via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en One.com rabattkod

  Här finner du alla One.com kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  Gratiswebhotell

  One.com rabattkod gav användare gratis tillgång!

  En populär rabattkod för One.com var ett erbjudande om gratis webhotell. Rabatten gällde för One.coms nya kunder under en period som sträckte sig över en hel månad. Rabattkoden användes flitigt och vi hoppas att våra kunder fick ut det de ville från rabattkoden.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Sparande tips för One.com

  Pengarna tillbaka garanti

  Skulle du inte vara 100% nöjd med din beställning kan du inom 15 dagar från den dag du gjort beställningen på One.com få pengarna tillbaka. One.com återbetalningsgaranti gäller för alla kunder och helt utan krav på orsak till varför du vill få dina pengar tillbaka. Du kan alltså vara helt trygg i att du kan få pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med lösningen som du betalat för.

  Google Adwords

  Genom One.com:s samarbete med Google erbjuder de erbjuder alla sina nya kunder som aktiverat sitt webbutrymme en kostnadsfri Google adwords-kupong som är värd 750 kronor. Ett perfekt sätt att styra in besökare till din nya hemsida redan första dagen. Gör dig bekant med Adwords, ett kostandseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

  Microsoft Office

  På hemsidan erbjuder One.com dig att gratis prova på Microsoft Office 365 Plus i 60 dagar. En väldigt bra möjlighet för dig som vill prova på Microsoft Offices alla funktioner innan bestämmer om du vill bli betalande användare och få full tillgång till tjänsten.

  Egen epost-adress

  En av de många fördelarna du åtnjuter genom din One.com domän är att du får obegränsat med permanenta e-postadress kopplade till din domän. E-postadresserna är dessutom skyddade mot spam och virus. Det enda som behövs för att du ska kunna skaffa epost är ett webbutrymme namngivet med ditt domännamn.

  Webbmail

  Webbmail via One.com ger dig möjligheten att kolla din mail från alla typer av webbläsare. En av många fördelar med att ha din mail på internet och inte via ett e-postprogram på din dator. Du är alltså inte låst till att endast kunna kolla din email via en enskild dator.

  SiteLock Find

  One.com erbjuder två olika SiteLock-paket, SiteLock Find och SiteLock Fix. SiteLock Find tillhandahåller en daglig skanning av din hemsida och programmet skickar dig en varning om någon typ av hot upptäcks. SiteLock Find innebär att du får hjälp med att hitta hot, men kräver att du kan fixa dem själv. Detta innebär att du kan spara en del pengar om du har kompetensen som krävs.

  Kostnadsfri support

  Om du skulle ha några frågor kring dina tjänster eller produkter från One.com kan du alltid kontakta dess support helt kostnadsfritt. På hemsidan kan du fylla i vad ditt problem är och även bifoga skärmdumpar på det du undrar över så kontaktar supporten på One.com dig med en lösning. Praktiskt va? Tveka inte om du har några spörsmål kring din domän, kontakta kundsupporten direkt.
  0
  Visa merVisa färre

  Obegränsade möjligheter

  När du köper ett paket från One.com så finns det tre grundpaket:
  • Starter
  • Professionell Plus
  • Business

  Oavsett vilken storlek (vilket paket) du väljer så ingår alltid:
  • Hemsideprogram
  • WordPress
  • Obegränsat med e-postkonton
  • Fri trafik
  • Domän

  Utöver grundvalen så finns det en mängd tilläggsval som gör att du kan utforma ditt paket efter dina behov. Genom att kunna välja mellan dessa tilläggsval hos One.com behöver du aldrig betala för program du inte använder. Detta är givetvis till din fördel som kund för att dra ned på utgifterna med ditt webbhotell.
  0
  Visa merVisa färre

  Enkel och billig hemsida i Wordpress

  Fixa en ny hemsida snabbt och enkelt med 1-klickinstallationen av Wordpress hos one.com. På nolltid har du en proffsig hemsida som du enkelt kan anpassa med tusentals gratis teman, så att du får den som du vill ha den. One.com erbjuder optimerad webhosting för din Wordpress-sida, som inkluderar backup och ordentligt med RAM-minne. Har du frågor hjälper deras kundtjänst mer än gärna. Som alltid bör du se om du med en One.com rabattkod kan spara in pengar vid köp av din Wordpress-hemsida.
  5
  personer har besökt sidan denna vecka
  GratisAdWords-kupong
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Välj domänpaket

  Spara genom att välja rätt paket

  Du kan välja mellan flera olika paket när du ska köpa domän hos One.com. Här ska du självklart ta till hänsyn dina behov så du inte behöver betala för något i onödan.

  Vi föreslår paketet Professionell Plus eftersom du får 50% rabatt på det. Du behöver endast bara 3€ i per månad istället för 6€. Med det får du:
  • 200 GB utrymme
  • Ännu flera databaser
  • 2 GB RAM
  • Backup och återställning
  • Möjlighet att ha flera domäner

  Detta är så billigt. Om du känner att det är mer än vad du behöver kan vi rekommendera paketet Starter. Detta är perfekt för enklare hemsidor, bloggare och e-posthantering. Det bästa med detta är att det endast kostar 2€ per månad.

  Fundera på dina behov och välj det billigaste paketet efter det.

  Installera med endast ett klick

  Nu kan du starta din egna hemsida med endast ett klick. Så enkelt och snabbt är det, oavsett tidigare kunskaper. Om du redan har ett Wordpress tema du gillar extra gott kommer det här gå ännu snabbare för dig. Med deras 1-klicks installation kan du skapa din egna sida gratis själv och behöver inte anställa någon dyr webbutvecklare. När du har loggat in hos One.com är det bara att klicka på Wordpress ikonen och du är redo att köra igång.
  2000
  Visa merVisa färre

  Färdiga mallar

  Hos One.com kan du enkelt klicka hem färdiga mallar till din hemsida vilket gör det extra bra för dig som vill spara en slant. Du slipper dyra designkostnader, men får ända en fantastiskt snygg layout på din hemsida. One.com erbjuder ett fantastiskt brett sortiment av proffsiga och välarbetade mallar så det finns garanterat något för alla smaker.
  2000
  Visa merVisa färre

  Webbshop

  Om du drömmer om att start din egna webbshop så är den drömmen inte långt ifrån att gå i uppfyllelse. Hos One.com webbshop så kan du starta din egna butik där du har möjligheten att sälja dina produkter till hela världen. Följ följande steg för att starta din egna butik på nätet:
  • Fyll i butiksinformation. Detta innebär att du anger namn på din butik, kontaktinformation och en beskrivning
  • Ange vilket betalningssätt dina kunder ska handla med
  • Välj alternativ för frakt-, VAT- och valuta
  • Lägg till varorna som du önskar att sälja
  • Välj vilken design du vill ha på din hemsida

  När du har följt dessa steg så kan du känna dig stolt som har lanserat din helt egna webbshop.
  2000
  Visa merVisa färre

  Skapa ett galleri

  Om du skapar ett webbutrymme på One.com får du på köpet tillgång till ett kostnadsfritt galleri på din domän. Du sparar även plats på din telefon och kamera genom att ladda upp bilderna direkt till galleriet på din domän. Bilderna ligger i tryggt förvar i galleriet där du även kan bjuda in vänner och familj att ta del utav dina bilder.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!