Beskrivning

Automatisk på/av: Denna utomhussollampa kommer med ett solljussensorchip. Slå bara på strömbrytaren på locket och placera den i solen. Solcellslyktan laddas automatiskt under dagen och lyser på natten. När det kommer in i svagt ljus i skymningen kommer solljuset automatiskt att tändas, när gryningen närmar sig, himlen blir självlysande, solljuset tänds av sig självt. Den bästa dekorationen för trädgårdar och stigar.
Smart Sensor Chip: Våra stegljus drivs av gratis solenergi. Ingen ledning eller extern el krävs. Lyser 8-10 timmar på natten efter 6-8 timmars full laddning i solljus. Sollyktor har en inbyggd ljussensor, som automatiskt kan lysa på natten och laddas upp under dagen. Det har effekten av miljöskydd och energibesparing.
Lätt att installera solcellslampor: mäter 4,7 x 4,3 x 8 tum. Du behöver bara 15~20 sekunder för att installera solcellslamporna på önskad plats med insats. Om golvet är för hårt, vrid eller hamra det inte hårt. Prova att mjuka upp marken med vatten och gräv ett lämpligt hål för spiken.
Utsökt kreativt hantverk: Sprucken glasstruktur, diffus ljuskälla, romantiska varmgula 30 lysdioder, gjorda av koppartrådsljus. Den spruckna urtavlan och varmgula LED-lampor skapar en romantisk och romantisk atmosfär. Det vackra och mjuka ljuset kommer med en atmosfär av avkoppling, romantik och karneval.
Multifunktion: Dessa utomhussollyktor är perfekta för uteplats- och trädgårdsbelysning, särskilt trevliga för bröllop, fester, födelsedagar, årsdagar, jul, som kommer att dra nytta av vacker belysning för att skapa en romantisk, avslappnad och underbar atmosfär, gräsmatta, stig, uteplats, entré , steg, stig, veranda. Det ser bra ut i landskapsarkitektur och skapar en perfekt miljö för hela familjen.

Objektnr 633200446

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 17:35

4,7-tums utomhus vattentät solenergi trädgårdsbolllampa (varmvit)

Pris

160 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?