Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 20 fot uppblåsbara filmduk är designad för att hjälpa dig att ha roligare vid familjesammankomster och utomhusgrillar. Skapa en glad atmosfär medan vänner, barn, arbetskamrater eller grannar kommer att ha det bra.

Den exploderar snabbt inom en minut efter att den anslutits och kan skapa en bredbildsskärm i full storlek med favoritfilmer, TV-program, videor eller spela spel.

Den vita skärmen är gjord av 600DD Oxford-tyg, som är lätt och lätt att rengöra.

Obs: När du använder en uppblåsbar filmduk måste fläkten vara påslagen och arbeta kontinuerligt.

- Jätte visningsområde

- Omedelbar installation

-stabiliserande och fixerande anordningar

- lätt att städa

Huvuddrag:

-20ft stor skärm,
Med ett bildförhållande på 16:9 låter den förstorade filmduken fler människor njuta av storfilmer utomhus tillsammans. Välkommen och underhålla fler gäster.

-350W fläkt,
Denna projektorduk kan blåsas upp helt utomhus på under en minut. Skärmen blåses upp automatiskt, så att du kan spela underhållande program på nolltid, utan ytterligare hjälp.

-600DD Oxford tyg,
Den uppblåsbara skärmen är gjord av tjock 600DD oxford-tyg och är lätt och torkar ren när ytan blir smutsig. Skärmen kan tas bort med kardborre.

- fasta rep och pålar,
Den triangulära stöddesignen ger stabilitet även på blåsiga dagar. Den externa projektorduken har en sladd fäst vid insatserna för att säkerställa en stabil bild.

- projektion fram och bak,
Den uppblåsbara filmduken utomhus har fram- och bakprojektion. Du kan montera projektorn och högtalarna på framsidan eller baksidan.

-används i stor utsträckning,
Perfekt för poolfester, grillfester på bakgården, jobbfester, födelsedagar, familjefester, skolfester, det stora spelet, camping, bröllop och mer.

Produktspecifikationer:

Material: 600DD Oxfordduk
Total diagonalstorlek: 20ft/6m
Display Diagonal Storlek: 16ft/5m
Bildförhållande: 16:9
Skärmstorlek (L*B): 13,8x8,2ft/4,2x2,5m
Totala mått (L*B*H): 16,8x6,56x11,2ft/5,12x2x3,41m
Fläkteffekt: 350W
Spänning: 110V/60HZ
Färg: svart+vit

Paket innehåll:

1 x uppblåsbar filmskärm
1 x fläkt
1 x repsats
6 x insats
1 x Reparationsduk
1 x sömnadssats
1 x påse

Funktioner och detaljer:

-Tålig, bärbar och lätt att rengöra: Hela skärmen är tvättbar och lätt att rengöra, tillverkad av höghållfast 600DD Oxford-duk, icke-deformerbar och fläckbeständig. Skärmen kan demonteras med kardborre, vilket gör den enklare att återmontera än traditionella snap-on skärmar.

- Jätte visningsområde: Skärmstorlek: 13,8x8,2 fot. Erbjuder fram- och bakprojektion med ett bildförhållande på 16:9. Den uppblåsbara utomhusduken kan fästas på vilken projektor som helst för en förstklassig utomhusbio- och teaterupplevelse, så att din familj och dina vänner kan njuta av storfilmer tillsammans.

-Omedelbar installation: Du kan blåsa upp den här projektorduken helt utomhus på under en minut med denna kraftfulla 350W lågbrusfläkt (ingår) och hålla den utdragen under hela ditt uppträdande när den är ansluten. Skärmen töms lätt och fälls ihop och förvaras i den utrymmesbesparande bärväskan.

- Stabil och fixeringsanordning: Designad med en triangulär bas, förblir projektionsduken stabil under projektionen och fixeras med rep. Skärmen kommer också med gårdspålar insatta i gräs eller mark för extra stabilitet och en utmärkt tittarupplevelse även på blåsiga dagar.

-Bred applikation: Projektorduken är perfekt för inomhus- och utomhusbruk, till exempel vid poolen, bakgården, bröllop, festivalevenemang och fester. Tillbringa en fantastisk kväll med folket på bakgården, på stranden eller åk på ett campingäventyr i skogen.

Objektsnr 631017034

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:30

20ft 16:9 uppblåsbar projektorduk kit med 350W blåsare, omedelbar installation

Pris

2 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?