via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en VidaXL rabattkod

  Här finner du alla VidaXL rabattkuponger för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  Mest klickade rabattkoden gav 10% rabatt

  Genom åren har vi haft många bra rabatter so du kunnat spara pengar med hos VidaXL. Men ingen rabattkod har varit populärare än rabatkoden som gav 10% rabatt på VidaXL produkter som till exempel möbler, sportartiklar och husdjurstillbehör. Den mest fördelaktiga rabattkoden som vi funnit och våra kunder kunnat ange på sina varukorgar är en rabattkod som sparade dem 10% på alla varor i VidaXL:s webshop.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spartips för VidaXL

  Dagens Deal

  VidaXL har alltid ett dagsaktuellt erbjudande på hemsidan. Erbjudandet som endast gäller under 24 timmar går under namnet Dagens Deal och erbjuder en kraftigt rabatterad produkt. Rabatten är ofta upp till hela 70% av ordinarie pris. Detta vill du inte missa så kom ihåg att alltid kolla in Dagens Deal när du handlar hos VidaXL.

  Veckans Deal

  Veckans Deal är som namnet antyder en rabatterad produkt som finns tillgänglig under en hel vecka. Varje vecka presenterar VidaXL en ny produkt som de under en vecka erbjuder dig till ett väldigt fördelaktigt pris. Så ligg inte på latsidan, här gäller det att agera innan den prissänkta produkten har bytts ut till en annan.

  Nyhetsbrev

  Som prenumerant av VidaXLs nyhetsbrev är du den första som får reda på nya produktsläpp samt exklusiva rabattkoder. I nyhetsbrevet får du även aktuell information om nya produkter samt kampanjer. Signa upp dig kostnadsfritt idag och börja spara pengar. Om du registrerar dig idag får du dessutom en rabattkod på 50 kronor att handla för på en gång.

  Rea

  Du kommer väl ihåg att kolla in rabatt-sektionen på VidaXL varje gång du besöker deras hemsida? Här finner du alla de bästa rabatterna och sidan uppdateras varje dag så du behöver aldrig oroa dig för att hålla dig uppdaterad kring produkterna med de absolut bästa priserna.

  Leverans och retur

  Din leverans från VidaXL kan ta upp till 4 dagar efter mottagning och behandling av din betalning. Beställningar som är större eller tyngre än vanligt skickas med en specialkurir och kan därför ta längre tid. Frakten är alltid gratis och gäller även för retur förutsatt att VidaXLs returinstruktioner följs.

  Företagsrabatt

  Om ert företag planerar att köpa produkter från VidaXL för ett värde på över 50000 kr så kan ni få företagsrabatt. För att ta reda på hur mycket ni kan spara kan ni mejla b2b@vidaxl.com med era kontaktuppgifter och information om önskad beställning. Vänligen notera att detta mejl måste skrivas på engelska.

  Betala i efterhand

  Hos VidaXL har du möjlighet att betala i efterhand. Det gör du genom att i kassan välja Klarna Faktura som betalningsmetod. Varorna skickas till dig när ditt köp har godkänts av Klarna. När du har mottagit din beställning får du en faktura från Klarna som betalas inom 14 dagar. Vid försening tillkommer en påminnelseavgift så se till att betala i tid.
  0
  Visa merVisa färre

  Kontakta VidaXL

  För att få kontakt med VidaXL kan du använda dig av mejl eller telefon. Mejlen kan du använda dygnet runt och du får snabbt ett svar. Telefontiderna hos VidaXL är begränsade till vardagar dagtid men svaret är desto snabbare.
  0
  Visa merVisa färre

  Liknande rabatter från andra butiker

  Fynda en hundbur av högsta kvalitet

  Vida XLs utbud av husdjurstillbehör är enormt. Du kan handla i auktioner, på rea, med dagens eller veckans deal, men också fynda i det vanliga urvalet. Några av de mest sålda produkterna är hundburar, av varierande storlekar och format. Hopfällbara, bärbara, rejäla burar för bilen samt en rad tillbehör. Kolla efter rea-artiklar och ‘Sista-i-lager’-markeringar för de bästa erbjudandena, samt såklart efter en VidaXL rabattkod, för att få absolut bästa pris!
  5
  personer har besökt sidan idag
  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Få varor till auktionspriser

  Våra billigaste tips

  Hos VidaXL kan du själv bestämma priset på de varor du vill köpa. Varje dag har de nya auktioner på nya objekt som verktyg, trädgårdsmöbler, grillutrustning och mycket mer.
  • Alla auktioner börjar alltid vid 10 kr och så anger du vad du vill betala.
  • Följ med hur lång tid som är kvar av varje auktion.
  • Det kommer inte att bli några extra eller dolda utropsavgifter.
  • VidaXL erbjuder fri frakt på ditt köp.

  Så får du mycket lägre pris på varor än det ursprungliga inköpspriset. Vill du spara extra mycket pengar på saker för hus och trädgård så kolla in VidaXLs auktioner.

  Fördelar med ett kundkonto

  Om du skapar ett konto hos VidaXL så får du massor av praktiska fördelar som till exempel:
  • Får nyhetsbrevet med VidaXL rabattkoder och veckans kampanjer
  • Du kan se en specifik varas lagerstatus
  • Se din aktuella varas status samt tidigare orderhistorik
  • Ändra och spara uppgifter för leverans och frakt på ett enkelt sätt
  • Få smidig assistans från kundtjänsten

  Registrera dig idag och bekräfta med din mailadress så kan du börja ta del av fördelarna redan idag.
  2000
  Visa merVisa färre

  Eget märke

  Kom ihåg att kolla in VidaXLs sortiment av egna produkter. Gemensamt för alla produkter är nämligen deras låga pris. Ett gott tips om du är ute efter att spara pengar är att alltid kolla om VidaXL har ett eget alternativ till produkten du tänker inhandla.
  2000
  Visa merVisa färre

  VidaXL marketplace

  Har du produkter som du gärna vill börja sälja, eller vill du öka försäljningen av en redan befintlig linje? Låter en internationella marknad i 27 europeiska länder samt Australien och USA - sammanlagt 1 miljard kunder - lockande? Då måste du testa VidaXL Marketplace. Här finns möjlighet att tjäna stora summor pengar. Att skapa ett konto är enkelt och du når snabbt ut med din produkt till en bred publik. Lycka till!
  2000
  Visa merVisa färre

  Möbler

  Många lockas av VidaXLs stora utbud av möbler. Därför är det extra roligt när de har så många bra rabatter som byts ut regelbundet, speciellt inom möbler. På webbutikens förstasida hittar du alla de största kampanjerna och rabatterna, men det finns några som gömmer sig i de olika produktkategorierna med.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Auktioner

  Ett tips om du är ute efter att spara pengar när du shoppar på VidaXL är att kolla in deras auktioner. I högerspalten direkt när du kommer in på sidan finner du aktuella auktioner på produkter till riktigt bra priser. Samtliga produkter, som alla är helt nya, startar från 10 kronor. Så passa på att göra en riktigt bra deal för VidaXL bjuder även på frakten.
  2000
  Visa merVisa färre