka 20% av ordinarie pris. Vid köp får du en digital kod som du sedan kan använda tillsammans med ditt Xbox.

   Kundsupport

   Det är inte alltid helt enkelt när det kommer till teknik. Därför erbjuder Microsoft flera sätt för dig att få den hjälp och det stöd som du behöver med dina produkter. Spara tid genom att först se om ditt problem finns listat bland deras vanligaste frågor och svar. Annars kan du även kontakta Microsofts kundsupport via telefon eller e-post för vidare hjälp.

   Surface Pro

   Microsoft Surface Pro 4 är en läsplatta och stationär dator i ett som du kan anpassa efter eget tycke och behov. Trots sin låga vikt och lilla storlek har den en kraftig processor. Detta gör att den är lämpad för arbete med programvaror som kräver högsta prestanda, exempelvis Adobe Creative Suite. Hos oss kan du hitta Microsoft rabattkoder som har sparar dig upp till 2000 kr när du köper en Surface Pro 4. Se om vi har någon aktuell rabatt som kan hjälpa dig spara på ditt köp hos Microsoft.
   0
   Visa merVisa färre

   Kostnadsfria kurser

   Office erbjuder den fantastiska möjligheten att ta del av kostnadsfria kurser. Delta till exempel i en kodningskurs där du får förbättra dina kodningsfärdigheter. Utbildningen innehåller olika labbuppgifter och massvis med utbildningsvägar. Oavset om du är nybörjare eller har en del erfarenhet sen innan så är Microsoft Learn en utmärkt möjlighet att få lära sig mer. Det bästa är att det är helt gratis!
   0
   Visa merVisa färre

   De bästa tillbehören

   För att optimera din helhetsupplevelse framför skärmen så krävs bra verktyg, såsom tangentbord, mus, hörlurar och webbkameror. I Microsoft Store hittar du de senaste tillbehören till din Surface, Xbox eller dator. Om du har tur hittar du en Microsoft rabattkod som ger dig rabatt på någon av Microsofts bästa tillbehör. Du kan då klicka hem en produkt som kommer göra under i din vardag.

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 4.00 av 3 besökare.

   Så sparar du hos Microsoft

   Letar du också efter Office 365? Då kan vi gladeligen meddela att Microsoft erbjuder något väldigt generöst - nämligen att du får testa det gratis i en månad. Du får full tillgång till:
   • Excel
   • Word
   • PowerPoint
   • Outlook

   Microsoft stannar dock inte där. Du får även möjligheten att testa det för fem datorer. Du får dessutom en TB molnlagring så dina familjefoton är säkra. Du kan självklart avsluta testperioden när du vill om du känner att det inte var rätt för dig. Detta är helt klart en av de bästa sätten att spara pengar hos Microsoft just nu. Kolla dock alltid om det ligger uppe en Microsoft rabattkod som gör att du kan spara ännu mer.

   Så anger du din Microsoft rabattkod

   På denna sida finner du erbjudandekoder för allt från tillbehör till din dator och Xbox spel. Nedan går vi igenom exakt hur du aktiverar din erbjudandekod och sparar pengar när du handlar.
   • Först och främst sparar du pengar genom att välja den erbjudandekod som du finner bäst lämpad för ditt planerade köp. Kopiera sedan koden och spara den till det sista steget.
   • Sök dig till Microsofts svenska butik och se till att du inte hamnar i den engelska. Genom att du klickat på koden har en ny flik i din webbläsare öppnats upp där du direkt kommer till Microsoft Store.
   • När du funnit produkten du letar efter på hemsidan klickar du på "Köp". Beroende på produkttyp kommer du efter slutförd betalning få en kod till din produkt. Ladda ner denna eller få den hemskickad om det är en fysisk produkt det gäller.
   • I detta steg ser du en överblick över din kundkorg. I direkt anslutning under produkten finner du nu rubriken "Ange erbjudandekod". Klistra in erbjudandekoden och tryck slutligen på "Tillämpa rabatt". Nu ser du hur priset för din produkt har uppdaterats samt hur mycket pengar du har sparat.
   2000
   Visa merVisa färre

   Spara som student

   Ta del av Microsofts studentrabatter! Som student så får du ofta 10% eller 15% rabatt på Microsoft Office-paket. Microsoft ger dig också möjligheten att få programmet Office 365. Det är ett komplett Officepaket som du som är student eller lärare kan få helt kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att ange din mejladress och all information kommer att skickas till dig. Andra produkter som du som student kan ha användning för:
   • Surfplattor
   • Microsoft Office 365 University
   • Type Cover

   Kolla alltid in vår sida innan du gör ett köp. Vi har nästan alltid har vi en Microsoft rabattkod med vilken du kan spara pengar på ditt inköp. Pengar som du som student kan behöva till andra utgifter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Spara på Xbox och spel

   För dig som ska köpa en ny Xbox-konsol finns det möjligheter att spara pengar. När du köper ett paket med en ny konsol, kontroller och spel kan du oftast spara 20% av det ordinarie priset. Om du ska köpa Xbox-spel kan du även spara pengar genom att:
   • Förhandsboka spel
   • Köpa tidigare släppta spel
   Genom att köpa spel som släpptes för ett år sedan kan du spara upp till 25%.
   2000
   Visa merVisa färre

   Microsoft 365 för företag

   Med Microsoft Dynamics 365 för företag kan du få hjälp att göra din verksamhet både mer effektiv och mer lönsam. Hos Microsoft så kan du få ett Office 365-paket för ditt företag från endast 39 kr/månad. När du väljer mellan dem olika Office 365-paketen är det viktigt att du tänker på vad du behöver och inte behöver. På så vis undviker du att betala för en tjänst som inte är optimal för ditt företag. Med andra ord så kan du spara pengar och tid genom smarta och rationella beslut.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Microsoft Onlinebutik

   Upptäck Microsoft Store Sverige och ta del av aktuella program och teknikprodukter. Se till att du upplever det bästa som Microsoft har att erbjuda genom att handla i deras onlinebutik. Microsoft har ingen fysisk butik utan endast kontor i Stockholm. Däremot sammarbetar dom med de bästa transportföretagen för att din beställning ska levereras så snabbt som möjligt.
   2000
   Visa merVisa färre