Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask (stor papplåda).
* Manual medföljer.

VCOM FinalBid
Vinn fler eBayauktioner och spara pengar också!

Har du någonsin varit högsta budgivaren i en Internetauktion, för att sedan bli överbjuden av någon i den allra sista minuten?

Går du miste om auktioner eftersom du inte kan vara där när de stänger?

Vill du undvika budgivningskrig som bara tjänar till att driva upp högre och högre priser?

Gillar du tanken på att betala mindre för objekt?

Om så är fallet, behöver FinalBid!


De kritiska sista sekunderna av budgivning

Visste du att den viktigaste komponenten för att vinna de flesta auktioner är att helt enkelt vara där i slutet för att placera ditt bud?
VCOM Final Bid hjälper dig att vinna fler auktioner genom att bjuda åt dig i dessa sista, viktiga, sekunder vilket ger dina konkurrenter lite eller ingen tid för att bjuda över dig! Detta unika verktyg ger dig till vinnare. ...och det är så lätt! Du hittar helt enkelt det objekt du vill, skriv in ditt maxbud, och sedan är det klart.

Hur kan Final Bid vinna fler auktioner till dig?

Inom ungefär en minut innan auktionen stänger, går Final Bid tillhandling och placerar lägsta möjliga budet över det aktuella priset ( till ditt förinställda max). Och om det behövs, kommer Final Bid fortsätta att bjuda den minsta tillåtna ökningen, och bjuda på alla andra bud på några sekunder - mycket snabbare än du (eller dina konkurrenter) kan göra manuellt!

Bjud mindre, spara mer!

Du bjuder på ett objekt och när auktionen fortskrider, fortsätter priset att öka. Men varför arbeta mer och att betala mer för de objekt du vinner? Undvik att " bjuder upp" priset - låt Final Bid gör allt arbete och spara pengar. Låt det övervaka och lägga dina bud i ett obegränsat antal auktioner. Genom att bjuda bättre, snabbare och smartare kommer Final Bid snabbt att betala sig.

Användbar "GruppBud"-funktion hjälper dig att spara ännu mer

När du ser flera olika auktioner som säljer samma objekt du vill ha, placera helt enkelt dem alla i en GruppBud-mapp och skriv in ditt maxbud. Så fort en av dem vinnerkommer Final Bid att avbryta alla andra i den gruppen automatiskt! Det är ett bra sätt att öka dina chanser att vinna och att få ett lägre pris också! Och du kan ha så många aktiva Gruppbudsmappar som du vill .

Funktionsspäckade verktyg gör "eBaying" lätt!

Från ett enda fönster kontrollerar du aktuella bud och auktioners sluttider, granskar tidigare auktioner och hittar lätt, sorterar och sparar artikelinformation och bilder, samt komplexa sökningar. Detta gör det enkelt att hitta dem senare så att du kan placera nya bud, nya sökningar, göra undersökningar och analys, eller göra en ny auktionssida och sälja ett objekt som du tidigare vunnit på eBay.

Låt Final Bid göra jobbet åt dig, medan du njuter av det roliga och spännande med att vinna auktioner!

Aldrig mer kommer du att gå miste om viktiga aktiviteter, stanna uppe sent som barnvakt till din dator, eller oroa dig för att behöva vara där precis då auktionen stänger. Final Bid kommer även att låta dig veta om budgivningen har överskridit ditt förinställda max så att du kan öka ditt bud om du vill. Att vinna på eBay har aldrig varit så enkelt !

SYSTEMKRAV:
Win 2000/XP (Fungerar även på en del nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628361361

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:56

FinalBid - Låt datorn bevaka dina bud automatiskt / NYTT

Pris

29 kr

Slutar om

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?