Beskrivning

Galler mellanrum: 13 mm
Innermått bredd: 845mm
Mått stora dörren; h390mm b327mm
Mått lilla dörr 1 o 2 : h260mm b296
Fot längd : 150mm
Botten djup : 90mm
Vägg sektion mått :
höjd 900mm
Bredd : 880mm

Denna fågelbur kan användas som stor modell (se mått) eller användas som halverad. Alla delar är fristående och gallerväggarna har sina egna ramar och träs och monteras ihop med mutter och M6x40 skruv. De borrade hålen i väggarna är genomgående utan gänga och finns fyra i varje list för att oberoende kunna monteras ihop med varje vägg (de 4 väggarna mot botten med varandra och de 4 väggarna överst med varandra)
Botten är en fristående ram med plugg som ställfot och med en låda som botten för att lätt kunna ta ur och tömma botten material.
I denna bur har de varit gräsparakiter i därav inget galler längst ner som på många andra burar.
Taket är fristående med, det har jag dock bara satt fast med buntband, men man kan ju införskaffa annat, jag har velat ha de enkelt med att kunna ta bort tak samt väggar för att utan hinder kunna byta inredning som tex större grenar etc i buren och även rengöring.
Buren har 3 dörrar, en större nära botten och två högre upp. Den större dörren mot botten går ej att ta av men de andra två går enkelt att monteras av och på om så önskas.
Buren är oerhört stabil men inte för tung att flytta på uppmonterad, gjord i metall och svartlackad och är ca 6 år gammal och det är jag själv som tillverkat den.
Lätt att monteras ner och upp, därav lätt att flytta på/transporteras.
Den har naturligtvis slitskador/skavanker nu efter åren men den har funkar alldeles utmärkt för mig och de fåglar jag haft.
För fler bilder och information är det bara att skicka meddelande så svarar jag så fort jag kan. Priset kan diskuteras till viss mån. Upphämtas på plats eller kan mötas halvvägs beroende på avstånd

Objektnr 634791313

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 21:28

Fågelbur designad för 2 modeller i ett

Pris

1 500 kr

Elina777

Hillerstorp, Sverige

4.9

Verifierad

15 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också