Beskrivning

OBS! Köp mellan 16 - 23 mars skickas den 25:e mars!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® City 60161 "Jungle Exploration Site" eller "Djungel - forskningsplats" - sällsynt och spännande byggsats, av samlarkaraktär med många lekmöjligheter, lanserad 2017, oöppnad / förseglad! LEGO® City 60161 "Djungel- forskningsplats" - lokalisera det försvunna planet i LEGO® City djungeln! Utforska det mystiska vraket och sätt sedan upp ett läger innan du hoppar ner i kajaken för att utforska templet längre ner längs floden. Håll ögonen öppna, det finns massor av djur och fällor som lurar i djungeln och ruinerna. Se till att du inte drar i fel lian! LEGO City djungeln är full av överraskningar! Innehåller sju minifigurer, pilot, två förare och fyra vetenskapsmän / utforskare, plus leopard, krokodil, orm, groda och två spindelfigurer. Innehåller en amfibisk helikopter med minifigurcockpit, vinsch, snurrande rotorer och pontoner, plus observationslastbil med ledad kranarm, plats för kajaken på taket och en motorcykel bak, samt ett amfibiskt fordon med minifigurcockpit och förvaringsutrymmen. Innehåller även ett flygplansvrak med öppningsbar cockpit och plats för en låda, grotta meden leopard med anfallsfunktion, tempel med fallande stenblock och fallucka, plus en byggbar Venus flugfälla med ”mun” som slår igen. Ta bort taket på lastbilen för att komma åt observationsrummet. Lyft upp flygplanets cockpit med kranarmen för att visa skatten. Tryck på aktiveringsfunktionen på baksidan av grottan för att få leoparden att anfalla. Sänk helikoptervinschen och frakta bort skatten. Dra i lianen och få stenblocket att rasa ner. Dra i handtaget för att aktivera templets fallucka. Tryck på toppen på Venus flugfälla för att fånga spindeln. Tillbehör: karta, två lådor, röd kristall, röd diamant, två gyllene grodstatyer, stenblock, skyffel, kofot, kycklingben, machete, kompass, yxa, paddel och en byggbar lägereld.Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Objektnr 502233183

Visningar 5 524

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO City 60161 "Djungel - forskningsplats" - från 2017, oöppnad / förseglad!

Pris

2 598 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

956 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?