via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en MyTrendyPhone rabattkod

  Här finner du alla MyTrendyPhone rabatter för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  7%Rabatt

  Den populäraste rabattkoden för MyTrendyPhone

  MyTrendyPhone har så mycket mer i sitt sortiment än bara telefoner och mobilskal. Det var det många som fick reda på när vi lade upp en rabattkod med 7% rabatt på alla deras minneskort. Med detta så flödade det in en massa, vad vi tror, fotografer som ville utöka sin samling.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spara mer hos MyTrendyPhone

  Live chat

  Om du vill få svar på dina frågor från MyTrendyPhones kundservice så snabbt som möjligt rekommenderar vi dig att testa deras live chatt. Genom live chatten får du direkt på hemsidan tala med en representant från kundtjänsten som kan ge dig svar på alla frågor direkt. Slipp telefonkön och använd livechatten istället.

  Designa ditt skal

  Hos MyTrendyPhones kan du snabbt och prisvärt designa ditt egna skal. Du kan här välja ditt favoritmotiv eller bild eller starta helt från scratch med ditt mobilskal. Förutom att du alltid kommer känna igen vilken telefon som är din, skyddar skalet såklart även din mobil mot skador. Oavsett om vilken typ av mobil du har eller motiv betalar du alltid samma kostnad.

  Lagerrensning

  Stora pengar finns att spara genom att kontinuerligt kolla in MyTrendyPhones lagerrensning. Här kan du finna tillbehör till nästan alla typer av mobiler. Lagerrensningen uppdateras dagligen med nya varor. I lagerrensningen finner du olika kategorier där alla produkter som presenteras kostar under 20 kr upp till 140 kronor. Detta vill du inte missa.

  Omdöme

  Utifrån de cirka 8200 omdömen som MyTrendyPhone har på Trustpilot kan du vara trygg i att du gör en bra affär genom att handla från dem. Utifrån alla dessa personer som betygsatt MyTrendyPhone har de ett genomsnittligt omdöme på 8,5 av totalt 10. Du kan alltså lita på att du får ett bra pris på dina mobiltillbehör och gör en trygg affär. På hemsidan kan du även läsa omdömen från andra som handlat från företaget.

  30 dagars prisgaranti

  MyTrendyPhone är så pass säkra på att de erbjuder dig det lägsta priset på marknaden att de har en prisgaranti. Prisgarantin innebär att om du skulle finna samma produkt som du funnit hos MyTrendyPhone i någon annan svensk butik ersätter de dig mellanskillnaden. Prisgarantin gäller även i 30 dagar från att du köpt din produkt. Du kan alltså vara trygg i att du handlar för det lägsta priset och än billigare blir det med en Mytrendyphone rabattkod.

  Hitta rätt modell snabbt

  Att hitta rätt mobiltillbehör till din mobil kan vara klurigt, speciellt med tanke på att MyTrendyPhone har ett så pass brett sortiment. För att hitta tillbehör som passar dig kan du sortera efter märket på din telefon. Då sorteras din sökning så att endast produkter som passar för din telefon visas. Du kan även välja att sortera efter billigast alternativ för att hitta prisvärda produkter direkt. Smidigare än såhär blir det inte!
  0
  Visa merVisa färre

  Liknande rabatter från andra butiker

  15%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Spara mer som medlem i Club Trendy

  Club Trendy är MyTrendyPhones medlemsklubb. Som registrerad medlem i Club Trendy så får du massvis med härliga fördelar:
  • Du får 7% medlemsrabatt, som är exklusiv för registrerade medlemmar.
  • Som medlem så kommer du regelbundet få deras medlemsbrev i din inkorg. Deras nyhetsbrev tipsar om aktuella tävlingar och de senaste produkterna.
  • Varje månad har MyTrendyPhone spännande tävlingar. Som medlem i Club Trendy så deltar du automatiskt och är med om att tävla om riktigt schyssta priser.
  • Som trogen kund så får du ta del av MyTrendyPhone rabattkoder som kan användas för att beställa produkter billigare.

  Det är enkelt att registrera sig som medlem, du behöver endast ange din email och bestämma ett lösenord. Att bli medlem i Club Trendy är dessutom helt kostnadsfritt vilket gör det till ett självklart val.
  2000
  Visa merVisa färre

  Vad du kan förväntas spara

  Hos MyTrendyPhone finns det alltid olika saker att spara på oavsett vilken elektronikprodukt du behöver. Vad sägs om:
  • 7% rabatt för medlemmar i kundklubben Club Trendy
  • Återkommande rabatter och kampanjer på startsidan
  • Dagens erbjudande ger upp till 70% rabatt på utvalda produkter
  2000
  Visa merVisa färre

  Dagens erbjudande

  MyTrendyPhone väljer dagligen ut spännande erbjudanden där du har möjligheten att köpa handplockade produkter till ett mycket billigare pris. Kom ihåg att hålla ögonen öppna för dagens erbjudande som visas på startsidan. Tidigare har kunder haft chansen att norpa åt sig populära produkter hela 50% billigare när dem valt att köpa dagens erbjudande.
  2000
  Visa merVisa färre

  Prisvärda reparationer

  Som kund hos MyTrendyPhone har du tre alternativ i fall din telefon inte fungerar som den ska. Först och främst har du möjlighet att skicka in din telefon på undersökning för att se vad det är som inte fungerar och hur mycket det skulle kosta att reparera den. Ett andra alternativ är att skicka in den direkt på reparation. Ett tredje är att beställa olika reservdelar för att själv kunna reparera din telefon. Med dessa alternativ kan du själv välja hur mycket pengar du vill lägga på din reparation och får lättare att hålla nere dina utgifter.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!