Beskrivning

Mozart : Köchel 1-626 av Folke H. Törnblom (W&W serien 289)

Format: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 1971
Förlag: Wahlström & Widstrand
Omslag: Per Åhlin
Antal sidor: 254

Folke H. Törnbloms nya Mozartbok vill först och främst vara en uppslagsbok för dem som vill ha data och uppgifter om Mozarts musik.

Boken kan emellertid också läsas som en fortlöpande skildring av Mozarts liv och verk. Författaren ger intressanta beskrivningar och analyser av Mozarts kompositioner och belyser samtidigt den stilistiska utvecklingen i hans musik.

Mozarts verk är i boken behandlade i den ordning som de har i Köchels förteckning. Ludwig Alois Friedrich Köchel, som med sin lista över Mozarts verk försökte bringa ordning och reda i dessas mångfald, har som en skugga kommit att följa Mozart; man nämner knappast ett Mozartverk utan att tillägga namnet Köchel och en siffra. Med hjälp av ett utförligt register och en bilaga med not-exempel kan man i denna bok finna Köchelnumret för olika verk och snabbt hitta dem.

Folke H. Törnblom är en av våra mest kända och uppskattade musikskribenter. Han har tidigare givit ut en rad biografier över tonsättare, t. ex. Beethoven, Schubert, Wagner och Verdi, "Symfoniboken", "Att läsa partitur" och det stora verket "Operans historia".

Skick
Fint läst skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 630368914

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:29

Mozart : Köchel 1-626 av Folke H. Törnblom (W&W serien 289)

Pris

90 kr

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?