Beskrivning

M|
En enkel men romantisk svart klänning i vacker blomster-spets (men som även har en underklänning i bomull under)! Perfekt att ha till vardags eller finare tillställningar där man vill klä upp sig - eller som även passar till romantisk och vanlig goth-stil! I den här klänningen känner man sig riktigt vacker, som Morticia Addams!

DEADSTOCK/RARE/SLUTSÅLD!


Storlek: M.
Skick:
använd ett flertal gånger -men är i fint skick! (OBS! Vänster sida av klänningens kjolsöm är avklippt (se bilder), men det märks knappt när man bär klänningen!)
Pris: 350kr (NYPRIS: 499kr)!

VIKTIGT!
* Jag har 1 dag (24h) samfrakt - titta gärna på mina andra annonser och se ifall du skulle vilja ha något mer i ett och samma paket!

*Jag skickar ALLTID paket så snabbt jag kan - oftast inom 24h! Om det skulle komma upp förhinder så informerar jag dig som köpare; jag tar som max 7 dagar på mig att skicka dina varor!

* Jag skickar paket så billigt som möjligt, så miljövänligt som möjligt - vilket betyder att jag oftast använder mig av gamla kartonger, förpackningar etc!

* Jag skickar främst mindre paket via Postnord och större paket via DHL/Schenker. Om du som köpare vill ange ditt eget förslag, måste du nämna detta i ditt meddelande INNAN bud eller köp.

*
Jag kommer alltid kolla de varor som skickas till dig som köpare och jag tvättar, rollar och rengör alla varor till mitt yttersta för att de ska vara i bästa skick när de når fram till dig!

*
Jag har katt i hemmet vilket kan påverka allergiska om det skulle råka komma med några hårstrån i t.ex. kläder. Jag avråder därför allergiker från att handla just kläder från mig - tråkigt, men nödvändigt för största säkerhet.

Objektsnr 630441467

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 22:53

HM DIVIDED - Svart Lång Assymetrisk Spets Maxi Klänning Emo Goth Rock Gothic

Pris

300 kr

DarkDreamDrop

Göteborg, Sverige

5.0

DarkDreamDrop

Verifierad

Toppsäljare

148 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket