Beskrivning

Upplev en magisk belysning i din trädgård eller på balkongen med våra solenergilaftonljussträngar, modell 19-SJQ. Med deras hållbara design och avancerade funktioner, kommer de att förvandla varje kväll till en fest för sinnen.

**Solenergi - Miljövänlig och kostnadseffektiv:** Våra LED-ljussträngar drivs helt av solenergi, vilket gör dem både miljövänliga och kostnadsbesparande. Enkel installation genom att använda den inkluderade pluggen, se till att solpanelen är fri från hinder för optimerad laddning.

**IP65-skyddad hållbarhet:** Med sin höga skyddsklass IP65 är dessa ljussträngar motståndskraftiga mot damm och vattensprutning, perfekta för utebruk i alla väderförhållanden.

**Ljusstyrka och temperatur:** Varje sträng erbjuder en ljusstyrka på 36 lumen och en varm färgtemperatur på 1000K, skapar en härlig och romantisk atmosfär.

**Kontroll på distans eller direkt:** Välj mellan fjärrkontroll eller knapptryck för att enkelt anpassa ljussättningen efter ditt humör. Byt mellan två lägen, kontinuerligt ljus eller blinkande, för variation.

**Lång livslängd och kraftsparande:** Med en livslängd på fantastiska 3000 timmar och en låg effekt på bara 0.06W per sträng, är detta en investering för lång tid.

**PVC-hölje - Lätt och tåligt:** Höljt i kvalitativt PVC, är ljussträngarna lätta att hantera samtidigt som de håller emot mot tiden och vädrets påfrestningar.

**Enkel installationsanvisning och testning:** Vi inkluderar enkelriktade instruktioner för att säkerställa en problemfri installation. Testa dina ljussträngar genom att blockera solljuset från panelen och trycka på ON-knappen för att säkerställa fungerande innan du monterar dem.

Med sina 5 meter längd och 20 lampor, är denna ljussträng en dekorativ och praktisk lösning för att skapa en härlig stämning i din trädgård, på balkongen eller i butiksfönstret. Ge din omgivning ett personligt och festligt touch med våra solenergiljussträngar idag!

Objektnr 633199719

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 17:27

5m 20 LED Solcells Snöbollsljus: Trädgårdsfest Dekor

Pris

161 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?