Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna portabla projektionsduk har 16:9 4K HD och 160-graders betraktningsvinklar för tydliga och levande bilder. Du kommer att njuta av vackra filmer, bilder, spel och spendera mer tid med familj och vänner.

Projektorduksstativet är justerbart i höjdled för att möta dina olika behov. Med ett stativ i aluminium och skrynkelfri polyesteryta är denna videoskärm perfekt för hemmabio, konferensrum, bröllop och till och med utomhuscamping och filmkvällar på bakgården.

-4K HD levande bilder

- Vidvinkelskärm

-Höjd justering

- Bärbar och lätt att installera

Huvuddrag:

-16:9 4K HD-projektionsduk,
Den här bärbara filmduken skapar en uppslukande upplevelse med 4K HD-kvalitet och ett bildförhållande på 16:9. Dessutom är skärmen gjord av högkvalitativ polyesterfiber, som är skrynkelfri och lätt att rengöra.

-160 graders betraktningsvinkel,
Den 100-tums projektionsduken har en 160-graders betraktningsvinkel, vilket säkerställer tydliga projicerade bilder från olika visningsriktningar. Dessutom, eftersom skärmen är stor, finns det ingen förlust av upplösning från någon vinkel.

- Justerbart aluminiumstativ,
Tillverkat av robust aluminiumlegering ger stativet utmärkt stabilitet och stöd för din bärbara projektorduk. Du kan justera höjden inom intervallet 78,7 tum-98,4 tum/200-250 cm för bättre visning.

- Enkel och snabb installation,
Detta projektionsduksfäste installeras med bara några få steg, inga verktyg krävs. Dragstänger gör monteringen av ramen till en lek, och två övre klämmor håller skärmen säkert på plats.

-Lätt och bärbar,
Den övre och nedre ramen kan fällas ihop i fyra respektive sektioner för platsbesparande förvaring. Denna filmduk med stativ väger endast 8,4 kg och kan enkelt transporteras till din bakgård eller auditorium.

-Användning inomhus och utomhus,
Våra enastående projektionsdukar är det mest kompakta och resevänliga alternativet för projektion inomhus och utomhus. Perfekt för hemmabio, affärsmöten, bröllop, klassrumsträning, utomhuscamping, etc.

Produktspecifikationer:

Skärmmaterial: polyesterfiber

Stativmaterial: aluminiumlegering

Diagonal: 100 tum/254 cm

Bildförhållande: 16:9

Skärmupplösning: 4K HD

Betraktningsvinkel: 160 grader

Fästetyp: stativ

Bildyta (bredd x höjd): 89,4 tum x 50 tum/227 x 127 cm

Stativhöjd: 78,7"-98,4"/200-250cm (justerbar)

Produktvikt: 6,6 lbs/3 kg

Paket innehåll:

1 x projektorduk

1 x stativ

Funktioner och detaljer:

-4K HD Levande bilder: Projektionsskärmstativet ger dig levande bilder och en oklanderlig tittarupplevelse med 16:9 4K Ultra HD-upplösning. Polyesterskärmen ger utmärkt bildåtergivning tack vare sin skrynkelfria yta. De fyra svarta sidokanterna är designade för att förbättra bildens kontrast.

-Vidvinkelskärm: Projektionsduken med stativ har en 100-tums/254 cm diagonal visningsyta, vilket gör att fler människor kan njuta av storfilmer tillsammans. Den breda 160-graders betraktningsvinkeln betyder att du inte kommer att uppleva bländning eller lumenförlust när du sprider ljus i ditt rum. I alla riktningar, även i ett väl upplyst kontor.

- Hållbar stabilitet och höjdjustering: Vår projektorstativduk kommer med ett aluminiumstativ, vilket säkerställer stabilitet på alla typer av golv. Dess ben är vikbara för enkel förvaring. Genom att vrida på knappen kan stativets höjd justeras från 78,7 tum/200 cm till 98,4 tum/250 cm för din komfort.

-Bärbar och lätt att installera: Oavsett om du ska ha ett möte eller plötsligt planerar en film hemma, kan projektorduken och stativet snabbt och enkelt installeras på cirka 5 minuter. Inga verktyg, hårdvara eller speciell expertis krävs. Så du kan få en extraordinär tittarupplevelse när som helst och var som helst.

-Bred applikation: Denna projektionsduk kan användas inomhus och utomhus och passar de flesta projektorer, denna portabla projektionsduk med stativ är den perfekta mobila projektionslösningen för professionella eller personliga behov. Du kan förvandla vilken plats som helst till en hemmabio eller mediarum för att njuta av filmer, sportevenemang, foton, videospel och presentationer.

vänlig påminnelse:

- Stöder fram- och bakprojektion utan att påverka tittarupplevelsen.

-Placera en viktväska på stativet för att förbättra stabiliteten på stativets projektionsduk.

Objektsnr 630278930

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

100" 16:9 4K HD portabel stativ projektorduk för inomhus- och utomhusbruk

Pris

995 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?