Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Specsavers rabattkod

   Här finner du alla Specsavers kampanjkoder för Juni 2020

   Till butiken

   Upp till 50% rabatt på kontaktlinser

   Visa rabatten

   Fynda 2 par solglasögon för priset av 1

   Visa rabatten

   Få gratis glasögon till barn från Specsavers

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Få fritt tillval när du köper 1 par från 795 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabattkod

   Den bästa Specsavers rabattkod vi haft

   Missade du vår rabattkod på kontaktlinser? För ett litet tag sedan erbjöd vi 10% rabatt på kontaktlinser från välkända varumärken såsom Acuvue, Focus Dailies, Biofinity och Johnson & Johnson. Håll koll för att inte missa när den kommer in igen!

   Utgångna Specsavers rabattkoder

   Fyll varukorgen med kontaktlinser och spara 150 kr på ditt köp hos Specsavers
   Visa rabatten
   Boka synundersökning för endast 345 kr hos Specsavers
   Visa rabatten
   Just nu får du alla progressiva glas för halva priset hos Specsavers
   Visa rabatten
   Boka synundersökning och få kompletta glasögon på köpet hos Specsavers
   Visa rabatten
   Få solfärg och UV-skydd på köpet när du handlar bågar hos Specsavers
   Visa rabatten
   Missa inte att få 2 för 1 på glasögon hos Specsavers
   Visa rabatten
   Passa på att beställa progressiva glas för halva priset hos Specsavers
   Visa rabatten
   Köp bågar hos Specsavers och få gratis tillval
   Visa rabatten
   Klicka hem 2 bågar från Specsavers för så lite som 800 kr
   Visa rabatten
   Klicka hem dina designer bågar från endast 500 kr hos Specsavers
   Visa rabatten
   Hos specsavers får barn alltid gratis glasögon eller kontaktlinser
   Visa rabatten
   Just nu får du alla progressiva glas för halva priset hos Specsavers
   Visa rabatten

   Bästa Specsavers spartipsen

   Nya rabattkoder

   Kom ihåg att alltid kolla in Specsavers rabattkoder när du besöker hemsidan. Specsavers listar på sidan aktuella rabattkoder med vilka du får riktigt konkurrenskraftiga priser. Sidan uppdateras kontinuerligt så kolla in under aktuella erbjudanden varje gång du handlar från Specsavers.

   Linsabonnemang

   Använder du linser rekommenderar vi dig att kolla in Specsavers linsabonnemang. Med linsabonnemanget får du ny leverans av linser var tredje månad och slipper stå utan linser. Bäst av allt; Specsavers bjuder på frakten. Linsabonnemanget har ingen bindningstid, så du kan när som helst välja att säga upp eller ändra.

   Easyvision

   Kolla in Easyvision som är Specsavers egna prisvärda varumärke. Märket finns för alla typer av synfel och ofta till riktigt bra priser. En god idé är därför att komma ihåg att alltid jämföra priset för linserna du ska köpa med Easyvisions alternativ då du hittar dem till riktigt schyssta priser.

   App

   Du har väl Specsavers app nedladdad på din telefon? I Specsavers appen kan du genom att scanna av ditt ansikte pröva en uppsjö av bågar från Specsavers sortiment för att se hur du passar i dem. I appen kan du även skapa en lista över dina favoritbågar så det är enkelt att välja de som passar dig bäst, både design och pris.

   Försäkring

   Du känner väl till att du kan försäkra dina glasögon genom Specsavers glasögonförsäkring? Premien för ett helt år är dessutom endast 125 kr. Genom försäkringen kan vara i trygg i att du får ett nytt par om du skulle tappa bort eller ha sönder dina glasögon. Detta motsvarar 10,50 kr i månaden, vilket det är värt?

   Delbetalning

   Specsavers i samarbete med IKANO bank erbjuder dig möjligheten att delbetala din glasögon genom en avbetalning varje månad. En bra möjlighet om du inte vill lägga ut det fulla beloppet för dina glasögon vid köptillfället, och bäst av allt: avbetalningen är helt räntefri samt utan uppläggningsavgift.

   Ungdomar och barn

   Att hitta glasögon som ditt barn tycker om kan vara svår, därför har Specsavers ett stort utbud av barnglasögon. Hos Specsavers hittar du bågar med Star Wars, Universal och Disney-teman, samt bågar med roliga färger och mönster. Om du som förälder är less på att behöva köpa nya glasögon till ditt barn så kan Flexi-bågar var ett bra alternativ. Flexi-bågar är bågar som är tillverkade i ett flexibelt och töjbart material. Detta gör så att bågarna tål barnens lekar utan att gå sönder eller skadas.

