Beskrivning

I den här auktionen bjuder du på Babblarna figurer i mkt fint skick: BIBBI, BABBA, BOBBO, DIDDI, DODDO, DADDA. Perfekt för dig som börjat tänka på advents/paketkalendern; här har du 6 dagar fixade direkt!
Babblarnas ”babbel” använder det talade språkets melodi och barnet tränas i hur språket låter, men det kan också locka med barnet att börja ”babbla” själv. Att få komma igång med tal och språk utan att använda riktiga ord fungerar som en katalysator för många barn, särskilt för barn som har lite extra svårt i sin språkutveckling.
I leken kan du gömma oss, prata med oss och sjunga för oss. Vi kan busa med dig och försvinna… Var är Babba? Vem hittar du först Bibbi eller Bobbo? Vad vill Dadda göra? Men, Diddi och Doddo – kom fram nu – det är dags att äta middag! Doddo do doo do!

BOBBO symboliserar rörelse och motorik. Bobbo är en glad och sprallig figur, men med ett hett temperament. Bobbo älskar att röra sig och dansa, och att ge sig ut på äventyr!

DADDA är impulsiv, kramig och lite klumpig. Dadda älskar att vara ute i naturen, och både titta, känna på och härma växter och djur.

DIDDI far runt som ett yrväder och kan bara inte sitta still! Diddi är energisk och konstnärlig, gillar att hoppa, volta, och måla med många färger!

DODDO är lugn och stabil, och sätter alltid sina kompisar först. Doddo är den som ser om någon är ledsen eller utanför. Doddo älskar att sjunga.

BABBA är en pratsam figur som gillar att läsa sagor och diskutera saker. Babba är modig, tar gärna täten och gillar att arrangera aktiviteter där alla kan vara med.

BIBBI är stillsam och försiktig, tycker om att ta det lugnt och studera saker. Bibbi tänker mycket och älskar klurigheter och uppfinningar.

Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar och du betalar som mest 59:- i spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!
Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 5 dagar via Swish, bankkonto, eller tradera

Objektsnr 630449416

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 07:26

BABBLARNA alla 6 figurer BOBBO BIBBI, BABBA, DIDDI, DODDO, DADDA.

Pris

149 kr

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 150 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?