Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Ooöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Duplo 10880 "T. rex torn" - sällsynt och exklusiv byggsats av samlarkaraktär lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Följ med ditt barn till Jurassic World och återskapa all spänning och drama från filmen med det här spännande setet! En T. rex är på rymmen och hugger med käftarna! Barn kommer att älska att hjälpa Owen Grady att köra bilen, ställa sig öga mot öga med den stora dinosaurien och ta sig till utkikstornet för att kalla på hjälp. Den här lättbyggda dinosaurieleksaken med stora byggklossar är perfekt för att skapa oändliga rolleksäventyr med dinosaurietema. Innehåller LEGO® DUPLO® figuren Owen Grady och en T. rex. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Letar du efter något inom LEGO® Duplo? Då har du hamnat rätt! I vår butik "Peklek" hittar du ett fint sortiment av sällsynta Duplobyggsatser, från enklare specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna. DUPLO® byggsatserna ger barn möjlighet att lära sig saker om världen samtidigt som de förfinar sina motoriska färdigheter – och förstås många timmars kul lek och underhållning! Det finns så mycket att göra och satserna kan kombineras så att barnen lär sig nya idéer och koncept.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter: Innehåller LEGO® DUPLO® figuren Owen Grady och en T. rex med öppningsbara käftar. Med en bil och ett Jurassic World utkikstorn. Tillbehör: mobiltelefon, bensindunk och fällbar stege. Hjälp Owen Grady att rädda Jurassic World från en T. rex på fri fot! Kör till undsättning med bilen och ring efter förstärkning med mobiltelefonen! Iscensätt spännande rolleksberättelser baserade på filmen Jurassic World. Hjälp ditt barn att bemästra byggandets grunder med den här roliga dinosaurieleksaken. LEGO® DUPLO® produkterna är utformade speciellt för att vara roliga och enkla för små händer.

Objektnr 539151855

Visningar 2 947

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Duplo /Jurassic World 10880 "T. rex torn" - från 2018, oöppnad / förseglad!

Pris

979 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

959 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?