   Ta hand om dina ögon

   Med lång erfarenhet i optikerbranschen och ett team utrustat med experter är Specsavers mycket mer än en optiker. På hemsidan hittar du även gratis tips om ögonhälsa och råd kring allt för dina ögon. Sök bland:
   • Vårdguide för ögonsjukdomar
   • Fakta och råd till bilister
   • Linsanvändning vid pollenallergi

   Du kan även boka synundersökning efter behov hos legitimerade optiker överallt i landet. Vägra kompromissa med pris och kvalitet när du väljer Specsavers.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   50%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Få dubbelt så många glasögon

   2 för 1

   Det kan vara en god idé att ha två par glasögon. Ett par under arbetet i och ett par att ha hemma eller om ett av paren skulle gå sönder. Med Specsavers får du alltid 2 för 1. Det är både smart och billigt. Allt du behöver göra är att köpa din första glasögon för 795 kr. Du väljer helt själv glasögon och bågar, det vill säga bågar och receptbelagda glas. Dessutom får du alltid en synundersökning på köpet när du handlar ett par nya glasögon så du är garanterad att få rätt styrka. Så beställ din tid till synundersökning idag och köp två par glasögon till priset av 1.

   Specsavers garantier

   Hos Specsavers har du flera olika garantier som gör att du som kund kan känna dig trygg med ditt köp:
   • 2 års produktgaranti
   • Du kan alltid gå in på till en butik för efterjustering på glasögon. Detta är självklart kostnadsfritt för dig som kund
   • Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du lämna tillbaka glasögon. Du har till och med 90 dagar på att fundera om de verkligen var rätt alternativ

   Allt detta ingår redan och du behöver inte betala extra. Tänk på att jämföra vad som ingår i ditt paket så det inte bli onödiga utgifter i slutändan.
   2000
   Visa merVisa färre

   Gratis synundersökning

   Utan att använda en Specsavers rabattkod kan du få en synundersökning för endast 1 kr. Om du köper glasögon för 395 kr ingår nämligen synundersökningen kostnadsfritt. För dig som har linser kan du också få synundersökningen gratis. Så länge du har anmält dig till Specsavers linsabonnemang så ingår synundersökning i ditt abonnemang och det är inget du behöver betala extra för.
   2000
   Visa merVisa färre

   Solglasögon

   Specsavers är en av Sveriges mest pålitliga glasögonförsäljare. Som kund vet du att du alltid får bra kvalitet och valuta för dina pengar och solglasögon är inget undantag. Specsavers erbjuder mängder av solglasögon i olika modeller, varumärken och prisklasser. Tidigare har kunder haft möjligheten att få upp till 50% rabatt på deras köp, samt har de kunnat ta del av spännande erbjudanden så som att få två par glasögon när dem köper ett par. Det lönar sig helt enkelt att köpa dina solglasögon hos Specsavers.
   2000
   Visa merVisa färre

   Företagsrabatter

   Om du arbetar mer än en timme framför en bildskärm per dag är din arbetsgivare skyldig att se till att du genomgår en synundersökning samt vid behov får glasögon som är anpassade efter ditt dagliga arbete. Det kan således vara värt att kolla med din arbetsgivare innan du köper dina glasögon, det kan gå att spara in på denna utgift om din arbetsgivare betalar glasögonen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Express reorder

   Specsavers tjänst reorder låter dig automatiskt återbeställa den senaste linsordern som du gjorde. Tjänsten kommer efter din förbrukning räkna ut när det börjar bli dags för en ny linsbeställning.

   En vecka innan kommer du få ett mejl från Specsavers där du genom en länk i mejlet enkelt och smidigt kan göra samma beställning som du gjorde vid ditt förra linsköp. Ett utmärkt sätt att slippa behöva stå utan linser utan att behöva lägga tid på att hitta dina linser.
   2000
   Visa merVisa färre

   Specsavers bågar och linser

   Specsaver är världens största privata optikerföretag och ledande leverantör av bågar och linser i Sverige. Deras breda sortiment innehåller kvalitativa bågar och kontaktlinser till bra priser. Med förmånliga erbjudanden sparar du på;

   • Välkända varumärken såsom Acuvue, easyvision, proclear, Air Optix, Soflens och många mer.
   • Nöjd kundgaranti, undersökningsgaranti och produktgaranti på alla köp
   • Linsabonnemang och kampanjer för återkommande kunder
   2000
   Visa merVisa färre