Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Supersavertravel rabattkod

   Här finner du alla Supersavertravel kuponger för 2018

   Till butiken

   Få 10% i studentrabatt hos Supersaver

   Visa rabatten

   Anmäl dig till nyhetsbrevet hos Supersaver och börja spara på dina resor

   Visa rabatten
   (1 av 1)

   Våra bästa spartips hos Supersavertravel

   Nyhetsbrev

   Genom att prenumerera på nyhetsbrevet är du alltid den första att få unika erbjudanden. Utöver billiga priser får du även tips och inspiration till nya resor. Få rabattkoder skickad direkt till din inkorg. Med en Supersaver rabattkod räcker din reskassa längre. På så sätt kan spendera pengarna på roliga upplevelser. Anmäl dig redan idag och börja spara.

   Studentrabatt

   Supersaver är del av Etraveli Group som är en av Nordens största resebyråer online. Hos Supersaver kan du alltid hitta billiga flygresor till spännande och nya destinationer. Dessutom får du som student 10% rabatt med studentkortet. Som student kan det ibland vara svårt att få pengarna att räcka till resor och nöjen. Därför är Supersaver ett bra alternativ.

   Paketpriser

   Hos Supersaver kan du välja att boka flyg eller flyg och hotell. Ofta får du de billigaste priserna när du bokar både flyg och hotell. Att boka både flyg och hotell samtidigt kan även underlätta din resa. Bokar du ett paket vet du med säkerhet att du har hittat ett önskvärt ställe att bo på. Med Supersaver kan du alltid boka paketresor till riktigt fina priser.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara 500 kr på din bokning vid köp av en paketresa
   Visa koden
   Flyg till Paris för bara 605 kr
   Visa rabatten
   Shoppa researtiklar i fyndhörnan från 99 kr hos Supersaver
   Visa rabatten
   Boka din hyrbil hos Supersaver och få 15% rabatt
   Visa rabatten
   Res till populära storstäder i Europa från endast 578 kr
   Visa rabatten

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Spara på din resa med en Supersavertravel rabattkod

   Res bort med Supersaver

   Hos Supersaver kan du boka dina resor tryggt och enkelt. På hemsidan hittar du inspiration till alla möjliga resmål och kan boka till billiga priser. Supersaver är en sökmotor som söker flygbiljetter bland 650 flygbolag. Detta gör det möjligt för Supersaver att erbjuda dig de allra billigaste resorna. Bokar du med en Supersavertravel rabattkod kan du få ännu billigare priser.

   • Som student får du 10% rabatt när du bokar din flygbiljett hos Supersavertravel. Ett enkelt sätt att spara pengar i reskassan.
   • Boka flyg och hotell samtidigt. Hos Supersaver kan du även boka hotell tillsammans med flyg för att spara pengar på din resa.
   • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få tips, reseinspiration och unika erbjudanden. Boka med Supersavertravel rabattkoder för de allra bästa priserna.

   Hos Supersaver hittar du resor till världens alla hörn. Flyg bort till en ny spännande miljö, upptäck en ny kultur och spara på din resa med en Supersavertravel rabattkod. Boka din resa redan idag!

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här