via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Palora rabattkod

  Här finner du alla Palora kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  25%Rabattkod

  Den bästa Palora rabattkod vi kunnat erbjuda

  Den absolut bästa rabattkod som vi hittills har kunnat erbjuda alla våra användare var en rabattkod som gav svindlande 25% på ett köp. Som om det inte vore nog så gällde koden för hela sortimentet. Rabattkoder med så fördelaktiga villkor dyker inte upp varje dag, skulle den dock komma åter så kan du vara säker på att du finner den här först av alla.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Små tips om du vill spara mer

  Fri frakt

  Handlar du för minst 500 kronor skickar Palora kostnadsfritt hem din beställning. Skulle värdet av din beställning understiga 500 kronor kommer dock inte leveranskostnaden kosta dig några stora pengar, då Palora har extremt konkurrenskraftiga leveranskostander.

  Prisgaranti

  Palora erbjuder de absolut billigaste sexprodukterna i Sverige. Detta innebär att om du mot förmodan skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos en konkurrent så matchar Palora priset. Genom prisgarantin kan du alltså vara säker på att du alltid får det absolut bästa priset hos Palora.

  Diskreta leveranser

  När du beställer sexprodukter från Palora får du dem alltid levererade i ett diskret paket som inte avslöjar något om paketets innehåll. Samma diskretion gäller även för betalningen, då transaktionen på ditt kontoutdrag inte avslöjar något om vad transaktionen gäller.

  Stort utbud av glidmedel

  Du har väl inte missat Paloras stora utbud av glidmedel? I webbutiken finner du mer än 100 olika glidmedelsvarianter från märken som Fun Factory, Lelo, Intimate Organics, Eros bland många flera. Flertalet av produkterna är dessutom kontinuerligt rabatterade, men vill du vara säker på att du gör den bästa möjliga dealen bör du såklart kolla om det finns en aktiva Palora rabattkod som du kan använda för ditt köp.

  Liknande rabatter från andra butiker

  20%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Spara in pengar på ditt köp av sexprodukter

  Få en rabattkod på 10%

  Det finns ett nästan löjligt enkelt sätt att få en Palora rabattkod på 10%. Det enda du behöver göra är nämligen att prenumerera på Paloras nyhetsbrev, genom vilket du dessutom har möjligheten att vinna ett presentkort till värde av 5000 kronor.

  Gå in direkt och anmäl dig till nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad om de senaste kampanjerna, produktsläppen och rabattkoderna. Att anmäla dig till nyhetsbrevet kräver bara att du anger din email samt ett knapptryck - så håller du dig ständigt uppdaterad kring de senaste prissänkta produkterna.

  Gratis spelkort med varje order

  Ytterligare en fördel som du åtnjuter genom att köpa dina sexleksaker från Palora är att du med varje beställning du gör kostnadsfritt får spelkort medskickade till din order. Så gå till webbutiken direkt, leta rätt på produkterna du är ute efter och genomför din beställning, och få spelkorten på köpet, helt gratis! Innan du genomför beställningen ska du såklart kolla om det finns en Palora rabattkod som du kan bruka, så du inte betalar för mycket för din beställning i onödan.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • Bodystore
  • Campadre
  • Ellos
  • Hotels.com
  • inkClub
  • Klockia
  • Lenson
  • Palora
  • WhiteAway
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!