Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Tre rabattkod

   Här finner du alla Tre värdebevis för 2019

   Till butiken

   I fyndhörnan kan du spara upp till 30% på flera olika mobilabonnemang

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   För endast 349 kr i månaden får du en Xiaomi Redmi 6A

   Visa rabatten

   Spara upp till 20% på utvalda mobiler och högtalare hos Tre

   Upphör imorgon
   Visa rabatten

   Få iPhone XS - 0 kr engångskostnad - spara 250 kr

   Visa rabatten

   Få Samsung Galaxy S9 med 10% rabatt

   Visa rabatten

   Aktivera 3Världen och surfa precis som hemma i 80 länder

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabattkod

   Tre rabattkoden som sparade dig mest

   Att resa med en surfplatta eller bara vara hemma i soffan, det finns inte mycket som begränsar dig var du kan se på din platta. Så det är kanske inte så konstigt att folk högg som kobror på denna rabattkod som sparade alla 10% på surfplattor.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   6000 kr rabatt på Samsung Galaxy S9 med 50GB surf!
   Visa rabatten
   Shoppa en iPhone 8 eller 8 Plus med abonnemang och få ett par Airpods på köpet just nu hos Tre
   Visa rabatten
   Skaffa abonnemang med Samsung Galaxy S7 för endast 249 kr/mån
   Visa rabatten
   Få 1200 kr rabatt på iPhone 7 och 2 GB surf i månaden
   Visa rabatten
   1200 kr rabatt på Huawei P20 Lite 64GB med 2GB Surf!
   Visa rabatten

   Hur du sparar hos Tre

   Roaming i hela EU

   Brukar du också stressa över hur mycket du kan surfa på mobilen när är utomlands? Äntligen har roamingavgifterna förändrats inom Europa! Nu kan du använda din mobil som hemma i Sverige oavsett var du befinner dig i Europa med mobilabonnemang från 3. Använd Google Maps och andra praktiska appar på semestern utan att tänka på din surfmängd.

   Musikkompis

   Tillsammans med Kompisbyrån har 3 skapat den unika tjänsten Musikkompis. Via tjänsten bildas gemenskap bland människor från olika bakgrunder som är intresserade av musik. Du och din nyfunna vän kan spela musik tillsammans, lyssna på låtar eller ta en fika. Skriv upp dig på Kompisbyråns hemsida för att hitta dina nästa musikkompisar.

   Deezer

   Alla som har abonnemang hos 3 får tre kostnadsfria månader av den franska musiktjänsten Deezer. Med den personliga musiktjänsten får du tillgång till över 40 miljoner låtar. Använder du Spotify? Du kan enkelt överföra dina spellistor till Deezer som har mer låtar till ett bättre pris. Efter dina tre gratismånader kan du fortsätta att använda tjänsten för bara 79 kr per månad.

   Studentpriser

   3 prioriterar sina kunder som är studerande eller ungdomar. Du som är 18-27 år gammal eller har Studentkortet får 50 kr rabatt på ditt abonnemang per månad. För att ta del av rabatten ange ditt födelseår i varukorgen. Du kan välja att anpassa rabatten till en ny mobil eller använda den på ett redan befintligt abonnemang.

   Hitta butiker

   Letar du efter närmaste butik? I sökfunktionen kan du se kartan med alla återförsäljare. 3 har 71 butiker utspridda över hela Sverige, även fler återförsäljare samt två servicecenter. På sök hittar du dessutom öppettider, telefonnummer och adresser för alla butiker.

   14 dagars ångerrätt

   Gick ditt köp lite väl snabbt? Eller var din present inte uppskattad? Hos 3 gäller 14 dagars ångerrätt, vilket innebär att du inom 14 dagar kan meddela 3 att du vill lämna tillbaka din vara och få pengarna tillbaka. På så sätt har du möjlighet att prova på och känna av vad du tycker om ditt köp, utan att behöva behålla det på grund av att det inte finns någon ångerrätt och därmed undvika onödiga kostnader.

   Mobiler med sänkta priser

   Mobilutbudet hos 3 innehåller alltid de senaste modellerna från Apple, Samsung, Huawei, Sony bland annat. Du kan köpa telefonen med eller utan abonnemang. Om du köper utan månadsabonnemeng blir den totala kostnaden för telefonen lägre, men då ingår ingen data att surfa med. Ibland har de kampanjer och vissa telefoner säljs med sänkta priser, ofta äldre modeller. Då får du mest för pengarna. Självfallet bör du kolla om du kan hitta en Tre rabattkod för att få det absolut bästa priset!

   Liknande rabatter från andra butiker

   30%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   De bästa spartipsen när du handlar från Tre

   Få gratis musiksurf

   Visst vill man kunna lyssna obegränsat på musik utan att behöva oroa sig för att man använder upp för mycket data? Tre har lyssnat på sina kunder och erbjuder därför:

   • Fri musikstreaming med upp till 70 GB
   • Musikstreaming som inte påverkar din surfmängd, så länge du har kvar lite data i ditt abonnemang och så länge du befinner dig i Sverige.
   • 2Musiksurf gäller för alla abonnemang hos 3, både mobil och bredband.

   Lämna tillbaka din gamla mobil

   Har du en gammal mobiltelefon hemma som du inte använder längre? Genom att skänka den kan du minska dina månadskostnader. Återvinningen sker på följande vis:

   • Besök en 3Butik och ta med dig din mobilen
   • Butikspersonalen värderar din mobil
   • Det beräknade värdet används för att antingen sänka dina månadskostnader på ett befintligt eller nytt abonnemang
   • Du kan även välja att skänka värdet till Barncancerfonden
   2000
   Visa merVisa färre

   Byt upp dig och spara pengar

   Dags för en uppgradering av din mobil? Den kostnadsfria tjänsten 3Byt Upp hjälper dig att byta mobil en gång under abonnemanget för att du alltid ska ha den senaste modellen. Teckna abonnemanget 3Fast Pris med utvalda mobiler och du får tjänsten gratis på köpet. Du kan först välja den mobilen som passar dig för tillfället och om några månader uppgradera till en helt ny utan några kostnader.
   2000
   Visa merVisa färre

   Billigare tillbehör

   Du behöver inte lägga ut större summor direkt. Hos 3 kan du delbetala dina tillbehör genom att lägga till dem på din månadsfaktura. I shoppen finns högtalare, hörlurar, skal och många fler produkter som du kan köpa direkt och betala månadsvis. De populäraste produkterna börjar på så lite som 9 kr per månad. Kolla såklart om du kan hitta en Tre rabattkod om du vill få dina tillbehör ännu billigare.
   2000
   Visa merVisa färre

   3Säkerhet

   Säkerhet är alltid viktigt oavsett vilken enhet du surfar på. Hos 3 får du 3Säkerhet gratis i två månader för skydda din mobil, surfplatta och dator. Tjänstens syfte är att hjälpa dig minska risken för intrång på privat information som lösenord, bank- och personuppgifter. Antivirusskyddet skannar filer som du laddar ned och skyddar dig från farliga filer samt skräppost. Ditt månadspris anpassas sedan efter hur många enheter som tjänsten finns på. Efter dina två gratismånader kommer du att märka hur viktig säkerheten är!
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här