Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en VidaXL rabattkod

   Här finner du alla VidaXL rabattkuponger för 2018

   Till butiken

   Spara 8% på hela ditt köp med vår VidaXL rabattkod

   Exklusiv
   Visa koden

   Spara 250 kr på produkter från hem och trädgård med en VidaXL rabattkod

   Visa koden

   Bli medlem gratis och få en VidaXL rabattkod värd 50kr

   Visa koden

   Spara 100 kr på leksaker och spel med en VidaXL rabattkod

   Visa koden

   Handla julklappar under 500 kr hos VidaXL

   Visa rabatten

   Shoppa hos VidaXL och få gratis frakt

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabatt

   Mest klickade rabattkoden gav 10% rabatt

   Genom åren har vi haft många bra rabatter so du kunnat spara pengar med hos VidaXL. Men ingen rabattkod har varit populärare än rabatkoden som gav 10% rabatt på VidaXL produkter som till exempel möbler, sportartiklar och husdjurstillbehör. Den mest fördelaktiga rabattkoden som vi funnit och våra kunder kunnat ange på sina varukorgar är en rabattkod som sparade dem 10% på alla varor i VidaXL:s webshop.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Shoppa loss idag med en VidaXL kampanjkod och spara 10% på ditt köp
   Visa koden
   Shoppa loss hos VidaXL idag och spara 10% med en rabattkod
   Visa koden
   Fyll på garderoben med sportartiklar från VidaXL och spara med en rabattkod endast idag
   Visa koden
   Shoppa tidiga julklappar till barnen - idag får du 5% rabatt på utvalda artiklar med en VidaXL rabattkod
   Visa koden

   Spartips för VidaXL

   Dagens Deal

   VidaXL har alltid ett dagsaktuellt erbjudande på hemsidan. Erbjudandet som endast gäller under 24 timmar går under namnet Dagens Deal och erbjuder en kraftigt rabatterad produkt. Rabatten är ofta upp till hela 70% av ordinarie pris. Detta vill du inte missa så kom ihåg att alltid kolla in Dagens Deal när du handlar hos VidaXL.

   Veckans Deal

   Veckans Deal är som namnet antyder en rabatterad produkt som finns tillgänglig under en hel vecka. Varje vecka presenterar VidaXL en ny produkt som de under en vecka erbjuder dig till ett väldigt fördelaktigt pris. Så ligg inte på latsidan, här gäller det att agera innan den prissänkta produkten har bytts ut till en annan.

   Nyhetsbrev

   Som prenumerant av VidaXLs nyhetsbrev är du den första som får reda på nya produktsläpp samt exklusiva rabattkoder. I nyhetsbrevet får du även aktuell information om nya produkter samt kampanjer. Signa upp dig kostnadsfritt idag och börja spara pengar. Om du registrerar dig idag får du dessutom en rabattkod på 50 kronor att handla för på en gång.

   Rea

   Du kommer väl ihåg att kolla in rabatt-sektionen på VidaXL varje gång du besöker deras hemsida? Här finner du alla de bästa rabatterna och sidan uppdateras varje dag så du behöver aldrig oroa dig för att hålla dig uppdaterad kring produkterna med de absolut bästa priserna.

   Leverans och retur

   Din leverans från VidaXL kan ta upp till 4 dagar efter mottagning och behandling av din betalning. Beställningar som är större eller tyngre än vanligt skickas med en specialkurir och kan därför ta längre tid. Frakten är alltid gratis och gäller även för retur förutsatt att VidaXLs returinstruktioner följs.

   Företagsrabatt

   Om ert företag planerar att köpa produkter från VidaXL för ett värde på över 50000 kr så kan ni få företagsrabatt. För att ta reda på hur mycket ni kan spara kan ni mejla b2b@vidaxl.com med era kontaktuppgifter och information om önskad beställning. Vänligen notera att detta mejl måste skrivas på engelska.

