Beskrivning

Explore 2/2019 Den verkliga historien bakom GAME OF THRONES. 13 verkliga berättelser som gett inspiration till George R R Martins fantasi Säsongsöversikt: sammanfattning av de första sju säsongerna och seriens höjdpunkter Karta över Westeros: studera kartan och hur den utvecklas när huvudkaraktärerna slåss om makten i säsong 8 Släktträd: en översikt över seriens karaktärer: äktenskap, barn, dödsfall och dödsorsak Fascinerande fakta: Vilken är farligast blå eller röd drakeld? Upptäck vetenskapen bakom de två arméernas starkaste vapen.

Bokinformation

Utgivningsår: 20190227

Isbn: 9788253540689

Utgivare: Bonnier Publications A/S

Mediatyp: BB.

Fri frakt inom Sverige. No international buyers.

Samfrakt tillämpas så länge som det gäller auktionsköp inom samma kalendermånad.

Enligt den allmänt använda skickgraderingen som används för serietidningar är denna tidning i skicket NM (Near Mint) - "Nästan perfekt nyskick. Som nytt; exemplaret uppvisar synnerligen små defekter. Endast vid en ingående inspektion kan det upptäckas ytterst obetydliga spår av distibution eller hantering. Ryggen har möjligen några enstaka, knappt märkbara brytveck. Hörn och kanter är kanske inte fullt så perfekta som på ett Mint-exemplar. "

Observera att seriösa tidningsförsäljare anger som mest skicket NM (Near Mint). Inte ens tidningarna i matbutiken håller skicket M (Mint), de har oftast blivit ”förstörda” av hanteringen och exemplaren i bokhandeln kan någon ha bläddrat igenom, för det är det som kan göra skillnaden.

Retur:
Du har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätt åberopas ska detta göras inom 14 dagar från det att du har mottagit produkten. Ditt ansvar är att stå för returfrakten SAMT för att returen också skickas spårbart. Om ett auktionsobjekt är skadat i frakten, skicka bild på objektet samt emballage och spara allt tills Styxon kontaktar dig. När Styxon har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om auktionsobjektets kvalitet har påverkats till följd av din hantering kommer ingen återbetalningen att göras.

Returinstruktioner:
Återanvänd om möjligt samma kuvert/kartong och emballaget som auktionsobjektet levererades i. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer MÅSTE sändas spårbart.

Objektnr 632863171

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:24

FRI FRAKT: Explore 2/2019 Den verkliga historien bakom GAME OF THRONES

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

styxcards

Gävle, Sverige

5.0

styxcards

Verifierad

Toppsäljare

331 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också