Rekommenderat

 • Populärt just nu - Filippa K

  Populärt just nu - Filippa K

  Just nu är det många som söker efter kläder från Filippa K, så vi har gjort det enklare för dig och samlat ett stort gäng fina Filippa K-annonser här. Fynda både oanvända och second hand plagg.

 • WESC Sample Sale

  WESC Sample Sale

  Passa på att fynda plagg från WESC sample sale-kollektion från våren 2017 i Simplets butik på Tradera

 • Populära vinylskivor

  Populära vinylskivor

  Populära plattor inom: Rock, 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Jazz, Punk, Soul, Funk, Reggae, Pop, Svenskt, Progg, HipHop, Metal, Country, Synth, och mycket mycket mer!

 • Handplockade begagnade märkeskläder

  Handplockade begagnade märkeskläder

  RomanticFashion handplockar begagnat mode från hela Europa. Här hittar du tusentals fina märkesplagg till låga priser med samfrakt!

 • Lanthandeln

  Lanthandeln

  Bättre än så här blir det inte! Jämtlands Auktionsbyrå auktionerar ut över 4000 unika objekt från en lanthandel, orörd sedan 50-talet. Ett fantastiskt tillfälle för dig som gillar retro- och vintageprylar!

 • Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Fynda bland mängder av samples från Levi's till riktigt bra priser

 • Peak Performance till outletpriser

  Peak Performance till outletpriser

  Som en del av det Svenska modeundret har Peak Performance vuxit fram sedan starten 1986. Med sina rötter i utförsåkning har Peak nu växt till att erbjuda ett brett utbud av kläder inom "sports fashion" där klädernas funktion och utseende är lika viktiga. På Tradera kan du hitta ett stort utbud av vintage och nya kläder från Peak till priser som är bättre än på rea eller outlet butikerna. Självklart kan du även sälja dina gamla Peak Performance kläder här hos oss.

 • Beyond Retro Pop-up

  Beyond Retro Pop-up

  Nu hittar du ett stort urval av Beyond Retro's kläder på Tradera under en begränsad period

 • Hyllor från String - Nya och Begagnade

  Hyllor från String - Nya och Begagnade

  En svensk designikon med historia tillbaka till 1949 som började med att vinna Bonniers bokhylletävling. Under 80 och 90-talet levde Stringhyllan ett någorlunda undanskymt liv för att återigen bli populär under 2000-talet. I dag är String mycket mer än bara enkla bokhyllor nu tillverkar de till och med höj och sänkbara skrivbord och hyllsystemen går att bygga ut i flertalet färger och storlekar, med eller utan lådor.

 • Pop-up försäljning i samarbete med Houdini

  Pop-up försäljning i samarbete med Houdini

  Fynda begagnade funktionsplagg i Selli säljservices butik på Tradera. Ett miljömässigt hållbart sätt att göra dig redo för nästa äventyr.

 • Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Här kan du fynda barnkläder i hög kvalitet från populära Polarn och Pyret. Välj mellan nytt och begagnat. Vi hoppas att du hittar något som kan passa ditt barn!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×