Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en gratis Storytel rabattkod

   Här finner du alla Storytel kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Prova Storytel fritt i 14 dagar med en Storytel rabattkod

   Visa koden

   Storytel Reader - läs oändligt med böcker i solen & i mörker

   Visa rabatten

   Lyssna på tusentals ljud-och e-böcker för endast 169 kr i månaden

   Visa rabatten

   Ge bort ett Storytel presentkort till nära och köra för bara 169 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   30dagar

   Lyssna gratis i en månad med en Storytel kampanjkod

   För de som älskar läsning och berättelser är Storytel ett spännande alternativ till böcker. En av våra mest använda Storytel kampanjkoder var för en rabatt som gav 30 dagars gratis användning av deras tjänst. Förhoppningsvis var det flera som fastnade för denna spännande och berikande tjänst efter denna kampanjkod.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Få första månaden för endast 9 kr med Storytel kampanjkod
   Visa koden
   Kolla in alla olika kategorier hos Storytel
   Visa rabatten
   Perfekt till semestern, lyssna offline hos Storytel!
   Visa rabatten
   Kryp upp med en deckare - mängder av populära titlar hos Storytel
   Visa rabatten
   Gör någon glad med ett presentkort från Storytel från endast 169 kr
   Visa rabatten

   Spartips för Storytel

   App

   Storytels app är själva navet för tjänsten. För att kunna använda Storytels tjänster behöver du ladda ner deras app. På appen kan du antingen läsa eller lyssna på böcker och du kan även lyssna i offlineläge. Du kan alltså utnyttja tjänsten var du vill och när du vill, via din smartphone, läsplatta eller dator.

   Telia

   Är du eller funderar du på att bli kund hos Telia? Då finns det möjlighet att få prova Storytel extra länge. Som kund hos Telia får du nämligen 3 månaders gratis användande av Storytel. Du beställer genom att logga in på Mitt Telia eller skicka ett sms.

   Offline

   Med Storytel kan du alltid välja att lyssna eller läsa din bok offline. För att göra en bok tillgänglig offline behöver du bara klicka på verktygsbubblan eller menyraden och välja Ladda ned. Vill du ta bort nedladdningen klickar du på samma ikon och väljer att ta bort den från offline. Du kan inte spara en bok offline i appen för PC eller Windows Tablet.

   Presentkort

   En prenumeration på Storytel kan vara en fantastisk present till en bokintresserad vän eller dig själv. Du kan ge bort 1, 3, 6 eller 12 månaders obegränsad läsning. För att skapa ett presentkort loggar du in på ditt konto eller uppger mejladress, därefter väljer du antal månader och slutligen betalningssätt i form av kort eller Eurobonus-poäng. När du genomfört köpet får du ett bekräftelsemejl och möjlighet att skicka vidare presentkortet elektroniskt eller genom utskrift.

   Ingen bindningstid

   Storytel har ingen bindningstid och du kan säga upp ditt abonnemang när du vill. För att avsluta abonnemanget loggar du in på Mina sidor och Mitt konto och klickar på motsvarande knapp. Du kommer då föras till en ny sida där du fullföljer uppsägningen genom att trycka på Bekräfta uppsägningen. Efter detta ska du få en bekräftelse via mejl som bör sparas.

   Ljudböcker online

   Storytel är inte den enda tjänsten för ljudböcker online. Bookbeat och Nextory är två tjänster som är nästan identiska till Storytel. Bookbeat kostar lika mycket som Storytel, 169 kr i månaden och har ingen bindningstid. Nextory är något billigare än Storytel och Bookbeat, 99 kr i månaden och har inte heller någon bindningstid.

   Lyssna och läs offline

   Med Storytel kan du spara ner alla dina e- och ljudböcker på din enhet så att du kan läsa och lyssna på dem offline. För att spara ner en bok offline behöver du klicka på cirkeln med tre prickar på bokens informationssida och sedan välja LÄGG OFFLINE. Nedladdningen görs fördelaktighet via WiFi och det är viktigt att du ser till att boken laddats ner till 100% innan du börjar lyssna eller klickar ner appen.
   0
   Visa merVisa färre

   Storytels plattformar

   Storytel finns tillgänglig för ett flertal enheter såsom iPhone, iPad, Android smartphones, Android surfplattor, Windows Phones, Windows tablets samt PC med Windows 8 eller 10. Vilken eller vilka enheter du än har kan du alltså lyssna och läsa böcker var och när du vill. Om du har en Sonos kan du följa nedan steg för att lägga till Storytel även där.

