Beskrivning

Hot Wheels Speedway Hauler omdefinierar Hot Wheels förvaring och racing i en mycket cool lastbil som är full av överraskningar. Små displayfönster på släpvagnen visar upp de över 20 Hot Wheels-bilar den kan bära, och när barnen drar i baklåset vecklas lastbilen ut till en sex fot lång racerbana! Oanvända bilar förblir synliga under banan, medan lastbilens hytt omvandlas till en dubbel avfyrare som skickar iväg två bilar i en episk huvud-mot-huvud-strid. Vinnaren fortsätter till nästa äventyr med banor som kopplas till andra Hot Wheels City-set (säljs separat).

Denna multifunktionella fordon levereras med tre Hot Wheels-fordon i skala 1:64 och kan rymma upp till 19 till (säljs separat). Den erbjuder oändlig underhållning för barn i åldern 4 till 8 år. Färger och dekorationer kan variera.

  • Hot Wheels Speedway Hauler är den ultimata allt-i-ett Hot Wheels-paketet med så många funktioner och så många sätt att leka!
  • Den massiva lastbilen gör sig utmärkt för skjut-omkring-lek på egen hand, samtidigt som den fungerar som förvaring för upp till 22 fordon (säljs separat). Och den 3-i-1-leksaken omvandlas också till en sex fot lång racerbana med en dubbel avfyrare för tävlingsmässig racing.
  • Barn kan omvandla lastbilens hytt till en dubbel avfyrare för flerbilskapplöpning med en rättvis start, och det finns en fantastisk utlösarfunktion i slutet av racingspåret som låter den första bilen komma i mål medan den andra bilen fastnar på banan!
  • Ett säkert lås baktill öppnas och dras ut för att skapa en sex fot lång racerbana. Oanvända fordon förblir på display i fack under banan, lätta att ta tag i när de behövs.
  • Använd omkopplaren för att hålla fordon tillbaka för att möta en ny utmanare eller skicka dem ner på banor som kan kopplas till andra Hot Wheels City-set (säljs separat) för utökad action.
  • Hot Wheels-transportfordonet levereras med 3 Hot Wheels-bilar och utrymme för att frakta över 20 (ytterligare bilar säljs separat).
  • Barn i åldern 4 till 8 år kommer att älska Hot Wheels® Speedway Hauler många fantastiska funktioner - allt-i-ett-setet är en utmärkt present för dem som precis börjar utforska Hot Wheels®-universumet eller för dem som vill visa upp sin samling.

Objektsnr 609710843

Visningar 579

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hot Wheels Speedway Hauler (Inkl. 3 Bilar) - Helt nytt!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?