Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Önskefoto rabattkod

   Här finner du alla Önskefoto kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Skapa en årsbok och spara 50% med Önskefoto rabattkod

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Skapa en fotomugg och framkalla bilder - spara 25% med en Önskefoto rabattkod

   Visa koden

   Spara 50% rabatt på fotokalender med Önskefoto rabattkod

   Kontrollerad
   Visa koden

   Shoppa fotoböcker och för 25% billigare med en Önskefoto kampanjkod

   Visa koden

   Inred med väggdekorationer och få 25% rabatt med vår Önskefoto kampanjkod

   Visa koden

   Spara 50% rabatt på alla fotokalendrar med Önskefoto rabattkod

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Registrera dig till nyhetsbrevet hos och få en Önskefoto kampanjkod värd 50 kr

   Visa koden
   (1 av 1)
   50%Rabatt

   Bästa Önskefoto rabattkoden sparade dig 50%

   Hos Önskefoto kan du vanligtvis spara några kronor när du köper en canvas-tavla eller en fotobok och anger deras rabattkod i kassan. Men denna rabattkod gav konsumenter halva priset på alla fotoböcker. Rabatten är den överlägset mest använda koden under året så här långt.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Skapa en fotokalender för det nya året - nu får du 40% rabatt med en Önskefoto rabattkod
   Visa koden
   40% rabatt på fotokort med en Önskefoto rabattkod
   Visa koden
   Spara hela 50% på fotokalendrar och fotokort med en Önskefoto rabattkod
   Visa koden
   30% rabatt på väggdekorationer och framkallade bilder med Önskefoto rabattkod
   Visa koden

   Önskefotos mest givande spartips

   Appar

   Har du inte tillgång till en dator? Eller vill du kunna fixa snygga fotoprodukter på språng? Det går hur bra som helst tack vare Önskefotos egen app. Appen finns tillgänglig för både iPhone, iPad och Android och tillåter dig att skapa fotoböcker och kalendrar var du än är och när du än vill. Spara på din värdefulla fritid genom att skapa dina presenter medan du pendlar eller under annan död tid.

   Kundtjänst

   Ibland har man lite extra funderingar om sin produkt eller frakt. Då är det bra att ha Önskefotos kundtjänst till hands, som erbjuder service via telefon, mejl, chatt och en hel sida fylld med deras vanligast förekommande frågor och tillhörande svar. Sluta slösa din tid på att grubbla och få svar på dina funderingar direkt genom att använda dig av deras utmärkta kundtjänst. Har du funderingar kring Önskefotos rabattkoder är det dock till oss du vänder dig med dina frågor.

   Exempelböcker

   Saknar du inspiration? Eller har du fastnat med designen av din fotobok? Önskefoto har lösningen. På deras inspirationssida kan du nämligen hitta ett urval av fotoböcker inom olika genrer såsom bröllop, barn och resa. Spara tid på designen av din bok genom att titta här både innan och under skapandet av din fotobok, så får du bästa möjliga resultat.

   Tävla och vinn på Facebook

   Önskefoto finns givetvis på Facebook och där ordnar de ofta tävlingar där du kan vinna fina presentkort. Du får också tips, inspiration och blir först med att höra om nya produkter och kampanjer. Du kan se när andra kunder kommenterar och du kan ställa frågor direkt till personal på Önskefoto. Så se till att gilla dem på Fejan och missa aldrig en Önskefoto rabattkod vilka publiceras på deras facebook-sida då och då.

   Dela din fotobok online

   Har du skapat en fotobok som du gärna vill visa för fler än de som kommer hem till dig och kan bläddra i boken? Logga då in på Önskefoto och gå till Orderstatus. Där klickar du i ´Få Online-version’ och du får då epost med en länk till den färdiga fotoboken online. Klicka på Dela-knappen och skicka till vänner och familj.

   Trygg e-handel

   Önskefoto har certifierats av Trygg e-handel, vilket innebär att de bl.a. lever upp till högt ställda krav för säkra betalningsmetoder - där dina uppgifter är säkrade - leveranser och villkor om returer och återbetalning. Kvalitetsmärkningen innebär att du som kund kan handla i trygghet på nätet och vet att företaget är att lita på.

   Fotokalendrar med rabatt

   Fotokalendrar är en av Önskefotos mest populära fotoprodukter. De är superenkla att beställa och du har snabbt en samling av årets bästa bilder att njuta av hela nästa år. De är perfekta och omtyckta julklappar till vänner, familj och släkt. Handla flera och priset blir billigare! Passa också på att handla en när det finns en aktiv Önskefoto rabattkod för fotokalendrar. Ibland får du 40% rabatt!

   Liknande rabatter från andra butiker

   50%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Bästa spartipsen för Önskefoto

   Handla till många och spara både tid och pengar

   Att handla julklappar eller presenter till hela släkten eller hela företaget har aldrig varit enklare eller billigare:
   • 10 produkter ger 10% rabatt
   • 50 varor ger 15% rabatt
   • 100 eller fler gör att du sparar 20%

   Om du gör en ännu större beställning kan du kontakta kundtjänst för att få ett ännu bättre pris. Om du inte vill göra en stor beställning är det vanligt att hitta Önskefoto rabattkoder som exempelvis ger:
   • 20% på alla kalendrar
   • 40% rabatt på alla fotoböcker

   Butiker inom samma kategori

   • Smartphoto
   • Vistaprint
   • ICA Foto
   • MyFujifilm
   • Optimalprint
   • BGA Fotobutik

   Fynda billiga fotoböcker

   Föreviga minnena som är värda att minnas med en personlig och unik fotobok. Detta är en alldeles utmärkt present att ge bort till någon som fyller år, tar studenten eller som tänker gifta sig! När du väljer att köpa din fotobok hos Önskefoto så kan du även vara säker på att böckerna håller hög kvalitet och är värda dina pengar. Önskefoto strävar nämligen efter att vara den ledande fotoboksleverentören inom Skandinavien. Du bör såklart också se om du kan spara in på ditt köp av fotoböcker genom att använda en Önskefoto rabattkod.
   2000
   Visa merVisa färre

   Skapa kundkonto

   Att skapa ett kundkonto är både gratis och behändigt. Som registrerad kund får du tillgång till ett gäng bra funktioner:

   • Du kan spara projekt som du påbörjat. Om du har påbörjat en fotobok men inte känner dig helt klart, så kan du välja att spara projektet och avsluta det vid en senare tidpunkt i din egna takt.
   • Du har möjligheten att se orderstatus på dina beställningar. Detta är framförallt en bra funktion om det är viktigt att ditt köp når fram vid en viss tidpunkt. Genom att ha möjligheten att se orderstatus så vet du när din beställning har blivit packad och skickad.
   • Det går snabbare att göra ett köp. Dina uppgifter och adress sparas, vilket innebär att nästa gång du handlar hos Önskefoto så behöver du inte ange dina personliga detaljer igen.
   • Du kan vid vissa tillfällen ta del av exklusiva Önskefoto rabattkoder.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här