Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Önskefoto rabattkod

    Här finner du alla Önskefoto kampanjkoder för Juni 2021

    Till butiken

    Ange Önskefoto kampanjkod i kassan och få del av 20% på fotoprodukter

    Kontrollerad
    Visa koden

    Spara 25% med Önskefoto rabattkod på produkter som fotoböcker och väggdekoration

    Kontrollerad
    Visa koden

    Spara 50 kr med en Önskefoto rabattkod på ditt första köp

    Visa koden
    (1 av 1)
    50%Rabatt

    Bästa Önskefoto rabattkoden sparade dig 50%

    Vill du spara pengar på canvastavlor eller fotoböcker? Du kan vanligtvis använda dig av en Önskefoto rabattkod för att spara på denna produkter. En rabattkod som verkligen var omtyckt gav 50% rabatt på alla fotoböcker. Rabatten är den överlägset mest använda koden under året så här långt.

    Utgångna Önskefoto rabattkoder

    Skapa en fotobok för halva priset med en Önskefoto rabattkod
    Visa koden
    Önskefoto kampanjkod ger dig 50% rabatt på fotoböcker
    Visa koden
    Just nu kan du spara 30% på alla fotoprodukter med Önskefoto kampanjkod
    Visa koden
    Önskefoto rabattkod ger dig 40% rabatt på fotoböcker och muggar och 30% rabatt på alla andra produkter.
    Visa koden
    Spara upp till 30% på hela sortimentet av fotoprodukter
    Visa koden
    Med Önskefoto rabattkod sparar du 40% på väggdekorationer och fotoframkallning
    Visa koden
    Önskefoto rabattkod ger dig 40% rabatt på brett sortiment
    Visa koden
    Få 40% rabatt på väggdekorationer och fotoframkallning med Önskefoto rabattkod
    Visa koden
    Upp till 30% rabatt på fotopapper med rabattkod
    Visa koden
    Nu sparar du 40% på canvastavlor och fotoframkallning med Önskefoto kampanjkod
    Visa koden
    Spara 40% på olika fotoprodukter med Önskefoto rabattkod
    Visa koden
    Just nu kan du fynda dekoration till din vägg för 25% billigare
    Visa koden

    Vanliga frågor hos Önskefoto

    Önskefotos mest givande spartips

    Appar

    Har du inte tillgång till en dator? Eller vill du kunna fixa snygga fotoprodukter på språng? Det går hur bra som helst tack vare Önskefotos egen app. Appen finns tillgänglig för både iPhone, iPad och Android. Den tillåter dig att skapa fotoböcker och kalendrar var du än är och när du än vill. Spara på din värdefulla fritid genom att skapa dina presenter medan du pendlar eller under annan död tid.

    Kundtjänst

    Ibland har man lite extra funderingar om sin produkt eller frakt. Då är det bra att ha Önskefotos kundtjänst till hands. De erbjuder service via telefon, mejl och chatt. Det finns även en hel sida fylld med deras vanligast förekommande frågor och tillhörande svar. Sluta slösa din tid på att grubbla och få svar på dina funderingar direkt genom att använda dig av deras utmärkta kundtjänst.

    Exempelböcker

    Saknar du inspiration? Eller har du fastnat med designen av din fotobok? Önskefoto har lösningen. På deras inspirationssida kan du nämligen hitta ett urval av fotoböcker inom olika genrer såsom bröllop, barn och resa. Spara tid på designen av din bok genom att titta här både innan och under skapandet av din fotobok, så får du bästa möjliga resultat.

    Tävla och vinn på Facebook

    Önskefoto finns givetvis på Facebook och där ordnar de ofta tävlingar där du kan vinna fina presentkort. Du får också tips, inspiration och blir först med att höra om nya produkter och kampanjer. Du kan se när andra kunder kommenterar och du kan ställa frågor direkt till personal på Önskefoto. Så se till att gilla dem på Facebook.

    Dela din fotobok online

    Har du skapat en fotobok som du gärna vill visa för fler än de som kommer hem till dig och kan bläddra i boken? Logga då in på Önskefoto och gå till Orderstatus. Där klickar du i ´Få Online-version’ och du får då epost med en länk till den färdiga fotoboken online. Klicka på Dela-knappen och skicka till vänner och familj.

