Beskrivning

Tillverkad i mjukt följsamt skinn. Riktigt snygga till ett par jeans, men funkar precis lika snyggt till en kavaj el. kostym. Det är dessutom den perfekta "året om" skon med undantag för de allra varmaste/kallaste dagarna. Planerar du att bara köpa ett par skor denna säsongen, är detta helt klart det perfekta valet.
Fint skicl, stl 37. Nypris 1699:-
Sneaky Steve är ett svenskt skomärke, grundat 2007 i Göteborg, med fokus på hög kvalitet, hållbar Portugalproduktion och förbannat snygga skor.
Sneaky Steve är föddes ur en längtan att göra något annorlunda på skomarknaden. Idén var då, som nu, att riktigt bra skor skapas av människor med passion och för att producera något som känns äkta och genuint, finns det ingenting som kan ersätta den mänskliga andan.

Vi har massor kläder/paket och leksaker ute nu! Passa på att fyll ett paket för våren och skola/föris.
Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!

Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 7 dagar, via Swish eller traderas betallösning.

Objektsnr 630450004

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 07:46

SNEAKY STEVE boots i läder jodphurs i NYSKICK!!

Pris

199 kr

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 150 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?