Beskrivning

Skapa Spännande Stuntbanor med Hot Wheels Fuel Can Stunt Box!

Hot Wheels Track Builder Unlimited Fuel Can Stunt Box levererar allt som behövs för att kickstarta en episk konstruktion och ge näring åt barns kreativa motorer. Den bensindunk-formade behållaren rymmer grundläggande kurvade och raka spårbitar så att barnen kan designa en bana full av boostande och imponerande stunts. Inte nog med att lådan fungerar som snygg och användbar förvaring, den omvandlas även till en del av leksetet! En Hot Wheels-bil ingår så att barnen kan bygga, boosta och göra stunts direkt. Varje spårbit är kompatibel med andra set för att skapa unika designer fyllda med äventyr. Ytterligare set säljs separat. Färger och dekorationer kan variera.

  • Hot Wheels Track Builder Unlimited Fuel Can Stunt Box är fullpackad med allt som behövs för att skapa en fantastisk bana för racing och stunts!
  • Behållaren, formad som en bensindunk, är fylld med spårbitar och tillbehör för att bygga en bana efter barnets egen design. Själva lådan förvandlas till en del av leksetet för ännu fler stunts och racemöjligheter!
  • Varje bit är kompatibel med andra Hot Wheels spårset så att barnen kan fortsätta att bygga ut sitt drömspårsystem. Ytterligare spårset säljs separat.
  • De dedikerade förvaringsplatserna i bensindunken gör det enkelt att hålla bitarna organiserade och hindrar dem från att gå förlorade.
  • En Hot Wheels bil ingår, vilket gör detta till en utmärkt allt-i-ett-present till barn från 6 år och äldre som älskar att experimentera och skapa med sina Hot Wheels spårsystem.

Vad finns i lådan?
5 st 8-tums låga väggspårbitar
1 st 180-gradig kurvad spårbit
3 st spåranslutningar
1 st 180-gradig kurvanslutning
1 st 90-gradig kurvad spårbit
1 st 24-tums loopspår
1 st flippare
1 st avfyrare
1 st bränsledunk (förvaringsbox/spåraccessoar)
1 Hot Wheels fordon

Ålder
Från 6 år och uppåt.

Objektsnr 609711332

Visningar 728

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hot Wheels Track Builder Unlimited Fuel Can Stunt Box - Helt nytt!

Pris

498 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?