   Betala i efterhand

   Hos VidaXL har du möjlighet att betala i efterhand. Det gör du genom att i kassan välja Klarna Faktura som betalningsmetod. Varorna skickas till dig när ditt köp har godkänts av Klarna. När du har mottagit din beställning får du en faktura från Klarna som betalas inom 14 dagar. Vid försening tillkommer en påminnelseavgift så se till att betala i tid.
   0
   Visa merVisa färre

   Kontakta VidaXL

   För att få kontakt med VidaXL kan du använda dig av mejl eller telefon. Mejlen kan du använda dygnet runt och du får snabbt ett svar. Telefontiderna hos VidaXL är begränsade till vardagar dagtid men svaret är desto snabbare.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   Fynda en hundbur av högsta kvalitet

   Vida XLs utbud av husdjurstillbehör är enormt. Du kan handla i auktioner, på rea, med dagens eller veckans deal, men också fynda i det vanliga urvalet. Några av de mest sålda produkterna är hundburar, av varierande storlekar och format. Hopfällbara, bärbara, rejäla burar för bilen samt en rad tillbehör. Kolla efter rea-artiklar och ‘Sista-i-lager’-markeringar för de bästa erbjudandena, samt såklart efter en VidaXL rabattkod, för att få absolut bästa pris!
   5
   personer har besökt sidan idag
   8%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Få varor till auktionspriser

   Våra billigaste tips

   Hos VidaXL kan du själv bestämma priset på de varor du vill köpa. Varje dag har de nya auktioner på nya objekt som verktyg, trädgårdsmöbler, grillutrustning och mycket mer.
   • Alla auktioner börjar alltid vid 10 kr och så anger du vad du vill betala.
   • Följ med hur lång tid som är kvar av varje auktion.
   • Det kommer inte att bli några extra eller dolda utropsavgifter.
   • VidaXL erbjuder fri frakt på ditt köp.

   Så får du mycket lägre pris på varor än det ursprungliga inköpspriset. Vill du spara extra mycket pengar på saker för hus och trädgård så kolla in VidaXLs auktioner.

   Butiker inom samma kategori

   • Jotex
   • SoffaDirekt
   • Hemtex
   • Confident Living

   Fördelar med ett kundkonto

   Om du skapar ett konto hos VidaXL så får du massor av praktiska fördelar som till exempel:
   • Får nyhetsbrevet med VidaXL rabattkoder och veckans kampanjer
   • Du kan se en specifik varas lagerstatus
   • Se din aktuella varas status samt tidigare orderhistorik
   • Ändra och spara uppgifter för leverans och frakt på ett enkelt sätt
   • Få smidig assistans från kundtjänsten

   Registrera dig idag och bekräfta med din mailadress så kan du börja ta del av fördelarna redan idag.
   2000
   Visa merVisa färre

   Eget märke

   Kom ihåg att kolla in VidaXLs sortiment av egna produkter. Gemensamt för alla produkter är nämligen deras låga pris. Ett gott tips om du är ute efter att spara pengar är att alltid kolla om VidaXL har ett eget alternativ till produkten du tänker inhandla.
   2000
   Visa merVisa färre

   VidaXL marketplace

   Har du produkter som du gärna vill börja sälja, eller vill du öka försäljningen av en redan befintlig linje? Låter en internationella marknad i 27 europeiska länder samt Australien och USA - sammanlagt 1 miljard kunder - lockande? Då måste du testa VidaXL Marketplace. Här finns möjlighet att tjäna stora summor pengar. Att skapa ett konto är enkelt och du når snabbt ut med din produkt till en bred publik. Lycka till!
   2000
   Visa merVisa färre

   Möbler

   Många lockas av VidaXLs stora utbud av möbler. Därför är det extra roligt när de har så många bra rabatter som byts ut regelbundet, speciellt inom möbler. På webbutikens förstasida hittar du alla de största kampanjerna och rabatterna, men det finns några som gömmer sig i de olika produktkategorierna med.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Auktioner

   Ett tips om du är ute efter att spara pengar när du shoppar på VidaXL är att kolla in deras auktioner. I högerspalten direkt när du kommer in på sidan finner du aktuella auktioner på produkter till riktigt bra priser. Samtliga produkter, som alla är helt nya, startar från 10 kronor. Så passa på att göra en riktigt bra deal för VidaXL bjuder även på frakten.
   2000
   Visa merVisa färre