   I appen för iOS eller Android:
   1. Under Menu, klicka på Add Music Services
   2. Välj Storytel från listan
   3. Välj I already have an account
   4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord vid uppmaning och följ sedan stegen på skärmen för att lägga till ditt användarkonto

   I appen för Mac eller PC:
   1. Välj Add Music Services från Music pane
   2. Välj Storytel och klicka sedan Next
   3. Välj I already have an account och klicka sedan Next
   4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord vid uppmaning och följ sedan stegen på skärmen för att lägga till ditt användarkonto.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   Även E-böcker hos Storytel

   Om du har ett Unlimited-abonnemang på Storytel så kan du ofta välja att både lyssna på boken och läsa den som e-bok. Somliga böcker finns nämligen tillgängliga som både ljudbok och e-bok och du kan då i de flesta fall växla mellan att lyssna och läsa. Perfekt om du ibland känner för att bläddra själv. Du kan testa både ljudböcker och e-böcker gratis i 14 dagar! Med en Storytel kampanjkod kan du vid tillfälle även få lyssna gratis längre perioder, kolla alltid här först om en sådan är aktiv för tillfället!
   6
   personer har besökt sidan idag
   ProvaGratis
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Prova Storytel gratis

   Så gör du för att testa Storytel gratis

   Oavsett om du är ny, nuvarande eller en återkommande kund kan du spara pengar hos Storytel.

   Om du är en ny kund kan du:
   • Använda en av våra Storytel rabattkoder som ger dig 30 dagar gratis.
   • Anmäl dig med facebook eller mail och du har ingen uppsägningstid.
   • Om du inte vill använda en rabattkod får du testa Storytel 14 dagar gratis.

   Som redan nuvarande kund:
   • Dela ditt konto med någon du känner.
   • Betala med Eurobonuspoäng istället för pengar.

   Som återkommande kund:
   • Finns ofta rabattkoder som gör att du endast betalar 9 kronor för första månaden.

   Flera användare

   För dig som har ett konto hos Storytel går det att spara pengar genom ett av historiens äldsta och trevligaste knep - dela. Genom att dela ett konto med en vän, partner eller familjen så kan du utan problem halvera kostnaden, om inte ännu mer beroende på hur många ni är som delar kontot. Det bästa är att alla ni kan dela på kontot och använda det samtidigt. Ett tips från vårt sparteam är att inte lyssna eller läsa samma bok samtidigt från samma konto då det kan skapa problem med sparfunktionen var du börjat eller slutat lyssna eller läsa.
   2000
   Visa merVisa färre

   Ge en vän en ljudbok

   Känner du till att du som är prenumerant av Storytel kan ge bort en ljudbok till en vän? Detta är helt kostnadsfritt för både dig och din vän, så ge bort en bok idag för din vän att njuta av. Det enda du behöver göra för att ge din vän en bok är att:
   • Gå in på Storytels hemsida och logga in.
   • Hitta den bok som du vill ge till din vän.
   • Ange vännens mailadress och klicka sedan på "skicka".

   Din vän får nu ett mail med en länk där denna kan ta del av boken. Vännen som du ger bort boken till får inte tidigare ha testat Storytel. Det bästa av allt; du kan ge bort en bok till så många vänner du orkar.
   2000
   Visa merVisa färre

   SAS Eurobonus

   Storytel har ett häftigt samarbete med SAS för deras kunder som samlar SAS Eurobonuspoäng. Om du som SAS Eurobonus-medlem ska köpa ett presentkort hos Storytel kan du välja att betala med dina bonuspoäng. Så här gör du för att bruka dina Eurobonuspäng.
   • Gå in på Storytels hemsida och klicka dig fram till presentkort.
   • Välj hur många månaders prenumeration du vill köpa presentkort för.
   • Under betalsätt väljer du "Betala med dina SAS Eurobonuspoäng".

   Gå in och använd dina bonuspoäng till att få fri tillgång till ljud- och e-böcker.
   2000
   Visa merVisa färre

   Support

   Har du problem med ditt konto eller appen och får det inte att fungera? Storytels support finns alltid där för dig och det är självklart gratis att kontakta dem. Enklast är att kontakta dem på: support@storytel.se och du får oftast svar inom två dagar.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Vad kostar Storytel?

   Storytel kostar endast 169 kr i månaden och då får du tillgång till obegränsat med ljud- och e-böcker i din telefon eller platta. Om du aldrig varit kund hos Storytel förut så kan du prova det gratis i början.
   2000
   Visa merVisa färre