Rekommenderat

 • Stöd Sweden Rock-kollo, buda hem en fet gura!

  Stöd Sweden Rock-kollo, buda hem en fet gura!

  Rocken och framför allt hårdrocken hör till musikbranschens allra mest mansdominerade genrer. Sweden Rock Festival och Studiefrämjandet tar nu gemensamt ett initiativ för att ytterligare uppmuntra, stödja och främja tjejer som vill spela hårdrock, genom att starta Sweden Rock-kollo. Passa på att buda hem någon av de unika, signerade gitarrerna till förmån för initiativet! Kollot blir gratis för deltagarna, och alla intäkter går oavkortat till genomförandet.

 • Kameror och utrustning från Photographica_auction_sweden!

  Kameror och utrustning från Photographica_auction_sweden!

  Lägg vantarna på kameror, objektiv och annan utrustning från klassiska tillverkare!

 • By Malina POP-UP SALE

  By Malina POP-UP SALE

  Nu till rekordlåga priser! Fynda de sista plaggen från SS17 kampanjen i samarbete med Sellpy.

 • Utvalt Porslin

  Utvalt Porslin

  Fyll köket med porslin från Frihane! Just nu låga utropspris på designporslin.

 • Levi's POP-UP SALE i samarbete med Tradera

  Levi's POP-UP SALE i samarbete med Tradera

  Fynda bland mängder av samples från Levi's i Sellpys butik till riktigt bra priser

 • Handplockade begagnade märkeskläder

  Handplockade begagnade märkeskläder

  Scandinavian Secondhand handplockar begagnat mode från hela Europa. Här hittar du tusentals fina märkesplagg till låga priser med samfrakt!

 • Bästsäljare från VidaXL

  Bästsäljare från VidaXL

  Är du intresserad av hög kvalitet till låga priser? VidaXL har ett stort utbud av produkter för hemmet och hela familjen. Vi har samlat alla deras bästsäljare på denna sida!

 • Samlarbilar!

  Samlarbilar!

  Vi har samlat ihop de tuffaste vrålåken till salu på tradera. Cruising-säsongen börjar lida mot sitt slut, vilket lämnar desto mer tid till meck och vård inför våren.

 • Handplockad vinyl från Lejonkungen61

  Handplockad vinyl från Lejonkungen61

  Unna dig lite schysst nytt vax! Vinylgurun Lejonkungen61 har valt ut ett antal favoriter som säljs på Tradera.

 • Vinterjackor från Sellpy

  Vinterjackor från Sellpy

  Vintern står för dörren! Här kan du förbereda din och dina barns garderob för regnigt slask liksom för vinterns kyla. Buda hem en vinterjacka från Sellpy!

 • Populära vinylskivor

  Populära vinylskivor

  Populära plattor inom: Rock, 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Jazz, Punk, Soul, Funk, Reggae, Pop, Svenskt, Progg, HipHop, Metal, Country, Synth, och mycket mycket mer!

 • Peak Performance till outletpriser

  Peak Performance till outletpriser

  Som en del av det Svenska modeundret har Peak Performance vuxit fram sedan starten 1986. Med sina rötter i utförsåkning har Peak nu växt till att erbjuda ett brett utbud av kläder inom "sports fashion" där klädernas funktion och utseende är lika viktiga. På Tradera kan du hitta ett stort utbud av vintage och nya kläder från Peak till priser som är bättre än på rea eller outlet butikerna. Självklart kan du även sälja dina gamla Peak Performance kläder här hos oss.

 • Hyllor från String - Nya och Begagnade

  Hyllor från String - Nya och Begagnade

  En svensk designikon med historia tillbaka till 1949 som började med att vinna Bonniers bokhylletävling. Under 80 och 90-talet levde Stringhyllan ett någorlunda undanskymt liv för att återigen bli populär under 2000-talet. I dag är String mycket mer än bara enkla bokhyllor nu tillverkar de till och med höj och sänkbara skrivbord och hyllsystemen går att bygga ut i flertalet färger och storlekar, med eller utan lådor.

 • Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Här kan du fynda barnkläder i hög kvalitet från populära Polarn och Pyret. Välj mellan nytt och begagnat. Vi hoppas att du hittar något som kan passa ditt barn!