Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en VVS och Bad rabattkod

   Här finner du alla VVS och bad kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Anmäl dig till nyhetsbrevet och få en 50 kr VVS och Bad rabattkod

   Visa koden

   Spara 20% på handdukstork hos VVS och Bad just nu

   Visa rabatten

   Upp till 40% rabatt på tvättställsblandare hos VVS och Bad

   Visa rabatten

   Spara upp till 20% hos VVS och Bad på mängder av varor

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   5%Rabattkod

   Vår mest använda VVS och Bad rabattkod

   Den överlägset mest använda rabattkod som vi haft på vår sida var en kod som gav 5% på hela sortimentet. Som om det inte var nog kunde rabattkoden användas hur många gånger man ville. Våra användare kunde alltså spara in stora pengar på flera köp. En rabattkod med dessa villkor är inte helt vanlig, men skulle den bli aktiv igen kan du vara säker på att det är just här du finner den först!

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara 100 kr på ditt nästa köp med VVS och Bad rabattkod
   Visa koden
   Handla för 100 kr billigare med denna VVS och Bad rabattkod
   Visa koden
   Spara 100 kr vid köp över 999 kr hos VVS och Bad
   Visa koden
   Nu mängder av varor till kök och badrum för 20% billigare hos VVS och Bad
   Visa rabatten
   20% rabatt på HELA sortimentet av utvalda producenter - missa ej!
   Visa rabatten

   Spara pengar på produkterna till renoveringen med dessa tips

   Nyhetsbrev

   Det finns ett väldigt enkelt sätt att spara in 50 kronor på ditt nästa köp. Det enda du behöver göra är nämligen att registrera dig till deras nyhetsbrev, så får du direkt en VVS och Bad rabattkod på 50 kronor. Tänk dock på att rabattkoden måste användas inom 14 dagar från att du anmält dig till nyhetsbrevet.

   Trustpilot

   Utifrån nästan 3000 recensioner på Trustpilot har VVS och Bad omdömet "Bra", med ett trustscore på 8,2. Du kan med andra ord vara säker på att du gör en bra affär och får ett bra bemötande när du handlar från VVS och Bad. VVS och Bads trustscore uppdateras kontinuerligt efter att nya recensioner kommer in.

   Frakt

   En anledning till att VVS och Bad en väldigt populär webbutik är då de alltid har fri frakt på alla beställningar. Detta gäller helt oavsett storlek eller pris på din order. Så gå in på direkten och plocka på dig produkter i webbutiken, och spara pengar genom att låta VVS och Bad betala för frakten!

   Returer

   Hos VVS och Bad har du rätt till att kostnadsfritt returnera din produkt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Skulle du inte vara nöjd med din produkt är det enda du behöver göra att fylla i formuläret för retur på hemsidan och skicka tillbaka produkten. Genom att ange ditt ordernummer finner du enkelt din beställning på hemsidan.

   Liknande rabatter från andra butiker

   50krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Kolla in de pressade priserna

   Mängdvis av rabatterade produkter till utförsäljning

   Är du på jakt efter de absolut bästa priserna rekommenderar vi dig verkligen att kolla in VVS och Bads utförsäljning. Här finner du de mest rabatterade och populära produkterna. Sidan uppdateras varje dag med nya, prissänkta produkter. Så oavsett orsaken till ditt besök till VVS och Bads webbutik bör du alltid kolla in vilka produkter som är rabatterade för dagen. Vill du spara in än mer på de redan prissänkta produkterna bör du såklart även kolla om du kan bruka en VVS och Bad rabattkod för ditt köp.

   Gör en prisförfrågan

   Hittade du inte den exakta produkt som du letade efter? Eller funderar du på att göra en större beställning av en eller flera produkter? I VVS och Bads webbutik kan du göra en prisförfrågan efter den specifika produkt eller produkter som du söker. Genom att göra detta kan du få ett skräddarsytt prisförslag, med ett förmodligen lägre pris på produkterna än om du skulle köpa dem separat i webbutiken.
   2000
   Visa merVisa färre

   Tips och trix

   På VVS och Bads hemsida kan du ta del av tips och trix som kan hjälpa dig spara både tid och pengar när du ska renovera hemma. Kolla in deras utbud av artiklar för att hålla dig uppdaterad kring deras senaste råd. Bland annat kan kan du detaljerat ta del av hur du på bästa sättet använder dig utav ROT-avdraget för din renovering. Ett spartips som vi kan bjuda på direkt här på vår sida är att alltid kolla om det finns en fungerande VVS och Bad rabattkod som kan spara dig pengar på ditt inköp av produkter till renoveringen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Stort utbud av badrumsprodukter

   VVS och Bad har ett av marknadens största utbud av produkter till badrummet. I webbutiken kan du bland annat finna produkter som:
   • Toaletter och tillbehör
   • Tvättställ
   • Blandare till duchen och tvättstället
   • Duschdörrar
   • Vattenlås

   Med stor sannolikhet kommer badrumsprodukten du är på jakt efter finnas i VVS och Bads sortiment. In och kolla i webbutiken direkt, och glöm såklart inte att kolla om vi för tillfället har aktiva VVS och Bad rabattkoder för specifikt badrumsprodukter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här