via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Microsoft rabattkod

   Här finner du alla Microsoft erbjudandekoder för 2018

   Till butiken

   Fynda en Surface Book och spara hela 50% just nu hos Microsoft

   Visa rabatten

   Köp snyggt fodral till din Surface laptop - nu med 50% rabatt hos Microsoft

   Visa rabatten

   Fynda datatillbehör - spara just nu upp till 30% hos Microsoft

   Visa rabatten

   Just nu - 15% rabatt på utvalda Surface-modeller hos Microsoft

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Ge bort den perfekta gåvan med Microsoft presenkort

   Utgår idag
   Visa rabatten

   Med presentkortet kan du ge bort all från spel till programvaror, filmer, appar mm.

   Studenter och skolpersonal sparar upp till 10% rabatt på utvalt

   Visa rabatten

   Fri frakt på allt hos Microsoft just nu!

   Visa rabatten

   Få 2000 kr rabatt på en laptop hos Microsoft

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   1000krRabatt

   1000 kr rabatt på Microsoft Surface Pro idag!

   En av de bästa rabattkoderna vi haft för Microsoft var för 1000 kr rabatt på deras Surface Pro, en slags hybrid mellan dator och surfplatta. Microsoft rabattkoden gällde för alla olika modeller och versioner och utnyttjades flitigt av våra kunder. Detta var en särskilt bra rabattkod som vi hoppas kommer snart igen.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Prova på Windows 10 gratis hos Microsoft
   Visa rabatten

   Nu kan du ladda ner Windows 10 testversion helt gratis i 90 dagar

   Spara upp till 57% hos Microsoft på spel just nu
   Visa rabatten
   Spara 32% på paket med Surface Pro och Type Cover just nu!
   Visa rabatten
   22% rabatt hos Microsoft på Xbox
   Visa rabatten
   Spara 30% på olika datortillbehör hos Microsoft
   Visa rabatten

   Spartips för Microsoft

   Specialerbjudanden

   Under fliken “Specialerbjudanden” hittar du alltid ett flertal utvalda rabatter från Microsoft Store. Få extra låga priser på exempelvis datorer, spel, spelkonsoler och Microsoft Office-paket genom att titta här allra först. Då kan du spara både tid och pengar på ditt framtida köp. Vissa rabatter kan kräva en Microsoft erbjudandekod för att kunna aktiveras.

   Studentbutik

   Microsoft har samlat alla rabatter riktade till studenter på en och samma sida. Vanligtvis är det rabatter upp till 10% som gäller, men det kan ibland även vara mer. Det mest förekommande studenterbjudandet gäller för upp till 10% rabatt på Microsoft Office-paketet. Studenter kan självklart även utnyttja andra specialerbjudanden som inte kräver studentlegitimation, som till exempel en ordinarie Microsoft rabattkod.

   Prenumeration

   Genom att köpa en årlig prenumeration av Microsofts program kan du enkelt spara tid och pengar. När du köper en årlig prenumeration istället för en månadsbaserad så sparar du motsvarande två månadsprenumerationer, du får alltså 12 månader för priset av 10. Genom att köpa programmen via Microsofts hemsida får du även direkt tillgång efter betalning samt automatisk förnyelse.

   Kontakt

   Microsoft erbjuder flera sätt för dig att få den hjälp och det stöd som du behöver med dina produkter. Spara tid genom att först se om ditt problem finns listat bland deras vanligaste frågor och svar. Du kan även ringa till Microsofts egen kundsupport eller tekniska support om det skulle behövas.

   Nöjdhetsgaranti

   Med Microsofts nöjdhetsgaranti har du möjlighet att returnera din vara inom trettio kalenderdagar. Garantin gäller alla typer av fysiska och hämtningsbara produkter, prenumerationer och tjänster. Du får full ersättning både för ditt köp och frakt motsvarande standardfrakt. Du behöver inte uppge något särskilt skäl för din retur.

   X-box Live

   Med Xbox Live guldmedlemskap får du gratis spel, exklusiva medlemsrabatter och en mängd andra extra funktioner och förmåner. Köper du tolv månaders medlemskap bjuder Microsoft på tre extra månader, en rabatt som motsvarar cirka 20% av ordinarie pris. Vid köp får du en digital kod som du sedan kan använda tillsammans med ditt Xbox.

   Surface Pro

   Microsoft Surface Pro 4 är en läsplatta och stationär dator i ett som du kan anpassa efter eget tycke och behov. Trots sin låga vikt och lilla storlek har den en kraftig processor som gör den lämpad för arbete med programvaror som kräver högsta prestanda, exempelvis Adobe Creative Suite. Hos oss kan du hitta Microsoft rabattkoder som har sparar dig upp till 2000 kr när du köper en Surface Pro 4. Se om vi har någon aktuell rabatt som kan hjälpa dig spara på ditt köp hos Microsoft.
   0
   Visa merVisa färre

   Fri retur

   Med Microsofts generösa returpolicy kan du lämna tillbaka en produkt inom 30 dagar och få full ersättning och fri returfrakt. Policyn gäller samtliga typer av produkter, tjänster och prenumerationer som Microsoft tillhandahåller, förutsatt är att de är i gott skick.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   De bästa tillbehören

   För att optimera din helhetsupplevelse framför skärmen så krävs bra verktyg, såsom tangentbord, mus, hörlurar och webbkameror. I Microsoft Store hittar du de senaste tillbehören till din Surface, Xbox eller dator. Om du har tur hittar du en Microsoft rabattkod som ger dig rabatt på någon av Microsofts bästa tillbehör och kan klicka hem en produkt som kommer göra under i din vardag.
   13
   personer har besökt sidan denna vecka
   50%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 5.00 av 1 besökare.

