Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en One.com rabattkod

   Här finner du alla One.com kampanjkoder för Juni 2020

   Till butiken

   One.com rabattkod - få 50% rabatt på hela din order

   Visa koden

   Spara 50% på första månaden på din hemsida via One.com

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Starta din blogg eller hemsida för endast 30 kr första månaden hos One.com

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Skaffa guru paketet hos One.com för endast 180 kr per månad - spara 50% första månaden

   Visa rabatten

   Under 100 kr per månad hittar du mängder av paket just nu hos One.com

   Visa rabatten

   Köp ditt paket hos One.com från endast 20 kr

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Gratiswebhotell

   One.com rabattkod gav användare gratis tillgång!

   En populär rabattkod för One.com var ett erbjudande om gratis webhotell. Rabatten gällde för One.coms nya kunder under en period som sträckte sig över en hel månad. Rabattkoden användes flitigt och vi hoppas att våra kunder fick ut det de ville från rabattkoden.

   Utgångna One.com rabattkoder

   Nyttja One.com rabattkod och få One.com starterpaket gratis i ett helt år
   Visa koden
   Börja året med att spara pengar - halva priset hos One.com
   Visa koden
   Nu kan du spara upp till 70% på domäner hos One.com
   Visa rabatten
   Få .one-domän gratis första året
   Visa rabatten
   Skaffa entusiast paketet och få 80% rabatt första månaden
   Visa rabatten
   Just nu får du WordPress på köpet när du köper paket från 30 kr
   Visa rabatten
   Flytta över e-postadresser helt kostnadsfritt hos One.com
   Visa rabatten
   Skaffa Office 365 Plus från 115 kr/mån hos One.com
   Visa rabatten
   Skapa till helt egna webbhotell från 20 kr
   Visa rabatten
   Office 365 Plus från bara 100 kr
   Visa rabatten
   Skaffa Office 365 hos One.com och betala endast 120 kr per månad
   Visa rabatten
   70% rabatt på första månaden hos One.com på utforskare paketet just nu
   Visa rabatten

   Sparande tips för One.com

   Pengarna tillbaka garanti

   Skulle du inte vara 100% nöjd med din beställning kan du inom 15 dagar från den dag du gjort beställningen på One.com få pengarna tillbaka. One.com återbetalningsgaranti gäller för alla kunder och helt utan krav på orsak till varför du vill få dina pengar tillbaka. Du kan alltså vara helt trygg i att du kan få pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med lösningen som du betalat för.

   Google Adwords

   Genom One.com:s samarbete med Google erbjuder de alla sina nya kunder, som aktiverat sitt webbutrymme, en kostnadsfri Google adwords-kupong som är värd 750 kr. Ett perfekt sätt att styra in besökare till din nya hemsida redan första dagen. Gör dig bekant med Adwords, ett kostandseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Läs mer om detta på deras hemsida och anmäl dig redan idag, ett erbjudande du inte kan tacka nej till.

   Microsoft Office

   På hemsidan erbjuder One.com att gratis prova på Microsoft Office 365 Plus i 60 dagar. En väldigt bra möjlighet för dig som vill prova på Microsoft Offices alla funktioner innan du bestämt dig för om du vill bli betalande användare eller inte. Genom denna möjlighet får du alltså full tillgång till tjänsten i två månader. Är du inte nöjd med Plus-paketet så är det bara att tacka nej utan att behöva betala en enda krona.

   Egen epost-adress

   En av de många fördelarna du åtnjuter genom din One.com domän är att du får obegränsat med permanenta e-postadress kopplade till din domän. E-postadresserna är dessutom skyddade mot spam och virus. Det enda som behövs för att du ska kunna skaffa epost är ett webbutrymme namngivet med ditt domännamn. Denna fördel är bara en av många One-com domäner.

   Webbmail

   Webbmail via One.com ger dig möjligheten att kolla din mail från alla typer av webbläsare. En av många fördelar med att ha din mail på internet och inte via ett e-postprogram på din dator. Du är alltså inte låst till att endast kunna kolla din email via en enskild dator. Detta kan vara extremt värdefullt för dig som precis startat ett företag, men även för större företag samt privatpersoner. Kolla in denna tjänst redan idag.

   SiteLock Find

   One.com erbjuder två olika SiteLock-paket, SiteLock Find och SiteLock Fix. SiteLock Find tillhandahåller en daglig skanning av din hemsida och programmet skickar dig en varning om någon typ av hot upptäcks. SiteLock Find innebär att du får hjälp med att hitta hot, men kräver att du kan fixa dem själv. Detta innebär att du kan spara en del pengar om du har kompetensen som krävs.

