via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en RUM21 rabattkod

  Här finner du alla RUM21 kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  Vår populäraste RUM21 rabattkod

  Vi har många kunder som frågar efter rabattkoder från just Rum21 och dessa blev extra nöjda när vi kunde erbjuda en rabattkod för 10% rabatt på hela Rum21s sortiment. Denna rabatt gällde under en begränsad tid på en vecka och för både medlemmar och icke-medlemmar. Lika bra rabattkoder som denna är inte ovanliga hos Rum21 så håll utkik här för att ha möjlighet att fynda ordentligt.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Bästa RUM21 spartipsen

  Returer

  Som kund på Rum21 har du alltid 14 dagars ångerrätt. För att göra en retur behöver du kontakta Rum21s kundtjänst för att be om en returfraktsedel, via info@rum21.se. Du som kund står för returfrakten på 69 kr för små paket och 150 kr för stora paket. Du får dock återbetalt den frakt du initialt betalade för att få hem din order..

  Butik i Göteborg

  Har du vägarna förbi Göteborg eller bor du i området? Då har du en förstklassig chans att känna och klämma lite på Rum21s fina sortiment i deras fysiska butik på Kyrkogatan 20. Här hittar du även rabatter som är specifika för just denna butik. Om du vill vara säker på att en speciell vara är inne kan du ringa till butiken på 031-701 75 12.

  Inspiration

  Hos Rum21 hittar du ständigt inspiration till ditt hem. På deras hemsida har de en sida helt tillägnat inspiration, där du hittar inredning enligt olika stilar och teman med tillhörande produkttips. På deras Instagram får du inte bara inspiration utan även flertalet rabattkoder som uppdateras regelbundet. Här finns det rum för sparande.

  Betalsätt

  Rum21 erbjuder dig som kund flera sätt att betala på: kort, Klarna Faktura eller Klarna Konto. Kortbetalning kan göras med VISA och Mastercard och sker tryggt genom deras säkerhetsstandard 3D Secure. Klarna Faktura innebär att du kan betala upp till 14 dagar efter det att din vara har skickats. Med Klarna Konto kan du delbetala beställningar på summor upp till 50 000 kr.

  Kolla in utbudet av lampor

  Är du på jakt efter en ny lampa? Kanske är en fjäderlampa som ger ditt vardagsrum en helt ny känsla eller en lampa med industri-look från Design House Stockholm? Rum21.se har ett fantastiskt utbud av lampor och belysning. Och du kan hitta varor av högsta kvalitet till rabatterade priser. Missa inte Rum21s kampanjsidor där de ibland säljer designlampor med sänkta priser under begränsade tider.

  Liknande rabatter från andra butiker

  8
  personer har besökt sidan idag
  30%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Så sparar du på inredning

  Ta del av RUM21 rabattkoder och kampanjer

  Om du söker de bästa priserna med RUM21 rabattkoder gör vi det enkelt för dig. Högst upp på sida kan du alltid hitta de nyaste och senaste kampanjerna som dessutom uppdateras varje vecka. Här kan du spara på belysning, utemöbler, mattor och mycket mer. I varje kampanj ser du också vilket datum de gäller till så du vet innan vilket datum du måste fynda. Rabatterna kan ge dig allt från:
  • 10% på specifika märken så som Kay Bojesen
  • 3 för 2 på lampor
  • 30% på serviser

  Slå till omedelbart och spara pengar.

  5 för 6

  RUM21 har en väldigt populär kampanj som ger dig som kund 6 stycken stolar till priset av 5, det vill säga att du får den sista på köpet. Den perfekta kampanjen för dig som ska renovera och vill köpa nya stolar till köket eller för dig som ska flytta och måste köpa en ny uppsättning stolar och bord. Denna kampanj är så populär så RUM21 ser till att den kommer tillbaka men jämna mellanrum så för dig som tycker detta låter som en bra rabatt ber vi dig bara kolla in på deras hemsida och ta lite tålamod så kommer kampanjen säkerligen dyka upp snart.
  2000
  Visa merVisa färre

  Soffbord till lägre priser

  Att köpa ett nytt soffbord är oftast väldigt kul men inte alltid så billigt. Men hos RUM21 så kan du spara upp till 60%. Även om det inte finns någon kampanj på deras hemsida så kan du alltid hitta rabatter på utvalda soffbord i många storlekar, prisklasser och stilar.
  2000
  Visa merVisa färre

  500 kr rabatt

  En populär och återkommande RUm21 rabattkod är när kunder har chansen att spara 500 kr när man gör en beställning för minst 3000 kr. Om du är sugen att spara pengar som ett proffs så håll då framförallt utkik efter denna rabattkod under Blackfriday, säsongsreor och högtider.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!