Beskrivning

Dykarklocka 100ATM, massivt stål + silikonarmband

Herrur av Riedenschild med felfritt utförande. Boetten är tillverkat av rostfritt och saltvattenbeständigt 304 rostfritt stål, Bezelen kan roteras på ena sidan. Indexen och händerna är utrustade med en stark fluorescerande massa. Den detaljerade urtavlan i den så kallade solskuret ger en speciell djupeffekt. Modellen drivs av ett kraftfullt batteri med en livslängd på 10 år. Inuti klockan arbetar en exakt kvartsrörelse från Citizen Miyota, kaliber 2S60. Safirkristallen är reptålig och antireflektrativ, så du har alltid tiden i sikte. Denna modell är perfekt för hobby- och professionella dykare och är vattentät upp till 100 ATM (enligt Din 8310 / ISO 2281). Klockan är utrustad med ett hudvänligt och slitstarkt silikonband samt ett fast rostfritt armband och saltvattenbeständigt rostfritt stålarmband. De medföljande klockarmbanden är utrustade med snabbkopplingsfjäderstag (Quick Release System). Metallarmbandet har en utfällbar förlängning, så klockan kan också bäras med en våtdräkt.??Våra divers klockor blev kända under namnet "Army Watch" som har designats och producerats sedan 2002 av företaget Richard Eichmüller (i München / Tyskland). Designen har alltid varit en viktig hörnsten och är därför uteslutande utarbetad i München. Produktionen av våra klockor sker under de senaste tekniska förutsättningarna och kontrolleras kontinuerligt och kontrolleras av våra produktionsexperter på plats.
Tekniska data: - Rörelse: Miyota 2S60 - Hölje material: 304 rostfritt stål - Falldiameter: 46mm - Klocka rem klack: 22mm - Vattentät: 100 ATM "1000 meter"

CL & CO AB är återförsäljare för Eichmüller Riedenschild Thunderbirds Army Watch

Själva känslan av att äga en Riedenschild är oslagbar. Speciellt med tanke på det låga priset. Ett måste till sin klocksamling.

Riedenschild är inte ett märke många känner till vilket vi på CL & CO gillar för det känns mycket mer unikt än något alla känner till som massproduceras.

Märke: RIEDENSCHILD Original
Diameter: 46mm
Armband: massivt stål + silikonarmband
Vattentät: 1000 meter
Urverk: Japanskt urverk
Glas: reptåligt safirglas
Stål: saltvattenbeständigt

Garantier på klocka samt batteri ingår 2 år

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten

Objektsnr 631325488

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 14:17

Dykarur Riedenschild Vattentät 1000 meter metall + silikonarmband safirglas

Pris

3 950 kr

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?