    Trygg e-handel

    Önskefoto har certifierats av Trygg e-handel. Detta innebär att de lever upp till högt ställda krav för säkra betalningsmetoder och dina uppgifter är säkra. Du kan även lita på dem angående leveranser och villkor om returer och återbetalning. Kvalitetsmärkningen innebär att du som kund kan handla i trygghet på nätet och vet att företaget är att lita på.

    Fotokalendrar med rabatt

    Fotokalendrar är en av Önskefotos mest populära fotoprodukter. De är superenkla att beställa och du har snabbt en samling av årets bästa bilder att njuta av hela nästa år. De är perfekta och omtyckta julklappar till vänner, familj och släkt. Handla flera och priset blir billigare! Passa också på att handla en när det finns en aktiv Önskefoto rabattkod för fotokalendrar. Ibland får du 40% rabatt!

    Liknande rabatter från andra butiker

    20%Rabattkod
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Översikt av våra rabattkoder

    Rabattkoder3
    Högsta rabatt25%
    Veriferade rabattkoder2

    Skapa ett kundkonto hos Önskefoto

    Att skapa ett kundkonto är både gratis och behändigt. Som registrerad kund får du tillgång till ett gäng bra funktioner:
    • Du kan spara projekt som du påbörjat. Om du har påbörjat en fotobok men inte känner dig helt klart, kan du välja att spara projektet. På så vis kan du senare avsluta det vid en senare tidpunkt i din egna takt.
    • Du har möjligheten att se orderstatus på dina beställningar. Detta är framförallt en bra funktion om det är viktigt att ditt köp når fram vid en viss tidpunkt. Genom att ha möjligheten att se orderstatus så vet du när din beställning har blivit packad och skickad.
    • Det går snabbare att göra ett köp. Med ett konto sparas alla dina uppgifter och din adress. Detta innebär att nästa gång du handlar hos Önskefoto så behöver du inte ange dina personliga detaljer igen.
    • Du kan vid vissa tillfällen ta del av exklusiva Önskefoto rabattkoder.

    Butiker inom samma kategori

    • Smartphoto
    • Photobox
    • Vistaprint
    • MyFujifilm
    • Optimalprint
    • BestCanvas
    • Ideal of Sweden
    • Cewe
    • Bimago
    • Filur Namnlappar
    • ifolor
    • BGA Fotobutik
    • Pixum

    Lägg till en Önskefoto rabattkod

    Ett enkelt sätt att spara pengar är att använda en Önskefoto rabattkod. Nu kanske du undrar, hur funkar egentligen en rabattkod? Att använda en rabattkod när man handlar på nätet är enkelt och går snabbt. Du börjar med att leta upp en rabattkod som faller dig i smaken. Hos oss hittar du alla aktuella koder som gäller hos Önskefoto. När du har hittat den perfekta rabattkoden kopierar du den och beger dig till Önskefotos hemsida. Välj den produkt du vill köpa och lägg den i din varukorg. I fältet där det står “rabattkod” ska du fylla in den rabattkod som du tidigare valt. Det sista du behöver göra är att klicka på “Spara” och kontrollera att rabatten har dragits. Grattis!
    2000
    Visa merVisa färre

    Fynda billiga fotoböcker

    Föreviga minnena som är värda att minnas med en personlig och unik fotobok. Detta är en alldeles utmärkt present att ge bort till någon som fyller år, tar studenten eller som tänker gifta sig! När du väljer att köpa din fotobok hos Önskefoto så kan du även vara säker på att böckerna håller hög kvalitet och är värda dina pengar. Önskefoto strävar efter att vara den ledande fotoboksleverentören inom Skandinavien. Du bör såklart också se om du kan spara in på ditt köp av fotoböcker genom att använda en Önskefoto rabattkod.
    2000
    Visa merVisa färre

    Handla till många och spara både tid och pengar

    Att handla presenter till hela släkten eller företaget har aldrig varit billigare:
    • 10 produkter ger 10% rabatt
    • 50 varor ger 15% rabatt
    • 100 eller fler gör att du sparar 20%

    Om du gör en större beställning kan du kontakta kundtjänst för att få ett ännu bättre pris. Om du inte vill göra en stor beställning är det vanligt att hitta Önskefoto rabattkoder som exempelvis ger:
    • 20% på alla kalendrar
    • 40% rabatt på alla fotoböcker
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • BookBeat
    • discovery+
    • Gymgrossisten
    • H&M
    • Hotels.com
    • Jotex
    • Mister Spex
    • Nike
    • SheIn
    • Smartphoto

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här