Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Sliqhaq rabattkod

   Här finner du alla Sliqhaq kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Spara 10% på allt med vår Sliqhaq rabattkod

   Exklusiv Verifierad idag
   Visa koden

   Få upp till 50% rabatt på Antica Barbieria Colla produkter

   Visa rabatten

   Allt fri frakt vid köp över 699 kr!

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   20%Rabattkod

   Vår bästa Sliqhaq rabattkod

   För några veckor sedan hade vi en kod som 20% rabatt på hela sortimentet, alla kategorier. Detta märktes bland våra användare, då tillströmningen av nya använder som letade sig till vår sida ökade lavinartat.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara 15% på ALLT just nu med en Sliqhaq rabattkod
   Visa koden
   Spara 15% på HELA sortimentet med Sliqhaq rabattkod!
   Visa koden
   Sliqhaq rabattkod - 15% rabatt på Deostick, roll-on och deospray
   Visa koden
   I dagens lucka får du 15% rabatt på alla rakset med en Sliqhaq rabattkod
   Visa koden

   Små spartips för Sliqhaq

   Omdöme

   Kan man lita på att produkterna man får hemskickade från Sliqhaq uppfyller förväntningarna? Självfallet. Detta vittnar inte minst deras omdöme på siten Prisjakt på. Utav högst 10 möjliga har Sliqhaq nämligen betyget 9.7.

   Fri frakt

   Handlar du för minst 699 kr står Sliqhaq alltid för för frakten. Skulle värdet av din beställning understiga 699 kr kostar det dock bara 29 kr att få den hemskickad. Har du tur kan du även finna en Sliqhaq rabattkod som ger dig fri frakt.

   Presentkort

   Har du svårt att bestämma dig vad du ska köpa i present till maken, pojkvännen eller pappan? Köp ett presentkort! Välj belopp mellan 200 - 1000 kr och låt mottagaren själv bestämma present. Var dock uppmärksam på att Sliqhaqs rabattkoder inte gäller presentkort.

   Rakprodukter av högsta kvalitet

   Även om du kan finna både hårvård, kroppsvård, livsstils- och ansiktsprodukter hos Sliqhaq är det kanske främst rakprodukterna som de är mest kända för. Fynda bland rakborstar, rakhyvlar, aftershaves och rakknivar bland mycket, mycket mera. Genom att handla dina rakprodukter från Sliqhaq kan du vara trygg i att du alltid får högkvalitativa produkter.

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiva rabattkoder
   1fri frakt-rabattkoder
   1verifierade rabattkod
   senast uppdaterad igår

   Våra bästa spartips för Sliqhaq

   Hur ofta kommer nya rabattkoder?

   Sliqhaq är generösa med att dela ut rabattkoder till sina trogna kunder. Främst är det vid de större högtiderna som jul, nyår, fars dag och alla hjärtans dag då du alltid kan vara säker på att du kan spara pengar på din beställning. På vår sida kan du dock ofta finna återkommande, och ibland exklusiva, Sliqhaq rabattkoder året om. Ibland gäller rabattkoderna för hela sortimentet, ibland för enskilda produkter eller produktkategorier. Om du vill vara säker på att ta del av alla för tillfället aktiva rabattkoder gör du rätt i att kolla in denna sida.

   Få en rabattkod på 10%

   Vill du ta del av de senaste nyheterna och samtidigt spara pengar på din nästa beställning? Då är det inte svårare än att du går in och anmäler dig till Sliqhaqs nyhetsbrev. Genom att du anmäler dig till nyhetsbrevet får du nämligen direkt en Sliqhaq rabattkod med vilken du kan spara 10% på din nästa beställning. Samtidigt som du säkerhetsställer att hålla dig uppdaterad om kommande kampanjer och prissänkta produkter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa aldrig kampanjerna

   Ibland behöver du inte ens använda en Sliqhaq rabattkod för att få ett riktigt bra pris. Det kan räcka med att ge Sliqhaqs kampanjsida ett besök, där de säljer ut produkter som de har för mycket av i lager eller produkter som de köpt in i större partier för ett bra pris. In och fynda till vrakpriser på direkten.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här