Beskrivning

Här börjar berättelsen om en ny valkyria.

Valkyrie Elysium är den senaste delen i Valkyrie-serien som skildrar en värld med gudar där mänskligheten dör ut, med en unik världsbild baserad på nordisk mytologi.

Valkyrie Elysium är det första actionrollspelet i serien och behåller specialattackerna och kombinationssystemet serien gjort sig känd för, samtidigt som det tar det till nästa nivå med ett nytt tredimensionellt och snabbt stridssystem.

Valkyrie Elysium har en unik grafisk stil som vackert skildrar en kollapsande värld orsakad av Ragnarök. Kompositören Motoi Sakuraba (Valkyrie, Tales, Star Ocean) återvänder till serien med sin fängslande musik.

Spännande strider
Som det första actionrollspelet i serien har striderna utvecklats till att bli intuitiva och tredimensionella.
Tillsammans med einhärjar som slåss vid din valkyrias sida är välbekanta specialattacker och kombinationssystem från serien fortfarande på plats.

Einhärjar
Einhärjar är andar som tjänar din valkyria. I Valkyrie Elysium kretsar berättelsen kring dynamiken mellan valkyria och einhärjar.
I strid kämpar de tillsammans med din valkyria och spelar en stödjande roll, hjälper till med kombinationer och bidrar med elementkrafter när de tillkallas. Uppgradera och anpassaUppgradera dina vapen, färdigheter samt einhärjar- och Divine Arts-kombinationer för att anpassa din spelstil.

Objektsnr 625559680

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 19:53

Valkyrie Elysium - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

427 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?