   Så sparar du hos Microsoft

   Testa Office 365 Home gratis

   Om du som många andra letar efter Office 365 till dig själv eller familjen så erbjuder Microsoft något väldigt generöst - nämligen att alla får testa det gratis i en månad. Du får full tillgång till:
   • Excel
   • Word
   • PowerPoint
   • Outlook

   Microsoft stannar dock inte där, du får även möjligheten att testa det för 5 datorer samt får 1 TB molnlagring så dina familjefoton är säkra. Dessutom kan du avsluta testperioden när du vill om du känner att det inte var rätt för dig. Detta är helt klart en av de bästa sätten att spara pengar hos Microsoft just nu. Kolla dock alltid om det ligger uppe en Microsoft rabattkod som kan ge dig än mer rabatt!

   Så anger du din Microsoft rabattkod

   På denna sida finner du erbjudandekoder för allt från tillbehör till din dator till Xbox spel. Nedan går vi igenom exakt hur du aktiverar din erbjudandekod och sparar pengar när du handlar Microsoft-produkter.
   1. Det första steget du tar till att spara pengar är att välja den erbjudandekod som du finner bäst lämpad för ditt planerade köp. Kopiera sedan koden du valt och spara den till det sista steget.
   2. Sök dig till Microsofts svenska butik och se till att du inte hamnar i den engelska. Genom att du klickat på koden har en ny flik i din webbläsare öppnats upp där du direkt kommer till Microsoft Store.
   3. När du funnit produkten du letar efter på hemsidan klickar du på "Köp". Beroende på produkttyp kommer du efter slutförd betalning antigen få en kod till din produkt, ladda ner denna eller få den hemskickad om det är en fysisk produkt det gäller.
   4. I detta steg ser du en överblick över din kundkorg. I direkt anslutning under produkten finner du nu rubriken "Ange erbjudandekod". Klistra i detta fält in erbjudandekoden du kopierade i det första steget och tryck slutligen på "Tillämpa rabatt".

   Framför dina ögon ser du nu hur priset för din produkt har uppdaterats samt hur mycket pengar du har sparat genom att bruka erbjudandekoden.
   2000
   Visa merVisa färre

   Spara som student

   Som student så kan du ofta få 10% eller 15% rabatt på Microsoft Office-paket. Microsoft ger dig också möjligheten att få programmet Office 365 - kostnadsfritt. Det är ett komplett Microsoft Office 365 paket som du som är student eller lärare kan få helt kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att ange din mejladress och all information kommer att skickas till dig. Andra produkter som du som student kan ha användning för:
   • Surfplattor
   • Microsoft Office 365 University
   • Type Cover

   Kolla alltid in vår sida innan du gör ett köp. Vi har nästan alltid har vi en Microsoft rabattkod med vilken du kan spara pengar på ditt inköp. Pengar som du som student kan behöva till andra utgifter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Spara på Xbox och spel

   För dig som ska köpa en ny Xbox-konsol finns det möjligheter att spara pengar. När du köper ett paket med en ny konsol, kontroller och spel kan du oftast spara 20% av det ordinarie priset. Om du ska köpa Xbox-spel kan du även spara pengar genom att:
   • Förhandsboka spel
   • Köpa tidigare släppta spel

   Genom att köpa spel som släpptes för ett år sedan kan du spara upp till 25%.
   2000
   Visa merVisa färre

   Microsoft 365 för företag

   Med Microsoft Dynamics 365 för företag kan du få hjälp att göra din verksamhet både mer effektiv och mer lönsam. Hos Microsoft så kan du få ett Office 365-paket för ditt företag från endast 39 kr/månad. När du väljer mellan dem olika Office 365-paketen är det viktigt att du tänker på vad du behöver och inte behöver så du inte betalar för en tjänst som inte är optimalt för ditt företag. Med andra ord så kan du spara pengar och tid genom smarta och rationella beslut.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Apotek Hjärtat
   • BookBeat
   • Chiquelle
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Lyko
   • Nettbuss
   • Zooplus

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Kostnadsfri support

   Tack vare Microsofts grundläggande support kan du få hjälp med alla typer av frågor på flertalet olika sätt. I Microsofts eget community kan du läsa andra användares frågor och svar eller ställa din egen och få svar. Du kan även ladda ner olika uppdateringar och programvaror som behövs för din hårdvara samt få personlig support i form av samtal och chatt.
   2000
   Visa merVisa färre