Beskrivning

Detta kit innehåller allt du behöver för att säkerställa optimal prestanda för din kinesiska dieselvärmare. Det består av 2-8KW billuftdieselpackningar och keramiska glödstift, vilket ger en heltäckande lösning för ditt värmesystem.

Detta kit är designat specifikt för kinesiska dieselvärmare och erbjuder pålitlig och effektiv prestanda. Packningarna skapar en tät tätning som förhindrar luftläckor eller värmeförlust, medan de keramiska glödstiften säkerställer snabb och konsekvent tändning för smidig drift.

Med detta kit är det enkelt att installera eller byta ut packningar och glödstift. Komponenterna är designade för enkel installation, vilket gör att du kan få igång din dieselvärmare snabbt och problemfritt.

Förbättrad hållbarhet: Dessa packningar och glödstift är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att klara kraven från regelbunden användning. De är hållbara och motståndskraftiga mot höga temperaturer, vilket säkerställer lång livslängd och tillförlitlighet under olika förhållanden.

Objektsnr 626980701

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 16:14

Sotningssats dieselvärmare 2-8KW Kinavärmare Glödstift Nyckel Packningar Webasto

Utropspris

|0 Bud

340 kr

Auktionen avslutades utan bud

P.G.O.

Onsala, Sverige

P.G.O.

Verifierad

139 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?