Beskrivning

Ett utav de bästa spelen jag spelat!

Färdas genom ett land fyllt med katter, möss och människor, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom är uppföljaren till det hyllade spelet Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, som skapades av Level-5 i samarbete med Yoshiyuki Momose, en veterananimatör från Studio Ghibli. En kupp tvingar kung Evan och hans kattfolk att gå i exil. Evan måste nu förlita sig på sina vänner och kraften från de mystiska varelserna Higgledies för att skapa ett nytt kungarike och ännu en gång förena världen. Res genom Ding Dong Dell, ett välförsett och praktfullt kungarike där katter, möss och människor fridfullt lever sida vid sida under en vänlig pojkkungs styre. Men när mörka krafter agerar mot honom och tvingar bort honom från hans eget kungarike ställs hela världens öde på spel. Endast med hjälp från sina trognaste vänner och kraften från de mystiska varelserna som kallas Higgledies kan Evan förbereda sig på den stundande kampen.

Kings Collectors Edition innehåller:
-
Spelet
- The Kingmakers: skapandet av Ni no Kuni II på en Bluray-skiva
- Ljudet från spelet på en vinyskiva.
- Diorama-figur med en 20 cm hög roterande låda som spelar musiken från spelet
- Steelbook
- Säsongspass

Allting är med och kan även komma med originalbox om du som köpare önskar detta (inför köp)!

SLUTSÅLD/DEADSTOCK/SUPER RARE COLLECTORS EDITION!


Storlek: -
Skick:
använt skick - lite mindre bucklor på omslagen.
Pris:
1.500kr (NYPRIS: 2.500kr)!

VIKTIGT!
* Jag har 1 dag (24h) samfrakt - titta gärna på mina andra annonser och se ifall du skulle vilja ha något mer i ett och samma paket!

*Jag skickar ALLTID paket så snabbt jag kan - oftast inom 24h! Om det skulle komma upp förhinder så informerar jag dig som köpare; jag tar som max 7 dagar på mig att skicka dina varor!

* Jag skickar paket så billigt som möjligt, så miljövänligt som möjligt - vilket betyder att jag oftast använder mig av gamla kartonger, förpackningar etc!

* Jag skickar främst mindre paket via Postnord och större paket via DHL/Schenker. Om du som köpare vill ange ditt eget förslag, måste du nämna detta i ditt meddelande INNAN bud eller köp.

*
Jag kommer alltid kolla de varor som skickas till dig som köpare och jag tvättar, rollar och rengör alla varor till mitt yttersta för att de ska vara i bästa skick när de når fram till dig!

*
Jag har katt i hemmet vilket kan påverka allergiska om det skulle råka komma med några hårstrån i t.ex. kläder. Jag avråder därför allergiker från att handla just kläder från mig - tråkigt, men nödvändigt för största säkerhet.

Objektnr 632421478

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 16:08

PS4 - Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (King's Edition) JRPG Anime Playstation 4

Pris

1 299 kr

DarkDreamDrop

Göteborg, Sverige

5.0

DarkDreamDrop

Verifierad

Toppsäljare

149 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?