Beskrivning

Auktionen avser en mycket fin tunn kostym från H&M i både bra skick och kvalitet. Mycket snyggare i verkligheten än på bilderna. Passar utmärkt till sommarens fester. Köpte den här på Tradera för 199:- till sonen, men den var tyvärr för liten. Endast använd en gång enligt säljaren. Sänkt utropspris!

Kavajen är i storlek 50, har 3 innerfickor och extraknappar medföljer. Mått: midjevidd drygt 46 cm, längd från axeln och ända ner 77 cm och ärmlängden från axeln och ner till ärmslutet är knappt 67 cm.

Byxan är märkt storlek 52 men eventuellt mer som 50, se mått: midjevidden mätt tvärs över är 46 cm, och innerbenslängden är 82 cm.

Vikt drygt 1 kg inklusive emballage. 59:- tillkommer i fraktkostnad med Post Nord och endast lite emballage, och med risk att den blir skrynklig eftersom jag då måste vika ihop den mycket. Med Schenker blir det 73:- och då kan jag packa in bättre. Avhämtning går också bra.

Jag samfraktar gärna så kika på mina andra auktioner också :) Jag kan skicka drygt 800g för samma fraktkostnad. Betalas genom att klicka på betala på auktionsidan på Tradera, senast 3 dagar efter avslutad auktion om vi inte kommit överens om annat.

Objektnr 633661790

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 21:12

GRÅ GANSKA TUNN SNYGG KOSTYM I MYCKET BRA SKICK * STORLEK 50-52

Slutpris

|

189 kr

Auktionen är avslutad

TotalEdvin vann auktionen

MarjaS

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 511 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också