   Kostnadsfri support

   Om du skulle ha några frågor kring dina tjänster eller produkter från One.com kan du alltid kontakta dess support helt kostnadsfritt. På hemsidan kan du fylla i vad ditt problem är och även bifoga skärmdumpar på det du undrar över så kontaktar supporten på One.com dig med en lösning. Praktiskt va? Tveka inte om du har några spörsmål kring din domän, kontakta kundsupporten direkt.
   0
   Visa merVisa färre

   Obegränsade möjligheter

   När du köper ett paket från One.com så finns det tre grundpaket:
   • Starter
   • Professionell Plus
   • Business

   Oavsett vilken storlek (vilket paket) du väljer så ingår alltid:
   • Hemsideprogram
   • WordPress
   • Obegränsat med e-postkonton
   • Fri trafik
   • Domän

   Utöver grundvalen så finns det en mängd tilläggsval som gör att du kan utforma ditt paket efter dina behov. Genom att kunna välja mellan dessa tilläggsval hos One.com behöver du aldrig betala för program du inte använder. Detta är givetvis till din fördel som kund för att dra ned på utgifterna med ditt webbhotell.
   0
   Visa merVisa färre

   Enkel och billig hemsida i Wordpress

   Fixa en ny hemsida snabbt och enkelt med 1-klickinstallationen av Wordpress hos One.com. På nolltid har du en proffsig hemsida som du enkelt kan anpassa med tusentals gratis teman, så att du får den som du vill ha den. One.com erbjuder optimerad webhosting för din Wordpress-sida, som inkluderar backup och ordentligt med RAM-minne. Har du frågor hjälper deras kundtjänst mer än gärna. Som alltid bör du se om du med en One.com rabattkod kan spara in pengar vid köp av din Wordpress-hemsida.

   Liknande rabatter från andra butiker

   50%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Välj domänpaket

   Du kan välja mellan flera olika paket när du ska köpa domän hos One.com. Här ska du självklart ta till hänsyn dina behov så du inte behöver betala för något i onödan.

   Vi föreslår paketet Professionell Plus eftersom du får 50% rabatt på det. Du behöver endast bara 3€ i per månad istället för 6€. Med det får du:
   • 200 GB utrymme
   • Ännu flera databaser
   • 2 GB RAM
   • Backup och återställning
   • Möjlighet att ha flera domäner

   Detta är så billigt. Om du känner att det är mer än vad du behöver kan vi rekommendera paketet Starter. Detta är perfekt för enklare hemsidor, bloggare och e-posthantering. Det bästa med detta är att det endast kostar 2€ per månad.

   Fundera på dina behov och välj det billigaste paketet efter det.

   Installera med endast ett klick

   Nu kan du starta din egna hemsida med endast ett klick. Så enkelt och snabbt är det, oavsett tidigare kunskaper. Om du redan har ett Wordpress tema du gillar extra gott kommer det här gå ännu snabbare för dig. Med deras 1-klicks installation kan du skapa din egna sida gratis själv och behöver inte anställa någon dyr webbutvecklare. När du har loggat in hos One.com är det bara att klicka på Wordpress ikonen och du är redo att köra igång.
   2000
   Visa merVisa färre

   Färdiga mallar

   Hos One.com kan du enkelt klicka hem färdiga mallar till din hemsida vilket gör det extra bra för dig som vill spara en slant. Du slipper dyra designkostnader, men får ända en fantastiskt snygg layout på din hemsida. One.com erbjuder ett fantastiskt brett sortiment av proffsiga och välarbetade mallar så det finns garanterat något för alla smaker.
   2000
   Visa merVisa färre

   Webbshop

   Om du drömmer om att start din egna webbshop så är den drömmen inte långt ifrån att gå i uppfyllelse. Hos One.com webbshop så kan du starta din egna butik där du har möjligheten att sälja dina produkter till hela världen. Följ följande steg för att starta din egna butik på nätet:
   • Fyll i butiksinformation. Detta innebär att du anger namn på din butik, kontaktinformation och en beskrivning
   • Ange vilket betalningssätt dina kunder ska handla med
   • Välj alternativ för frakt-, VAT- och valuta
   • Lägg till varorna som du önskar att sälja
   • Välj vilken design du vill ha på din hemsida

   När du har följt dessa steg så kan du känna dig stolt som har lanserat din helt egna webbshop.
   2000
   Visa merVisa färre

   Skapa ett galleri

   Om du skapar ett webbutrymme på One.com får du på köpet tillgång till ett kostnadsfritt galleri på din domän. Du sparar även plats på din telefon och kamera genom att ladda upp bilderna direkt till galleriet på din domän. Bilderna ligger i tryggt förvar i galleriet där du även kan bjuda in vänner och familj att ta del utav dina bilder.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Så här anger du One.com rabattkod

   För att handla med en rabattkod hos One.com så behöver du först ha ett namn på en domän. Skriv in namnet i fältet "sök efter domän här". När ditt domännamn kommer upp så ploppar även en ruta upp där det står "Har du en rabattkod?". Där klistrar du in din One.com rabattkod.
   2000
   Visa merVisa färre