Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Oscar Clothilde rabattkod

   Här finner du alla Oscar Clothilde kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Oscar & Clothildes stora outlet - massvis med prissänkta varor upp till 40% rabatt

   Visa rabatten

   Spara upp till 50% på mängder av inredning

   Visa rabatten

   Shoppa golvlampor för upp till 20% billigare hos Oscar & Clothilde

   Visa rabatten

   Handla Bergs Potter krukor från 149 kr

   Visa rabatten

   Alltid fri frakt vid köp över 800 kr!

   Visa rabatten

   Fynda möbler med upp till 30% rabatt hos Oscar & Clothilde

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   100krRabattkod

   Vår mest flitigt använda Oscar Clothilde rabattkod

   Till dags dato är den rabattkod som flest använde en kod som gav samtliga användare 100 kr rabatt på sin beställning. Rabattkoden var giltig i hela 14 dagar. Det var med andra ord inte konstigt att så många av våra användare tog möjligheten att spara in värdefulla slantar på sin order.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Shoppa under mellandagsrean hos Oscar och Clothilde för upp till 50% billigare
   Visa rabatten
   Spara upp till 60% på utvalda plädar i dagens lucka hos Oscar & Clothilde
   Visa rabatten
   Få 50% rabatt på kandelabras i dagens adventslucka hos Oscar & Clothilde
   Visa rabatten
   Få upp till 50% på all julpynt hos Oscar & Clothilde just nu
   Visa rabatten
   Shoppa upp till 50% billigare under mellandagarna
   Visa rabatten

   Små tips som hjälper dig spara

   Betalningsmetoder

   När du handlar från Oscar Clothildes webshop kan du välja från ett antal olika betalningsalternativ. Välj mellan att betala med kreditkort genom VISA, American Express eller Mastercard eller direkt via din internetbank, trygg och säkert via Klarna. Du kan även välja att betala för din bestälning med faktura. Om du vill spara pengar rekommenderar vi dig dock att betala din order antigen med kreditkort eller via internetbanken, då det tillkommer en fakturaavgift på 39 kr om du väljer att betala med faktura.

   Frakt

   Om du lägger din beställning innan klockan 12.00 en vardag skickas din order i regel samma dag och leverans sker 1-6 dagar från att du lagt din beställning. Du kan välja att få ditt paket levererat direkt till dörren eller ditt närmaste utlämningsställe. För leverans direkt till dörren debiterar Oscar Clothilde 249 kr. Om du istället vill spara in på pengarna rekommenderar vi dig att välja leverans till ditt närmaste utlämningsställe. Då betlar du endast 69 kr för frakten.

   Instagram

   I dagens digitala värld utgör sociala medier en av de viktigaste kanalerna för att kunna göra fynd och hitta tidsbegränsade rabattkoder. På Oscar Clothildes Instagram hittar du alltid kampanjer med produkter som har nedsatta priser. Via deras Instagram kan du också alltid hålla dig uppdaterad kring produktnyheter för att alltid kunna vara först med att göra din fynd samt hitta de senaste Oscar Clothilde rabattkoderna.

   Butik

   Utöver sin webbutik har Oscar Clothilde även en fysisk butik i Stockholm på Birger Jarlsgatan 27. Om du vill klämma och känna på produkterna kan vi rekommendera ett besök till butiken. Du kan såklart alltid kolla in produkterna du funnit i webbutiken i den fysiska butiken, och sedan lägga din beställning på nätet. Priserna är allt som oftast lägre i webbutiken, så bor du i Stockholm är detta något vi varmt kan rekommendera om du vill spara in pengar på ditt köp.

   Spara in pengar på lamp-köpet

   Går du och funderar på att köpa en nya lampa till sov- vardagsrummet? Hos Oscar Clothilde finner du ett stort utbud med mängdvis av lampor i alla dess slag. Nya lampor inkommer till sortimentet varje vecka, så ge Oscar Clothildes hemsida ett besök regelbundet för att hålla dig uppdaterad. Oavsett om du söker en bordslampa, vägglampa eller golvlampa kan du allt som oftast med en Oscar Clothilde rabattkod spara pengar på ditt lamp-köp.

   Liknande rabatter från andra butiker

   40%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Tips om du vill spara på ditt köp

   Kolla in outleten

   I outleten hos Oscar Clothilde finner du varor prissänkta upp till 50% av det ordinarie priset. Produkterna som du kan finna är bland annat kaffekoppar, textilier, lampskärmar och soffbord. Genom att hålla utikik i outleten kan du hitta besjälade fynd som gör att du sparar pengar samtidigt som du förgyller ditt hem med förslagsvis ett antikt soffbord. Med en Oscar Clothilde rabattkod kan du desstum spara än mer på ditt köp.

   Gratis presenttips

   Är du bjuden på fest men saknar inspiration för presenten till värden? På Oscar Clothildes hemsida finner du tips på bland annat studentpresenter, födelsedagspresenter samt bröllopsgåvor. På sidan kan du välja att få presenttips i följande kategorier:
   • Presenter under 300 kr
   • Presenter under 500 kr
   • Presenter under 1000 kr

   Gå in och ta del av presenttipsen passande din plånbok direkt, och slipp oroa dig för presenten till den kommande tillställningen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Ta del av inredningstips

   Utöver att köpa varor, kan du hos Oscar Clothilde få hjälp med att inreda ditt hem så att du ska trivas så bra som möjligt. Utöver den värdefulla tid du sparar genom att ta hjälp av proffs så får du fingertoppskänsla för att kunna skapa en bra atmosfär utan att förlora din personliga prägel.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här