Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Tidningskungen rabattkod

   Här finner du alla Tidningskungen kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Köp en prenumeration för 199 kr - få ett presentkort på köpet med exklusiv Tidningskungen rabattkod

   Exklusiv Upphör imorgon
   Visa koden

   Beställ 2 filmer från SF Anytime hos Tidningskungen och få 30% rabatt

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Få frakten gratis på alla prenumerationer hos tidningsungen

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabatt

   Den absoluta bästa Tidningskungen rabattkoden

   Det är inte bara hos tandläkaren och frisören som man ska kunna njuta av intressanta reportage, kluriga korsord och inspirerande modeplåtningar. Vår rabattkod på 10% rabatt hos Tidningskungen gjorde att ännu fler kunde gotta sig med en riktigt bra tidning hemma i fåtöljen.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Få ett presentkort med på köpet med en Tidningskungen rabattkod när du köper en prenumeration
   Visa koden
   Starta en tidningsprenumeration hos Tidningskungen och få 2 SF Anytime filmer på köpet med en Tidningskungen rabattkod
   Visa koden
   Få ett presentkort på köpet när du startar en prenumeration med en Tidningskungen rabattkod
   Visa koden
   Cyber Monday - spara 30% på din order med Tidningskungen rabattkod
   Visa koden

   Bra information om Tidningskungen

   Presentkort

   Hos Tidningskungen kan du köpa presentkort till dig själv eller någon du gillar. Du kan själv välja valör på presentkortet från 99 till 399 kronor. Med presentkortet får du eller mottagaren sedan fördelaktiga priset på tidningsprenumerationer, pocketböcker, ljudböcker eller till och med filmer.

   Tidningspaketet

   Tidningskungens tjänst Tidningspaketet är något vi rekommenderar för alla som jobbar på eller driver eget företag. Genom prenumerationstjänsten får ditt företag mellan fyra till 15 tidningar per månad. Genom tidningspaketet får ni extremt fördelaktiga rabatter, alltid mellan 50-70%, på alla de tidningar som ni väljer att prenumerera på.

   Presenttips

   På tidningskungens hemsida finner du ett stort antal presenttips för ung som gammal. Genom att samtliga prenumerationer du ger bort automatiskt avslutas efter de månader du betalat för behöver den som du ger tidningsprenumerationen inte vara orolig att binda upp sig på någon prenumeration. Genom presenttipsen får du även exklusiva möjligheter att köpa rabatterade prenumerationer.

   Kontakt

   Om du har några frågor, stora som små, ska du inte tveka på att kontakta Tidningskungens kundtjänst. Måndag till fredag kan du nå kundtjänsten över telefon och få personlig service i ditt ärende. Det går även bra att maila ditt ärende till info@tidningskungen.se och få svar på dina frågor över mailen.

   Gratulationskort

   På Tidningskungens hemsida kan du välja och vraka mellan en uppsjö av olika gratulationskort. Här finner du gratulationskort för alla tillfällen. På sidan kan du även addera personliga hälsningar till ditt kort. Det bästa av allt – alla kort är helt gratis.

   Premiespecial

   Genom Tidningskungen premiespecial har du möjligheten att inhandla tidningsprenumerationer och få exklusiva premieprodukter på köpet. Produkterna som ingår som premie är alltid knutna till tidningsprenumerationens tema. Ett bra sätt att informera dig samt spara in pengar genom premieprodukten du får med på köpet.

   Bamse

   Letar du efter nya berättelser att läsa för barnen? Eller vill de börja läsa själva? Bamse är det självklara alternativet för att väcka läsglädje hos både stora och små! Tidningskungen har alltid rabatter på upp till 70% på prenumerationer på flera olika typer av Bamsetidningar och blir lätt en lyckad födelsedagspresent eller guldkant på vardagen.
   GratisPresent
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiva rabattkoder
   1fri frakt-rabattkoder
   1verifierade rabattkod

   De bästa spartipsen när du handlar från Tidningskungen

   Spara med en prenumeration

   Att handla lösnummer av tjocka tidningar kan bli en dyr historia. Om du istället välja en prenumeration är det ett enkelt och smart sätt att spara pengar.

   • Du kan spara över hela 90% på din favorittidning.
   • Ibland får du gratis gåvor tillsammans med din prenumeration.
   • Du kan välja ur ett betydligt större utbud än i butik.
   • Du kan använda en Tidningskungen rabattkod.
   • En prenumeration är också en superbra present.
   • Alla prenumerationer avslutas automatiskt när prenumerationsperioden är över.

   Tidningskungen Flex

   Det är inte alltid lätt att välja rätt bland Tidningskungens enorma sortiment. Därför är Tidningskungens Flex-deal perfekt för dig som vill testa olika genrer och tidningar och byta tidning nästa månad. Flex ger tillgång till tre olika prenumerationer för endast 99 kr i månaden.

   Du och din familj kan läsa serietidningar, träningsinspiration och Damernas värld samtidigt. Alla familjemedlemmar får sin önskade läsning och dessutom sparar ni pengar. Prenumerationen kan avslutas enkelt när som helst via hemsidan. Flex ser till att man alltid har intressant och ny läsning hemma.
   2000
   Visa merVisa färre

   Använd Gåvoguiden

   På Tidningsguidens hemsida hittar du även gåvoguiden som assisterar dig att hitta den perfekta presenten, tidningsprenumerationen, till ett billigt pris genom några enkla steg:

   • Välj först om gåvan är för han, hon eller hen
   • Sedan väljer du den mentala åldern för personen, exempelvis barn eller medelålder
   • Efter det får du välja in personlighetsdrag ur kategorier som djurvän, geni, modelejon och så vidare
   • Till slut får du fram, baserat på dina val, ett förslag av Tidningskungen med förklaring för varför just den tidningen är den perfekta gåvan samt flera erbjudanden som du kan välja mellan! Glöm inte att lägga till din Tidningskungen rabattkod för att spara in pengar på presenten.
   2000
   Visa merVisa färre

   Tidningar med premier

   För att få en gåva när du påbörjar en prenumeration kan du välja “Med premier”- fliken på hemsidan. Med funktionen ser du vilken premie som ingår i tidningen, vilket erbjudande premien gäller för och hur mycket den är värd.

   Detta är ett enkelt sätt att spara pengar via en prenumeration och få en spännande gåva på köpet. Som ett exempel på premiespecial kan du få ett sällskapsspel, en väska, en köksvåg och många andra roliga presenter som är relaterade till tidningen som du beställer.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här