Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Battleground Vietnam - War In The Jungle

Krigsdokumentär från 2005.

Begagnad DVD i bra skick

Kriget i Vietnam kom att bli ett av 1900-talets värsta, vars konsekvenser går ända in i våra dagar. Hur startade det? Varför stred USA i ett litet land i Asien? Kunde kriget helt ha undvikits?

I denna unika 5-discsamling skildras kriget som det verkligen var: Från politiska beslut i regeringsbyggnader till hemska levnadsförhållanden i den skoningslösa djungeln! Från den franska kolonialismen i Sydöst-Asien, till USA:s inblandning och de oräkneliga bilder som verkliggjorde krigets vidrighet för miljontals tv-tittare. ”Battleground Vietnam” innehåller hjärtskärande scener av byar som bränns ned, tar oss med till krigets vardag för tusentals modiga soldater och berättar om alla de oskyldiga som fick betala priset ...

Skådespelare:

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 598436763

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battleground Vietnam - War In The Jungle (Beg)

Pris

149 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 379 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också